MLS Football Jersey

Matkailu | 30 eniten kannattavin turisti Kiinassa, kuinka monta lyöt?

Matkailu | 30 eniten kannattavin turisti Kiinassa, kuinka monta lyöt?


Kuinka monta lyöt Kiinan 30 arvoisimmassa turistikohteessa?


Maalla on valtava tarkkuus, jossa on monia historiallisia muistomerkkejä ja luonnonkauniita paikkoja, ja jokaisella luonnonkaunispaikalla on hyvin erilainen tyyli.

Seuraava on National Geographic -lehden valitsema ”30 kannattavin turistikohde Kiinassa”.

1. Naran nurmikko

Kuva tulee Internetistä

Nalati -nurmeja sijaitsee Nalati -nurmikana Xinyuanin läänissä, Yili Prefecture, Xinjiang. Nurmikko upea.Kauniit nurmikamaisemat yhdistetään paikallisiin Kazakstanin kansan tulliin tullakseen kuuluisaksi turistikoristikeskukseksi Xinjiangissa.


Toiseksi kaakao Sili

Kuva tulee Internetistä

Qinghai Coco Xilin kansallinen luonnonsuojelualue sijaitsee Yushun Tiibetin itsenäisessä prefektuurissa, Qinghai -maakunnassa.


Kolmanneksi, Guilin Lijiang

Kuva tulee Internetistä

Lijiangin luonnonkaunisalue on maailman suurin ja kaunein kivinen maisema -alue.Maisemat ovat kauniita, vuoret ja joet ovat kauniita ja luola on kaunis.


Neljä ja kolme rotkoa

Kuva tulee Internetistä

Kolmen rotkon luonnonkaunisalueen yläosa sijaitsee Chichen -vuoren yläosassa, oven yläpuolella.Korkein luonnonkaunis alueen korkeimmassa paikassa on 1388 metriä.


5. Suzhou -puutarha

Kuva tulee Internetistä

Kiinan klassisten puutarhojen yleinen termi, joka sijaitsee Suzhou Cityssä, Jiangsun maakunnassa.Suzhou -klassiset puutarhat jäljittivät Jin- ja Tang -dynastioissa kehittyneen kevään ja syksyn ajanjakson, vauras Song -dynastiassa ja Ming- ja Qing -dynastioiden vauraus.Suzhou tunnetaan nimellä ”puutarhan kaupunki”, ja sillä on ainutlaatuinen historiallinen asema ja suuri taiteellinen arvo maailman puutarhanhoidon historiassa.


Kuusi, de Tammel Miao Village

Kuva tulee Internetistä

De Cuba Miaon kylä on Decun -kylä, Datthachi -kaupunki, Jishou City, Xiangxi Prefecture, Hunanin maakunta. Vuoristojen ylä- ja alamäet johtuen kiipeilyseinästä on kohoava, NEIS -joki on porrastettu, neljä Vuodenajat ovat kuin kevät, ilmasto on miellyttävä ja siellä on rikkaita eläin- ja kasvien resursseja.Luonnolliset maisemat ovat erittäin kauniita ja viehättäviä.


Seitsemän, Chengkan Bagua Village

Kuva tulee Internetistä

Chengkankun kuuluisan Longxin historia on yli tuhat vuotta.


8. Kuragang Sun Snow Mountain

Kuva tulee Internetistä

Kuragang Ri Xue Mountain sijaitsee Lota Countyssa, Tiibetin eteläpuolella, ja se tunnetaan yhtenä ”neljästä suuresta jumalan vuoresta” Tiibetissä.Kunkin vuoden puolivälissä eteläinen laakso näyttää punaisen mangroven vihreän ja värikkäitä perhosia lentävät, mikä on erittäin houkutteleva.


Yhdeksän.

Kuva tulee Internetistä

Kunming Dianchi National Tourism Resort on yksi kahdestatoista kansallismatkailukeskuksesta, jonka valtionneuvosto hyväksyi lokakuussa 1992, ja se on ainutlaatuinen kahdessatoista kansallisessa matkailukeskuksessa ympäri maata.Tule paikka Bidaan ja ensimmäinen valinta kotona ja ulkomailla.


Kymmenen, Taihu

Kuva tulee Internetistä

Taihu Scenic Spot sijaitsee Jangtse -joen suistossa.


Yksitoista, Qingcheng -vuori

Kuva tulee Internetistä

Qingcheng Mountain Scenic Alue sijaitsee lounaaseen Dujiangyan Cityssä, Chengdu Cityssä, Sichuanin maakunnassa. EMEI: n ja taistelulajien esitys.


Kaksitoista, Yulong Snow Mountain

Kuva tulee Internetistä

Yulong Snow Mountain kutsutaan Naxissa ”OUlu”, mikä tarkoittaa ”Tianshan”.Sen kolmetoista lumihuippua on loputtomia, kuten ”lohikäärme” lentävä, joten sitä kutsutaan ”Yulongiksi”.Toukokuussa 2007 Yulong Snow Mountain arvioitiin ensimmäisen 5A -tason turistikohteena maassa.


Kolmetoista, nanxun muinainen kaupunki

Kuva tulee Internetistä

Nanxun -muinainen kaupunki sijaitsee Nanxunin alueella, Huzhou Cityssä.Ming- ja Qing -dynastioiden aikana se oli kuuluisa Jiangnan Lishin kaupunki.Tunnetaan nimellä ”kulttuurin tila” ja ”runouden kotikaupunkia”.


14. Dongtai Jinaer Lake

Kuva tulee Internetistä

Dongtai Kanier -järvi, Gelmud Cityssä, Chaidaman valuma -alueella, järven valuma -alue on neljäs tulvien kertymisen, kertymisen, tuulen kertymisen ja järven vaiheen savi ja kemikaalit.


Viisitoista, Zhenyuan muinainen kaupunki

Kuva tulee Internetistä

Zhenyuanin muinainen kaupunki on Zhenyuanin piirikunnan, Miaon ja Dai -autonomisen Guizhoun, Guizhoun maakunnan Dai -autonomisen prefektuurin lainkäyttövallassa.Ming -dynastia rakentaa muinaisen kaupungin kaksi kaupunkia, ja jotkut kaupungin muurit ja portit ovat edelleen olemassa.Muinaisten rakennusten, perinteisten talojen ja historiallisten telakoiden lukumäärä kaupungin sisällä ja ulkopuolella.Samanaikaisesti Zhenyuanin muinainen kaupunki on kulttuurikulttuurin museo Kiinan vuorilla, ja koristeellisten ja tieteellisten tutkimusten arvo on korkea.


16. Furong Town

Kuva tulee Internetistä

Yongshun County, joka sijaitsee Yongshun Countyssa, Xiangxi Tujia Miaon autonominen prefektuuri, Hunanin maakunta, kuvattiin elokuvassa ”Burong Town”, joka oli mukautettu romaanista ”Furong Town”.Furong kaupunki on muinainen kaupunki, jolla on kaksi tuhatta vuotta.


Seitsemäntoista, Zhongshan -mausoleumi

Kuva tulee Internetistä

Zhongshan -mausoleumi sijaitsee Bzhanin vuoristoalueella Zijin -vuoren eteläpuolella Xuanwun alueella, Nanjing.


18. Jinggangshan

Kuva tulee Internetistä

Ji’an Cityn luonnonkaunis alue sijaitsee Hunan Eastin ja Jiangxin rajalla. Koulutuksen demonstraatiopohja ja Kiinan kymmenen tärkeintä sosiaalisen koulutuksen perustaa.


19, Shanghai Bund

Kuva tulee Internetistä

Huangpu -alueen pankeilla, Huangpu -alueella, Shanghaissa, Huangpu Beach on historiallinen ja kulttuuripiiri Kiinassa.Vuodesta 1844 lähtien (kaksikymmentä neljä vuotta Qing Dao Guangia) Bund luokitellaan Ison -Britannian myönnytykseksi, josta tulee todellinen kuva Shanghain Shili -valtameren kentästä ja vanhan Shanghain myönnytyksen ja koko Shanghain modernin kaupungin lähtökohdasta.


Kaksikymmentä, zhouzhuang muinainen kaupunki

Kuva tulee Internetistä

Muinainen Zhouzhuangin kaupunki sijaitsee Suzhou Cityn kaakkoon.Joen päällä yuanissa, Ming- ja Qing -dynastioissa on 14 muinaista kivisiltaa, ja yli 60%asuintaloista säilyttää edelleen Ming- ja Qing -dynastioiden arkkitehtoninen tyyli.


Kaksikymmentä -yksi, Jingdezhen

Kuva tulee Internetistä

Jiangxin maakunnassa Jingdezhen City, alias ”Posliini Capital”, prefektuuri -tason kaupunki, on maailman posliinipääkaupunki.Kiinan tasavallan aikana Foshania, Hangkoua, Hubei ja Henan Zhuxian kutsuttiin myös maan neljään suurimpaan kaupunkiin.


Kaksikymmentä -kaksi, Hengshan

Kuva tulee Internetistä

Hengshanin luonnonkaunis Spot, joka sijaitsee Nanyue -alueella, Hengyangin kaupunki, on valtavirta taoismista. Kansallisen sivistyneen luonnonkaunis matkailuvyöhykkeen ja kansallisen AAAAA -tason turisti -alueen esittelypaikka.


Kaksikymmentäkolme, Dongjianghu

Kuva tulee Internetistä

Dongjiang Lake Scenic Tourism -vyöhyke sijaitsee Zixing Cityssä, Hunanin maakunnassa.Matkailut ovat ainutlaatuisia.


Kaksikymmentä neljä, kanging

Kuva tulee Internetistä

Se sijaitsee Kangding County, Ganzi Tiibetin autonominen prefektuuri, Länsi -Sichuanin maakunta.


Kaksikymmentäviisi, Yang Zhuo Yongcuo

Kuva tulee Internetistä

Tunnetaan myös nimellä Yanghu Yongcuo.Jotkut ihmiset, joita kutsutaan Yanghulle (ei Yanghu Pohjois -Tiibetissä).


Kaksikymmentä -kuviota, Jokhang -temppeli

Kuva tulee Internetistä

Se on Lhasa Old Townin keskustassa, se on tiibetin buddhalainen temppeli.Jokhangin temppeli integroi Tiibetin, Tangin, Nepalin ja Intian arkkitehtonisen tyylin, ja siitä on tullut Tiibetin uskonnollisten rakennusten ikuinen malli.Temppelin suitsukkeet viipyvät koko päivän, ja uskovia on monia.


Kaksikymmentäseitsemän, puolikerenki

Kuva tulee Internetistä

Se sijaitsee Gansun maakunnan Dunhuangin kaupungin eteläpuolella, mukaan lukien Mingsha -vuori.Mingsha -vuori on 5 kilometrin päässä Dunhuangin eteläisistä lähiöistä, ja se on nimetty hiekkaliikkeiden mukaan.Mingsha -vuori on kertynyt virtaavaan hiekkaan, jakautuvaan, keltaiseen, vihreään, valkoiseen ja mustaan.


Kaksikymmentäkahdeksan, Sanqing -vuori

Kuva tulee Internetistä

Se sijaitsee koillisessa Shangrao Citystä, Jiangxin maakunnasta. Yujingin, Yu Xu: n ja Yuhuan takia nimi on ”Kolme huippua, kuten taolaisuus Sanqingli, joka istuu päällä”.Luonnonkauniit paikat sisältävät Nanqing -puutarhan, länsirannikon, Sanqingin palatsin, Jiyunlingin, Yujingfengin, Sunshine Coastin, Yu Lingguanin, Sandongkoun, Bingyu -luolan, Shigu Ridgen kymmenen luonnonkaunisaluetta.


Kaksikymmentä -yksi, Yundai -vuori

Kuva tulee Internetistä

Se on Xiuwu Countyssa, Jiaozuo Cityssä, Henanin maakunnassa, se on suosittu tieteen ekologinen turistikohde, jolle on ominaista Taihang -vuorten vesimaisemat, geologisen geologisen geologian ja historiallisen kulttuurin merkitsemällä, tieteellisellä arvolla ja esteettisellä arvolla .


Kolmekymmentä, jiayuguan

Kuva tulee Internetistä

Jiayuguan, joka tunnetaan nimellä ”maailman ensimmäinen Xiongguan”, sijaitsee länsipuolella 5 kilometrin päässä Jiayuguanin kaupungissa, Gansun maakunnassa.Jiayuguan on muinaisen ”Silk Roadin” kuljetuslinnoitus.


lähde:Etsi jälki 



TilauksenumeroID: Tecly001
Virallinen verkkosivusto (hallituksen painos) http://wglj.smx.gov.cn
(Kiinalainen maalausversio E -Commerce -versio Panorama) www.smxly.com
Osoite: nro 14, Laoshan Middle Road, Sanmenxia City: 472000
Puh: 0398-2169001;Valitus Puh: 0398-2169000
Lähetä postilaatikko:
[email protected]


MLS Football Jersey