MLS Football Jersey

Kiinan 50 sopivaa kohdetta matkailua varten.

Kiinan 50 sopivaa kohdetta matkailua varten.

Äskettäin lähtevän matkan lämpö on noussut, Kiinan matkailualan talteenotto, matkailupolitiikan avaaminen, yhä useammat turistit matkustavat ulkomaille, ja monet maat ovat ilmaisseet tervetulleeksi kiinalaisia ​​turisteja.Itse asiassa ulkomaille ei tarvitse mennä ulkomaille.

Kiinassa on loistava maa, kauniit maisemat ja maailmanluokan kauneus kaikkialla.Aikaisemmin monet kotimaiset ja ulkomaiset lehdet ovat valinneet ”50 kohdetta tässä elämässä”. Jos olet käynyt läpi seuraavat 50 paikkaa ennen 60 -vuotiaita, se on jo erittäin onnellinen asia.

01 Lhasa

Lhasa, lähinnä lumikenttäkaupunkia Snowfield.Potalan palatsi on yksi Sarahin pyhä edustaja; Dorongin temppeli, josta on näköala puolet Lhasasta.

02 Linzhi

Maaliskuun lopussa ja huhtikuun alussa Nyingchi, Peach Blossoms Blooming, Spring on täynnä keväää ja Nyingchin persikankukkia ovat kuuluisia pitkään.Must -Go -lävistys nähtävyydet: Ninzhi Peach Blossom -festivaali, Batsoncuo, Julin, Lulanlin Sea, Bishen Mountain, Seraka Mountain, Catongigou, Yarlung Tiibetin Grand Canyon, Nanya Bawa Peak, Nanyigou …

03 shangri -la

Griera voi antaa sinun olla läheisessä yhteydessä Tiibetin buddhalaisuuteen.Lumikippurit, valtavat nurmikot, kirkkaan punaiset villit kukat ja salaperäiset lama -temppelit muodostavat täällä kauneimmat maisemat, ja Shangri -la on tilanne.

04 Xishuangbanna

Yunnan XishUangna tuntee hyvän paikan kuunnella nimeä. Tämä on luonnon sydän- , Xishuangbanna Dai Park, Starlight Night Market …

05 Dali

Tämä on runot ja etäisyys monien turistien sydämessä.Tule puhumaan parhaasta matkustamiskohdasta.Suosittujen punaisten nähtävyyksien on oltava lyöntiä: Lijiangin muinainen kaupunki, Yulong Snow Mountain, Yunshan Ping, Erhai Lake, Dali Ancient City, Shuanglang, Xizhou Ancient City, Xixi Village …

06 Chengdu

Kaupunki, jossa Chengdu ei halua kävellä, kun hän tulee, paitsi Tianfun maa, myös maailman ruokapääkaupunki.Zhao Leen chengdu sai Chengdu -palon koko Kiinaan.Pieni Yulin Roadin taverna, leveät ja kapeat kujat syvällä markkinoilla, vanha teetalo kadulla …

07 Ganzi

Ganzi Tiibetin autonominen prefektuuri sijaitsee Sichuanin maakunnan länsiosassa.Ganzi on paikka, jossa katsot sitä yhdellä silmäyksellä.

08 ABA -prefektuuri

Jos tulet ABA: n prefektuuriin, muista mennä juuri avattuihin Jiuzhaigou -sivustoon, muista mennä maagiseen Huanglongiin, muista mennä ”retkeilyn ystävien paratiisiin”, muista mennä villikukkaan, jos sinä Mene Wenchuan Yingxiu -maanjäristyskohtaan nymphossa

09 Kangding

Ganzin pääkaupunki Kangding tunnetaan hyvin kotona ja ulkomailla rakkauslaulun takia.Ne, jotka eivät ole olleet kaivanneet kauneutta, jota se selittää sen nimellä ja ”Kangding Love Song”;Jos laajennamme aikajanaa hiukan ja kartta vahvistaa, huomaat, että Kangdingin midea on enemmän.

10 Kaakkois -Guizhou

Kaakkois -Guizhou viittaa yleensä Guizhoun kaakkoon Miaon ja Dai -autonomiseen prefektuuriin.Etelä -Guizhou näyttää tyydyttävän kaiken mielikuvituksenne Guizhousta.Siellä on maailman suurin Miao -kylä ja suurin Daizhain kylä.

11 Guilin

”Guilin -maiseman” teksti sai lapset kaikki Kiinassa muistamaan Guilinin paikan.Guilin on maisemakaupunki, jolle on ominaista kauniit maisemat ja kulttuuriset jäännökset.

12 xiangxi

Xiangxi viittaa yleensä Xiangxi Tujia -perheen Miaon autonomiseen prefektuuriin.Xiangxin kauneus ei ole vain Phoenixissa, vaan myös muinaisessa Furongin kaupungissa, muinaisessa Liye -kaupungissa, muinaisessa Qianzhoun kaupunkissa …

13 Changsha

Jos haluat valita ”suosituimmat kaupunkimatkakohteet” kahden viime vuoden aikana, Changshan on oltava luettelossa, ja se on syytä syödä kolme päivää ja kolme yötä Changshan ruoan kanssa.

14 Wuyuan

Wuyuan on runollinen maaseutu monien valokuvaajien ja maalareiden mielessä. Rapeseed Sea View -jakso on houkutellut turisteja ympäri maata.

15 Huangshan

Wuyue palasi katsomatta vuoria, ja Huangshan palasi katsomatta Yue.Tämä on Xu Xiake’n kahden Huangshanin kiertueen tunne kahdesti, ja se on myös yleisin vaikutelma Huangshanista.

16 Wuzhen

Wuzhenin, valkoisen seinän Daiwa ja pieni silta virtaavat vettä. Wenhao Mao Dunin sukupolven kotikaupunki.

17 Quanzhou

Yksi Fujianin maakunnan kansanhallinnon salmen länsirannikon keskikaupungista on yksi merenkulun silkkitien lähtökohdista.

18 xiamenia

Xiamen on kaupunki, joka on täynnä kirjallista ja romanttista, ja se on täynnä historiaa … rento ja rauhallinen saaristolaisten elämä sekä kiinalaisen ja länsimaisen kulttuurin törmäys osoittavat ainutlaatuisen humanistisen viehätysvoiman.

19 Lishui

Lishui, suosittu kohde, joka on suosittu elokuva- ja televisio -draamassa.Lohikäärmeitä, kuten ”Swordsman” ja ”Flower Thousand Bone”, on ammuttu Xiandu Scenic -alueella.

20 Hangzhou

”Siellä on paratiisi ja Suzhou ja Hangzhou.”

21 Jiaxing

Taistelulajien kaupungissa Jiaxingilla on muinaiset kaupungit Wuzhen ja Xitang, ja Jiangnanin vesikylän viehätys ja vesikylän viehätys ovat kaikki täällä.

22 Suzhou

Suzhoun historia on yli 2500 vuotta, ja se on historiallinen ja kulttuurinen kaupunki, jolla on klassinen kauneus.”Siellä on paratiisi, Suzhou ja Hangzhou. Punainen pöly.

23 Nanjing

Nanjing, yksi Kiinan neljästä muinaisesta pääkaupungista, tunnetaan nimellä ”kuuden dynastian muinainen pääkaupunki” ja ”kymmenen dynastian pääkaupunki”.Ming Xiaoling, Zhongshan -mausoleumi, Jiming Temple, Qixia Mountain … lukemattomat maisemat ovat viipymässä.

24 Yangzhou

Yangzhou on maailman pääkaupunki ja Itä -Aasian kulttuurin pääkaupunki. , Yangzhoulla on monia kiehtovia matkailua.

25 Qingdao

Qingdao on kaunis rannikkokaupunki.Mutta vaikuttavin on, että Qingdaossa on edelleen monia saksalaisten tyylisiä rakennuksia, jotka kävelevät Qingdaon vanhassa kaupungissa ikään kuin Saksan kaupungeissa Euroopassa.

26 Jinan

Alueen monien lähdeveden takia Jinanilla on ”seitsemänkymmentäkaksi keväää”.

27 Tianjin

Tianjin on yksi Kiinan varhaisimmista kaupungeista, joka hyväksyy länsimaisen kulttuurin nykyaikana.Tianjin on historiallinen ja kulttuurinen kaupunki.

28 Chengde

Chengden kesähuvila on kuuluisa ulkomailta, mutta Chengessä niillä ja valkoiset koivut metsät Fengningin padossa ovat myös houkutelleet lukemattomia turisteja syksyllä.

29 Dandong

Kiinan suurimmalla ja kauneimmalla rajakaupungilla, joka sijaitsee Liaoningin maakunnassa kaakkoon, on Jiangnanin maine pohjoisessa, ja se tunnetaan nimellä ”Koillis ja Hangzhou”.Kaupunki on hiljainen ja tyylikäs, maisemat ovat viehättäviä, ilmasto on lievä ja kostea ja keskilämpötila on noin 8 ° C-9 ° C. Se on Pohjois-Kiinan lämpimin ja kostea paikka.

30 Dalian

Yhtenä harvoista pohjoisen rannikkokaupungeista Dalian on aina houkutellut ihmisiä Etelä -Kiinan merestä.Ensimmäinen vaikutelma Dalianin ulkomaalaisista on usein lause ”romanttinen pääoma, muoti Dalian”.

31 Jilin

Jos sinulla on mahdollisuus, sinun on mentävä Jiliniin kerran talvella.Songhua -joki kulki kaupungin läpi, ja vesisumun, joka ei jäädyttänyt vettä.

32 Yanbian

Yanbian Korean itsenäinen prefektuuri,Tämä ei ole Pohjois -Korea, mutta kadut ovat täynnä Pohjois -Koreaa, mutta Korean väestössä on kaksi miljoonaa ihmistä.

33 Harbin

Harbin City on kansallinen historiallinen ja kulttuurikaupunki, ”yhden maan, kahden dynastian” ja kansainvälisesti tunnettujen jää- ja lumikulttuurin sekä jää- ja lumimatkailun kaupunkien syntymäpaikka. .

34 Manzhouli

Manzhouli sijaitsee Kiinan ja Mongolian mongolian risteyksessä. Autot ovat kaikki Venäjän lisenssejä.

35 Hulunbuir

Hulun Bell City, joka tunnetaan myös nimellä Lun City, on muinainen linna, joka on rakennettu 1800 -luvulla.Siellä on myös loputon Hulunbuir -preeria.

36 Datong

Se oli Pohjois -Wei -dynastian pääkaupunki, yksi ensimmäisistä kansallisista historiallisista ja kulttuurikaupungeista ja yksi yhdeksästä muinaisesta pääkaupungista Kiinassa.Sotilaiden sotilaat aikaisemmin, ja ne tunnetaan myös nimellä ”Pohjois -avain”. Heistä tuli kerran Pohjois -Kiinan ensimmäinen kaupunki, jättäen lukemattomia aarteita Kiinaan.

37 xi’an

Xi’an tunnetaan nimellä Chang’an ja Xijing. Se oli rakennettu yli 1000 vuotta ja rakensi kaupungin historian yli 3000 vuotta.

38 Ningxia

Keltainen joki, joka on peräisin Qinghai -tibet -tasangosta, kiirehti Ningxiaan, ja siitä tuli alueen Keltaisen joen altaan alueelle kuuluvat maakunnat. .Yinchuan on tuntenut historian ”täyttämisen Jiangnan” ja ”kotikaupungin kalojen ja riisin” maineen, jota voidaan kutsua helmiksi Luoteis -Kiinassa.

39 Lanzhou

Lanzhou on hyötynyt Silk Roadista ja siitä on tullut tärkeä kuljetustie ja kaupallinen satama.Nykyään Lanzhou sijaitsee Yellow Riverin rannoilla.Muuten, älä missaa Lanzhou -naudanlihanuudeleita.

40 Dunhuang

Kun kyse on Gansuista, ensivaikutelma voi olla rajaton autiomaa ja tylsät seinämaalaukset, tai se voi olla hyvin outo.

41 Luoyang

Luuyang tunnetaan Jumalan pääkaupungina muinaisina aikoina. Luoyang, Laojun Mountain on myös Luoyangissa!

42 Kaifeng

Tunnetaan nimellä ”kahdeksan dynastian muinainen pääkaupunki”,Tokio, Song -dynastian pääkaupunki, oli tuolloin maailman suurin kaupunki.Jos haluat nähdä vilkkaan ja poikkeuksellisen Qingmingin joen kartassa, Kaifeng ansaitsee yhden mennä.

43 Qinghai

Jangtse -joki ja keltainen joki ovat peräisin Qinghaiista. ja Charhan Salt Lake.

44 Cocoici

Se on viimeinen paikka kotimaassani, joka säilyttää alkuperäisen muodon.Kunlun -vuorten ja Cocoisi -vuorten välille Qinghai -tibet -tasangolla, joka tunnetaan nimellä ”maailman katto”, on piilotettu.

45 Kakashi

Kashgar on Xinjiang Uyghur -kulttuurin syntymäpaikka.Kun kävelet vanhankaupungin kaistalla, sen vanha katu ylläpitää edelleen sitä, mikä se oli yli kymmenen vuotta sitten, hiljainen ja rauhallinen.

46 ILI

Ilman Xinjiangia, en tiedä Kiinan suuruutta;Olipa kyse hedelmäkuilusta riippumatta siitä, onko kyse lumisista vuorista, kanjoneista, nurmikoista, kukista, järvistä, joista, etnisestä tyylistä … tai laventeli vain kukkivat heinäkuussa, ihmiset eivät halua lähteä.

47 Guangzhou

Qin- ja Han -dynastioista Ming- ja Qing -dynastioihin yli 2000, Guangzhou on aina ollut tärkeä satamakaupunki Kiinan ulkomaankaupalle.Se on China Maritime Silk Roadin lähtökohta.Olipa kyse hiekkarakennuskompleksista, kivihuoneen kivikammiosta tai Lingnan Charmin kaupallisesta ajosta, se saa sinut syvästi rakastumaan Four Seasonsin eteläiseen kaupunkiin.

48 Kunming

Kunmingin neljä vuodenaikaa nauttivat ”Spring Cityn” maineesta.

49 Shanghai

Shanghai on moderni kaupunki, jolla on moderneja ja perinteisiä kiinalaisia ​​ominaisuuksia.#matkustaa#

50 Peking

Kiinan pääkaupungina hänen nimensä näyttää olevan sidottu adjektiiveihin, kuten rauhallisuuteen.Kielletty kaupunki, suuri seinä ja kolmetoista hautaa korostavat hänen henkilöllisyyttään; mutta Hutong ja puisto ovat täynnä ilotulitusta!##

MLS Football Jersey