MLS Football Jersey

2021 Muodimallitrendi Yksittäisen tuotesuosituksen käytännön suositus, Hanke Up Get, seuraa trendiä, seurataan trendiä

2021 Muodimallitrendi Yksittäisen tuotesuosituksen käytännön suositus, Hanke Up Get, seuraa trendiä, seurataan trendiä

Hei, kaikki, olen huolestunut trendistä ja kuten muodikkaasta tiikeriveljestä. Monet ystävät haluavat käyttää suuria näytöksiä, mutta paljon kustannuksia koskevat kustannukset voivat aina saavuttaa halutun vaikutuksen. Veli.
Nykyään tämä HU -veljen kysymys yhdistettynä tämän kauden trendiin ja päivittäisen kulumisen käytännöllisyyteen suosittelen Hu Ge: n ensimmäistä vaihetta ajatella, että keväällä ja kesällä 2021 lisättyjen suosituimpien elementtien arvoisimmat ja käyttävät esineitä, jotka on lisätty keväällä ja kesällä 2021 Kiire.
1. Kevyt tuulenmurtaja
Tuuliryhmä on aina ollut kevään vaatekaappimme perus esine.Jokaisen kauden muotipaino on kuitenkin hyvin erilainen.Yleensä leikkaaminen on suhteellisen puhdasta, ilman liikaa koristelua.Yksinkertainen räätälöinti tekee värivalinnasta rikkaamman.
Siksi, jos haluat aloittaa kaivannon takin, tämän vuoden suositumman maitomaisen valkoisen, oranssinvärisen ja tyydyttyneen utusininen ja erilaiset vaaleanpunaiset ja khakin armeijan vihreät jne. Ovat erittäin hyviä valintoja.
2. Vapaa -aikajoukko
Se, mikä teki minusta eniten tänä keväällä ja kesällä, on kaikenlaisia ​​pukuja, ja ne ovat myös eniten haluttuja esineitäni.
Ylävartalon puvun räätälöinti on melkein pitkä, ja melkein kaikki niistä ovat leveitä -haku- ja suuria hartioita, kun taas alavartalon sovittaminen on monimuotoisempaa, kuten leveät housut, bermu suuret keskihousut ja shortsit.
Suosittelen myös pehmeän ja helläisen vaaleanpunaisen järjestelmän sekä vaaleanvärisiä maapallon värejä.Sisällä oleva sovitus voi valita liivin tai putken yläosan vastakkaisilla väreillä.Voit käyttää sitä, kuten tämä on muodikas olemus!
3. Puffihihan yläosa
Nämä näyttelyn paidan vuodenajat ovat erittäin kauniita, joten tällä kaudella ehdotan, että kun valitset yläosan, voit kokeilla rohkeasti sadonkorkeutta. heidän ihon sävyyn.Suuret rinnat haluavat kuitenkin ostaa pienen kumppanin ostamaan varovasti, koska molemmin puolin olevat pörröiset hartiat keskittyvät huomionsa rinnan ympärille.
Alavartalo voidaan yhdistää korkean vyötärön housujen tai korkean haittojen kanssa, jotka näyttävät silmien kiinnittäviltä ja henkilökohtaisilta, eikä se ole liian alttiina.Vaaleanpunaisen järjestelmän valitseminen tänä vuonna ei koskaan tee virhettä.
4. Suuri paita
Edellä mainitun 1990 -luvun neutraali tuuli, joten havaitsemme, että tämän kauden paitot löytävät paljon suuria ja maskuliinisia räätälöityjä.Tämä erittäin mukava ilme on todella vaikuttava. Tämän ylisuuren tyylin yhdistetään superhortsiin, jotka katoavat alavartaloon.Veli Tiger on ehdottomasti yksi suosituimmista ulkonäöistä tänä vuonna.
Voit myös valita paitahameen tyylin, vaikutus on samanlainen.Se voi olla satiini tai puuvilla ja liinavaatteet, ja vaikutus on hiukan erilainen.
5. Nopeutta hamea
Box -hame on ehdottomasti hyvä käsi.Keväällä ja kesällä, etenkin kesällä, kuinka paljastaa edistynyt taso on erittäin syvällinen tiede.Monet tämän vuoden näyttelyn suunnittelijat ovat lisänneet jaetun suunnittelun, ja mielestäni myös tämän vuoden jaetun hame on aloittamisen arvoinen.
Kokeile vartalon keskimmäistä hamea, jos alavartalo on hyvin linja, ja voit valita A -linjan pitkän hameen.Valitse parasta neutraloidaksesi vastaavuuden, kuten jollain suurilla rentoilla toppeihin, jotta kokonaisottelu näyttää rentommalta.Tämä on myös vinkkejä, jotka voivat parantaa nopeasti muodin tunnetta elämässä.
6, leimahtaneet farkut
Heti keväällä, denim -sarja on tiukempi ja tiukempi, ja tämän vuoden farkkuelementit ovat myös näkyvissä kaikkialla.
Tämän vuoden keväällä ja kesällä näyttelyn ulkonäköaste on erittäin korkea, ja yleisenä vastaavana esineenä tällaisten leimahtavien housujen räätälöinnissä on alhaiset vaatimukset vartaloon. farkut.
7. Työskentelypuku
1990 -luvun näyttelystä lähtien tämän vuoden näyttelyä ei ole vaikea huomata, että työtyyliä on paljon.Valitse värilliset pehmeät värit.
Leveä olkapää on koko jumpsuit.Varmista, että valitset vyötärön rahat tai lisää toinen vyö. Vain korostamalla naisten vyötäröä, jotta voit käyttää tällaista A- ja AYA -vaikutusta.Uskon, että on ehdottomasti kannattavaa olla kannattavaa.
8. Korkean vyötärön leveät jalkahousut
Tämän kauden show on löysä ja löysä.
Päivittäisessä sovituksessa luonnollinen puuvilla ja liinavaatteet tai villasekoitetut kankaat.Pehmeän ja neutraalin maapallon värijärjestelmän lisäksi väri voi myös valita lopullisen harmaan värin. Tietysti farkkujen leveät housut ovat edelleen kuolemattomia esineitä, jotka ovat lyömättömiä joka neljännes.
Yllä oleva on joitain käytännöllisiä esineitä veli Hu: n suosittelemasta vuoden 2021 muotisuuntauksesta.
Tätä artikkelia sanotaan, että kuvat ovat Internetissä.
Raportti/palaute
MLS Football Jersey