MLS Football Jersey

Koulutus ei ole substantiivi, vaan verbi!Sanat eivät ole niin hyviä kuin tutorointi!-Rävä Changshan Guoxue Public Welfare -luentohalli 37 "Kolme merkkiklassikkoa" tulkinta 7

Koulutus ei ole substantiivi, vaan verbi!Sanat eivät ole niin hyviä kuin tutorointi!-Rävä Changshan Guoxue Public Welfare -luentohalli 37 "Kolme merkkiklassikkoa" tulkinta 7

Changshan Guoxue Public Welfare -luentohalli on saavuttanut 37. numeron, erittäin nopeasti!

Nyt minulle ja koko perheelle on tullut perjantaina. .

Monet ihmiset ovat omituisia, miksi meidän on tehtävä tämä. Olen erittäin utelias alkuperäisestä aikomuksestani, ja jopa jokaisella vierailulla on erilaisia ​​tulkintoja, niin vilpittömästi.

Itse asiassa se on paljon vähemmän monimutkaista. Koulu, ala -aste, lukion ja lukion kasvuaikana, se jaetaan ihmisten kanssa, mutta haluan vain jatkaa ”Shangshanin kulttuurikeskusta”, joka perustettiin perinteisen kulttuurin perinteisen kulttuurin ideaalilla kuusi vuotta sitten!

Joten lähdimme viime vuoden alkukesällä!

Ehkä vähän tarjous, mutta ei kiire!

Ehkä vähän karkea, mutta ei yksinkertainen!


Olen aina sanonut siinä, mutta luut ovat ujoja ja ujoja.

kaikki, jotka tuntevat minut, tietävät, että useimmissa tapauksissa teen sen, koska aiemmin tein yrityksiä Shanghaissa ja meidän on oltava käytännöllinen ja käytännöllinen.Ja haluan vain sanoa nyt koulutuksen takia!

koulutus on vastuu!Koulutus on vastuu!

Koulutus on kaikki tunnepitoisia ihmisiä!

Noudan aina näkökulmaan: koulutus ei ole substantiivi, vaan verbi!

koulutus ei todellakaan voi vain pysyä kielellä, vaan olla käynnissä!

Olen harjoittanut lapsessani yli kymmenen vuotta, ja tutkin jatkuvasti, opiskelen ja tiivistän!

Huomaan, että useimmat vanhemmat huomaavat aina, että kun he puhuvat lapsistaan, se on täynnä kiitosta ja tyytyväisyys, ja se on täynnä valituksia, kun lapsi saapuu koulutusvaiheeseen.Mutta harvoin analysoi miksi.

Itse asiassa se on hyvin yksinkertaista. Ei sanoa sitä!
Toiseksi, en oppinut hyvin, joten en voinut tehdä sitä hyvin!
kolmas, en vaatinut, joten se oli tehokasta!

Ihmiset, jotka usein osallistuvat Changshanin kiinalaisten tutkimuksiin julkisen hyvinvointisen luentosalin, löytävät muutamia ilmiöitä:

Useista vanhemmista ja lapsista on tullut säännöllisiä asiakkaita, koska heidän lapsensa ovat muuttuneet, ja nämä muutokset ovat peräisin vanhempien muutoksista ja pysyvyydestä!

On paljon enemmän lapsia, jotka osallistuvat tällä hetkellä tapahtumaan, mikä osoittaa, että lapset ovat alkaneet pitää tästä paikasta!Ainakin tällä hetkellä he eivät ole tietokoneen edessä, eivät puhelimessa, ei pelissä!

Vaikka tällä hetkellä on monia lapsia, ainakin tusina jokaisessa luokassa, mutta luokkahuone on yllättävän hiljainen, mikä osoittaa, että lapset ovat jo aloittaneet oppimisen Vasiksi

Toinen on se, että koko perhe on osallistunut nyt enemmän yhdessä, mikä osoittaa, että vanhemmat tietävät enemmän oppimisesta ja lainasta.

Muinaisessa perhekeskuksessa on sanonta. Itse asiassa tämä on tiede. Se ”sydän syntyy sydämellä ja valtakunta on sydämen kanssa” on totuus!

Julkinen hyvinvointi on yksinäinen.

Aivan kuten Yu Boyan ja Zhong Ziqin tarina, joka jakoi tämän päivän kurssilla ”Alppien ja virtaavan veden”. Löydä ystävä!Aivan kuten Huang Lei ja Chen Zhiyuan: Olet poissa, en enää laula!

Onneksi sinulla on kaikki!Changshanin sinologian ystävät julkinen hyvinvointiluentohalli!

kiitos!kiitollinen!

peng zonghua

vuoren juurella Lushanin juurella varhain aamulla 22. huhtikuuta 2017

Tervetuloa skannaamaan koodi liittyäksesi!Tervetuloa eteenpäin!

perävaunu: Changhan -kulttuurin käynnistämän ”Changshanin vanhemman koulutusluokan” ensimmäinen vaihe on alkamassa. 15 paikkaa, täysi luokka, tervetuloa konsultoimaan!

Osoite: nro 102, rakennus 13, Lindadley Garden, Star Shanoya!

Puh: 13574865756

MLS Football Jersey