MLS Football Jersey

Onko sinulla oltava viisautta?6 sarjaa muodikasta "korkean älykkyyden" kulujen jakamista!

Onko sinulla oltava viisautta?6 sarjaa muodikasta "korkean älykkyyden" kulujen jakamista!

”Naisista”, ajattelet kaikenlaisia ​​avainsanoja, riippumattomia, voimaa, korkeaa viisautta, vahvaa, itsevarmaa … naisten tietoisuus on noussut, ja voit elää haluamasi elämän luottamatta muihin. Omat ideat, voit olla itsesi elämässä, työssä ja tunteissa.

Gao Zhin työpaikan naiset voivat olla työvoimansa lisäksi myös täynnä muoti.Käytä vaatteita ”älykkyys”.”Älyllinen tyyli” on muoti- ja kirjakaasun fuusio, ja se on myös yksi suosituimmista tyyleistä lähitulevaisuudessa ~ Celine, joka keskittyy minimalistiseen tyyliin, on täynnä matalan keinon yksinkertaisuutta ”korkea viisaus”. .

Naiset eivät voi rakastaa muita, mutta heidän on ensin rakastettava itseään ~ Voit ostaa itsellesi kukkakimpun, antaa itsellesi pitkän lahjan ja ostaa sarjan ”korkean viisauden” vaatteita.

Jos haluat löytää sopivan ”korkean henkisen” esineen Yunyunin ostosalustan, ensimmäinen valinta on edelleen vanha ystävä Wana -kokeilu. He pohtivat sitä.

Tämän vuoden varhaisen kevään teema on vain ”Muodikkaan ja korkean älykkyyden käyttäminen”. Kustannustehokkaan vaatealusta on erittäin sopiva sinulle ~

Äskettäin aloitin erilaisia ​​”korkean laatujen” esineitä sen talossa.

01L O K K

Yksi ”korkean älykkyyden” tunteesta on tyylikäs ja älyllinen, ja villan neuletakki on siunaus.

Pidän tämän neuletakkeen fluffy -tekstuurista, lämmöllä, ja alpaka -pitoisuus on 55%, mikä riittää varhaisen kevään lämpötilan käsittelemiseen.Se on H -versio, joka voi peittää lihan ja ei nouta ollenkaan.

Suuren pyöreän kaulan suunnittelu osoittaa, että kaulakoru on parempi käyttää kaulakorua.Sama väri kangaspainike on pieni ja hieno, täynnä tekstuuria ~ Voit käyttää sitä yksin tai pinottu takilla.

Monipuolinen vaaleanharmaa voidaan yhdistää hameihin tai housuihin.Juuri oikea lyhyt, pariksi pienen pukeutuneen korkean version kanssa, lisäsi visuaalisesti vartalon osuutta.

Seuraava ottelu on pariksi vaaleansininen farkkuhame.Ja harmaa+sininen on todella lempeä!

Denim -hame teki halkaistuneen mallin.Korkea -waist A -line -malli, sovi vyötärölle ja lonkkakäyrälle, viivat ovat tasaisempia.

02L O K K

Jos haluat aloittaa ”viisauden/tiedon” synonyymi, sinun on myös oltava liiviä ja paitoja.

Käytän yleensä liivejä vähemmän ja yritän tällä kertaa muuttaa tyyliä.Livi on pukuversio, puhdas ja siisti ja valitsi sen töissä.

V -neck -suunnittelu, optimoi kaulaviivat.Vyötäröversio, modifioi rungon muotoa.Se on erittäin leveä ja ylävartalo on energinen.Kangas on puuvillaa ja liinavaatteita, herkällä tekstuurilla.

Sisällä oleva paita päätti retro -siniseksi.Tämän paidan on oltava liioiteltu, ja se on valkoinen.Räätälöinti on terävää ja ylävartalo on erittäin kaunis.Kangas on 100%puuvillaa, joka on suhteellisen pehmeä ja mukava, ja rakenne on erittäin hyvä.Videoni on käytetty useita kertoja, se on kaunista, onko se päällekkäisyyttä tai yksittäistä kulumista.

Kun menet töihin, voit sovittaa housut.Samanaikaisesti kuin aprikoosiliivi, samalla muoto on erittäin tasainen ja se on harmoninen.

Korkea -Waist Design+Straight -versio, jalanmuotoa muokataan peittäessään vatsaa.

03lo

”Urheilun älymystön” tyyli sisältää amerikkalaisen retroa, joka sopii paremmin päivittäiseen vapaa -aikaan, ikään kuin aurinkoinen elinvoimaisuus.

Ota neulottu villapaita ja kokeile Polo -kaulusmallia kasvojen muokkaamiseksi.Vaaleanpunainen väri on soveltuvin varhaisessa keväässä.

Kangas on pehmeä ja mukava.Lyhyt muotoilu ei ole tiukka tyyli.

Väri farkut ovat suuren räjähdyksen trendi tänä vuonna. Se on erittäin kestävä samanvärinen tai vaalea väri. +vaaleanpunaiset topit, muodikkaat ja erityinen muoti, muodikas ja erityinen, vilkas täysi partituuri.

Tämän värin värin lisäksi materiaali on myös paksumpi farkkupuuvilla, joka on kuluvaa ja kuluvaa.

Pidän parempana farkut -leveä versio.Taskujen suunnittelu on villaa, muodikasta +++, ja yksityiskohdat ovat erittäin yksityiskohtaisia.Tämä pituus on erittäin korkea, ja se on aivan oikein paksuilla pohjalla.

04Olot

”Korkea älykkyys” -tuotteet, jotka voivat integroida temperamentin ja vapaa -ajan, on oltava tämä väärennetty kahden kappaleen takki.

Suhteellisen harvinaisissa tyyleissä, villapaita ja pukujen ompelevassa takissa yhdistyvät kadun ja työmatkan täydellisesti, on vahva muotoilu, viileä markkinarako ja väärennetty kaksi kappaletta kerrostettuna yleisen muodon tunteen.

Musta+harmaa klassikko monipuolinen, sitä voidaan hallita myös aloittelijoilla.Takki on leikattu puhdas ja siisti, ja siellä on pukukangas, jota ei ryppyinen.Lyhyt muotoilu on myös erittäin ystävällinen pienelle miehelle.

Alempi vartalo on myös varustettu urheiluhousuilla, jotka ovat suunnittelun tunteessa.

Laita ihokangas+löysät housut, mukava käyttää.Housujalat ovat piirtäneet kannan muotoilun, ja jalat tai leveät jalat säädetään vapaasti.Tämä tekee koko housut irti ja suunnittelusta, mutta sen käyttäminen ei koskaan ole löysää tai kipeää, mutta Freeness -tunne on ~

05lo

Korkean älykkyyden käyttämät puvut ovat pohjimmiltaan tavallisia+yksinkertaisia ​​tyylejä+tekstuurikankaat.

Ensimmäinen ilme on sama tapa käyttää, neulottu neuletakki+hame, sama väri on korkeampi.

Neuletakki on ultra -short.Käytän valkoista sisällä, joka näyttää makeamalta ja leikkiseltä.Jos pidät tytöistä, joilla on pieni muotoilu, sinun täytyy kokeilla sitä!

Pyöreän kaulan suunnittelu on sileät kasvojohdot, ohut neuletakki ja kangas on erittäin mukava.Pidän sen teräspallopainikkeista, jotka ovat pieniä ja hienoja.

Retro -koulutyylin laskostettu hame on myös suosittu malli viime vuosina.Olen pitkä tyyli, joka on tyylikäs kuin shortsit, ja voidaan soveltaa erilaisia ​​skenaarioita.

A -Character -versio on erittäin ystävällinen lihaiselle vartalolle.Taitokset ovat erittäin raskaita, kolmen dimensioinen merkitys on vahva ja viivat ovat sileät.Mukana irrotettava musta vyö, laiska rakkaus.Voit valita balettikenkiä tai Mary Jane -kenkiä kengistäsi.

06OLA

Suositellut tavalliset laskostetut hameet, viimeistä ulkonäköä suositellaan suositellaan Plaid -laskostetun hameen edistynyttä versiota ~

Monipuolinen vaaleanruskea on saatavana kaikkina vuodenaikoina.A -linjaversio muuttaa kehon muotoa, ja taiteen kolmen dimensioinen tunne on vahva.Pienen linnun kuvio, täynnä luonnetta.

Jos haluat luoda retro -koulutyylin, voit sovittaa pukutakki, jolla on samanvärinen.Se voidaan yhdistää myös pieniin suitsukkeita takkiin, tyylikkäisiin.

Kun on jaettu 6 ilmettä, katsotaanpa vanhaa ystäväni Wana yrittää kokeilla ~

Ystävät, jotka tuntevat minulle, että ostan vaatteita tälle niche -ostosalustalle ympäri vuoden.

Vaikka ”niche -tuotemerkkiä” ei ole vaikea ostaa nyt, on helppo astua kaivokseen tai laatu on epätasainen tai versio ei sovellu aasialaisille.Olen valinnut WANA -kokeilun, koska kaikki heidän vaatteensa valitaan tiukasti ammattimaisesta ostajatiimistä. Jokainen esine harkitsee tiukasti tyyliä, hintaa, versiota ja laatua ja säästää suurten aaltojen suuria aaltoja monissa niche -tuotemerkeissä. laiskoista!

Heidän vaatteensa eivät ole vain hyvännäköisiä, vaan myös tavalliset ihmiset näyttävät hyvältä ja kunnolliselta. Toimistotyöntekijöidemme on todella vaikeaa viettää paljon aikaa trendien ja kangasversioiden tutkimiseen, mutta Wana -kokeilun ostajat voivat auttaa.Täällä aion jakaa heidän ostajatiiminsä: Yrityksellä on korkeimmat vaatimukset yritykselle, ja läpäisyaste on vain 1%. erilaisista asiakkaista.Ostajat työskentelivät ahkerasti valinnan alla, ja myös tyyli valittiin tiukasti.

Esimerkiksi, kun Wanan ostajat kokeilevat farkut, heillä on monia standardeja: kangas on joustava riippumatta siitä, onko se hyvin pesty riippumatta siitä, onko sillä kansallisten ympäristönsuojelun pätevyystehdastuotanto.Kun he ovat tiukasti hallita näitä yksityiskohtia, heidän on kokeiltava yrityksen sisällä olevia kehon muotoja, jotta ne voidaan vihdoin laittaa hyllyille.Heidän vaatteidensa ostaminen on erittäin huolestuttavaa -vapaa, ja odotan innolla heidän kesäsarjaa!

Niin monta kertaa yhteistyössä suosikkini on, että WANA -kokeilu on erittäin suosittu joka neljännes. Luulen henkilökohtaisesti, että sen kodin prioriteettisarja on todella kokeilun arvoinen.

Tärkeimmät push -sarjat otetaan huomioon muotitrendi, erilaiset tyylit, ihon sävy ja korkeustarpeet.Kuten edellisen vuoden Xiaoxiangfeng, viime vuoden sydämen sydämen, tämän vuoden paitasarja ja Denim -sarja ovat liian hyviä, ja ne ovat liioiteltuja.

Sen kotona on myös vinkkejä.Esimerkiksi, käytän usein meidän kokoelmiamme ja etsin sitä tämän vuoden pääsarjasta ~

Taustalla tai kommentteilla on usein ystäviä, jotka ovat inspiroineet vaatteita?Sen lisäksi, että katsot suuria bloggaajia sosiaalisilla alustoilla, suosikkini on kääntää aikakauslehtiä.Wanazine on Wanan kokeilu on kuin todellinen -aikapäivitetty elektroninen minilehti, joka sisältää WANA -kokeilun toimituksellisen osaston kuivatuotteet yhdistettynä nykyiseen suuntaus- ja trenditietoyhteenvetoon, mikä tarjoaa paljon inspiraatiota viitteitä varten.

WANA YRITTÄVÄT VAIKUTTAVAT YMPÄRISTÖÖN PALVELUA. hiilidioksidipäästöt.Ystävät, jotka eivät pidä liiallisista pakkauksista, voivat olla varmoja!

MLS Football Jersey