MLS Football Jersey

Puhu "muotityylin" asioista

Puhu "muotityylin" asioista

Suuren historiallisen näkökulman näkökulmasta hip -hop -liikkeen nousu on oikeastaan ​​liike, jota musta amerikkalainen ryhmä etsii identiteettiään.Verrattuna kahteen mustaan ​​kulttuuriliikkeeseen 1920- ja 1960 -luvuilla, lonkka -hop -liikkeellä on suurin vaikutus ja menestynein, ja muodin voima on ilmeinen.

Hip-hop-kulttuuriin kuuluu pääasiassa neljä suurta elementtiä, RAP (MC) sekä ruokia (DJ), hip-hop (poika) ja graffitit.

Vaatet ovat välttämättömänä hahmojen persoonallisuuden ja kuvan luomisen kannalta erittäin kriittistä hip-hopissa.Sitä voidaan kuvata hip -hopiksi, joka alkaa vaatteista.Hip -hop -muoti heijastaa trendikkäitä kadun muotoja ja henkilökohtaista mekkoa.Tyyleille ja vaatteiden väreille ei ole lakeja ja rajoituksia, ja pääominaisuudet korostavat katumuodon tunnetta.Löysät topit ja housut, hatut, päähaarat tai rasvakengät ovat niiden päätuotteita.

Hip -hop -vaatteet kuuluivat alun perin köyhille nuorille.Tämä viimeinen keino on kuitenkin kehittynyt muotityyliin muutaman vuoden kuluttua, ja siitä on tullut nuorisokulttuuri, jolloin monet tuotemerkit kilpailevat ja nuorentuvat.Varhaisessa vaiheessa Sean John, Roca Wear, Echo ja muut katuvaatteet, se on vähitellen kehittynyt korkean street -tuotemerkeihin, kuten HBA, Pyrex, Stampd.Hip-hop-muusikot eivät ole yksinäisiä ja rohkeita, ja ne ovat luoneet muotimerkkejä, kuten Rocawear, Baby Phat, Fubu, Wu-vaatteet.

Korkein, vintage Gucci, minusta tuntuu, että Pablo, C2H4, INXX ja muut kotimaiset ja ulkomaiset vuorovesien tuotemerkit ovat myös suosittuja hip -hop -viihdeohjelmien keskuudessa.Ajat ovat luoneet muodin, ja yhteiskunnalle annetut liiketoimintamahdollisuudet ovat niin valtavia.

Vaikka lonkka -hop -tyyli on tavallinen, he eivät halua olla tavallisia.Vastahyökkäys alkoi putiikissa nimeltä Dapper Dan, Harlem, New York vuonna 1982.Tämä myymälä on erikoistunut liioiteltuun tyyliin, pukuilla, jotka jäljittelevät luksusbrändin logokoristeita, ja Dapper Dan on jäljittelevät eurooppalaisia ​​luksusbrändejä, kuten Louis Vuitton, Gucci ja Versace.Vaikka Dapper Dan, joka oli nostettu oikeusjuttu, lopulta tarkistettiin ja takavarikoitiin, suuret nimet kokivat myös, että se oli viileä ja muisti ne tiukasti.

Monet ensimmäisen linjan suuret nimet alkoivat löytää arvokkaita hip -hop -tuotemerkkejä tai tähtiä ja tekemällä heidän kanssaan yhteistyötä hip -hop -elementtien olemuksen imeytymiseksi.Hip -HOP alkoi hyväksyä valtavirran muotiympyrä.Vuonna 1996 Versace kutsui legendaarisen hip-hop-tähden 2PAC: n Catwalkille, josta tuli ensimmäinen ensimmäisen linjan tuotemerkki, joka kutsui hip-hop-tähdet menemään lavalle, mikä on ehdottomasti uusi hip-hop-aikakausi.Myöhemmin Louis Vuitton ampui hip-hop-teollisuuden, joten siellä oli vuoden 2008 LV X Kanye West -yhteistyösarja.Gucci on myös varhaisessa keväänäyttelyssä vuonna 2018. Se käyttää Dapper Danin jäljitelmäkonseptia ja joukko jäljitelmää LV -tyylinen ilme.

Vapaat tunteet: Boheemi tuuli

Jo 1800 -luvulla ranskalaisten kirjallisuuksien arvostivat Gyasiersin mysteeriä ja epämiellyttävää ja heidän perinteisten rajoitusten henkeä, ja siitä tuli tuolloin monien kirjallisten ja kirjallisten teosten teema.

Gypruisia pidetään henkinä, ja ihmiset viittaavat usein ihmisiin, joilla on tämä henki ”boheemiksi”.Bohemanit uskovat Posheiin, puolustavan vapautta, harjoittavat epätoivoista ja kapinallista henkeä, puolustajan perinteistä elämäntapaa ja puolustaja päästä eroon perinteisestä hillinnästä.Kuinka tämän hengen olemus on johdonmukainen ja yhdenmukainen muodin olemuksen kanssa; tyylikäs tyyli, Posmian -tyylin tyyli on enemmän kuin tyyli vapaiden tunteiden toiminnassa.

Bohemian -tyyliset vaatteet ovat boheemisen hengen tuote.Se on nykyaikaisen ja monikulttuurisuuden tuote, jota hallitsevat Tšekin tasavallan eri etniset ryhmät ja integroi monikulttuurisuuden.Se on sekä kansallinen tyyli että erilaisten etnisten tyylien sekoittamisen muoto.Tämä sopii myös ”Kansakunnan on maailma” henkeä.

Boheemityyli edustaa ennennäkemätöntä romanttista, kansan ja vapauttamista.Vahva väri ja monimutkainen muotoilu tuovat ihmisille vahvan visuaalisen vaikutuksen ja salaperäisen ilmapiirin.

Bohemianin vaatekauta on yksinkertainen ja herkkä, keskittyen paikallisten yksityiskohtien sisustamiseen, sen vaatteet ovat liioiteltuja, korostaen monien värien yhdistelmää.Persian tyyliset vaatteet korostavat löysää ja mukavaa.Koriste on pääasiassa sisustettu, ja se on enimmäkseen brodeerattuja, värikkäitä helmiä, paljetit, suoratoistot, pitsit, villaetut reunat jne.Koristeelliset osat keskittyvät pääasiassa kaulukseen, hihansuihin, vyötäröihin tai etuvaatteiden osiin.

Chloé on aina ollut mestarin tyyli.1970 -luvulla Bohemia oli erittäin lopullinen.Nykyään tämä luonne ei ole vähentynyt ja siitä on tullut tuotemerkin luontainen henkinen elementti.

Viimeisen kerran luova johtaja Natacha Ramsay-Levi jatkaa brändin romanttista ja tyylikästä luonnetta ensimmäisessä sarjassaan.Koska muoti -voittamaton usein toistuva vierailija, boheemityyli ilmestyy melkein joka neljännes muotiviikkoista.ETRO: n syksyn ja talvi -sarjan lehdistötilaisuudessa löydettiin inspiraatio eurooppalaisissa koriste -taiteissa piilotetut grafiikat. Sky Pattern, välittää yhdessä uuden boheemisen tyylin.

Klassisen romanssin jatkaminen: LOCOCO -tuuli

Vuonna 1756 Louis XV kutsuttiin kuuluisalle maalari Bujielle kuvaamaan rakastajatar rouva Poipadu.Rouva Pomodu, joka on jo 35 -vuotias, on jalo, tyylikäs ja juhlallinen.

Hänellä oli yllään tyypillinen ranskalainen satiini -rabb, hänen rintakehän V -muotoinen, paljastaen käänteisen kolmion rintavaihteen, rintavaihde peitettiin jalokivillä ja myös ruusunväriset nauhajouset.Tästä mekosta tuli tuolloin naisten tyyli.Francoswa Bocket -ryhmämaalaus ”rouva de Pippudul” ei vain jättänyt meille muotokuvan Ranskan kuninkaan rakastajatarista, vaan myös toi Rococo -aikakauden taiteellisen ilmapiirin nykyaikaiselle.

Se on peräisin Ranskasta Ranskasta 1800 -luvulla.Tämän sanan syntymänä Rococo esiintyi ensin koristeellisessa taiteessa ja sisustussuunnittelussa.Vaikka se on kuuluisa romanttisesta kiehtovasta, LOCOCO alun perin nousi vastustamaan tuomioistuimen vaurauden taidetta.

Louis XV: n liiallisen säännön katsotaan olevan ohuen ja vilkasta LOCOCO -tyylisuunnittelua, mikä heijastaa sosiaalisen nautinnon, ylellisyyden ja halun ilmapiiriä.1730 -luvulla Rococo kehittyi voimakkaasti Ranskassa, ja kiinalainen tyyli vaikutti siihen.

LOCOCO -tyyliset vaatteet käyttävät yleensä paljon liioiteltuja muotoja S -kaarevan muodon luomiseen, joka korostaa rintaa, vyötäröä ja lantiota tiukkojen korsettien ja hameiden läpi ja muodostaa vakauden tunteen kolmionmuotoisessa tyylissä.Valkoinen, kulta, vaaleanpunainen, vaaleanpunainen vihreä, vaaleankeltainen, samppanja, kerma ja muut herkät ja pehmeät värit ja suuri joukko luonnollisia koristeita antavat ihmisille ylellisen ja romanttisen visuaalisen vaikutuksen.

Varret ja viiniköynnökset yhdistävät yleiset kuviot, kuten todelliset ruusut ja orkideat, leviämisen leviämisen muodostamiseksi, mikä osoittaa ihmisten kunnioitusta luonnon suhteen.Vaatteiden kankaiden suhteen LOTOCO -tyyli käyttää suurta määrää kevyitä ja kevyitä kankaita, kuten silkkiä ja puuvillakangasta sekä värikkäitä metallisilkkikankaat, erityyppisillä pitsillä, silkkihihnoilla ja kukka -solmuilla, jotka tekevät vaatteista upeaa todellista väriä Näytä kaikki upea luonto.Kultaiset viivat, maali, pitsi, Suizi jne. Ovat heidän tavanomaiset koristeet, ja ne näyttävät heikot ja pehmeät.

Klassisena retro -tyylinä Rococo -tyyli on suunnitteluelementti, jota nykyaikaiset suunnittelijat eivät koskaan päästä irti.Vanhalla Buddha Karl-Ragfelillä on pehmeä paikka ranskalaiselle taiteelle 1800-luvulla. Eri kulmista hän käyttää monia suunnittelukieliä Rococo-tyyliin rationaalisen, tunne-, todellisuuden ja fantasian, modernin ja tulevan ristiriidan maailmassa. Kiinassa suoritettiin uusi tulkinta LOCOCO: sta.

LOCOCO -tyylistä on tullut jalo, ylellinen ja romanttinen edustaja.Rokoco taiteelliset modernit vaatteet ovat seurausta eurooppalaisten klassisten esteettisten suuntausten vaikutuksesta modernin vaatteiden suunnitteluun.Nykyaikaisen LOCOCO -vaatteiden uudelleen esiintymisen lisäksi nykyaikaisten rokokoiden vaatteiden suunnittelu tulkitaan enemmän uusissa muodoissa;

Korkeampi, nopeampi, vahvempi ja muodikkaampi: urheilutyyli

Muistan New Yorkin muotiviikolla syksyllä ja talvella 2018, ensimmäinen tuotemerkki, joka tekee meistä Bright, ei ole eurooppalaiset ja amerikkalaiset suuret tuotemerkit, vaan kotitaloutemme nimeltään kotimainen urheilubrändi.Tämän suuren näyttelyn teema on ”Valaistuminen”, noudattaa kiinalaisten ”itseprovinssin, itsensä valaistuksen ja luomisen” henkistä merkitystä ja tulkitsee täydellisesti retron, modernin käytännön kadun ja tulevien liikkeen trendien kolme suuntausta ja täydellisesti kolme suuntausta ja tulevia liikuntasuuntauksia 1990 -luvulla.

Tämä urheiluvaihe saa kiinalaiset soittamaan suoraan, ja urheiluvaatteiden tulisi olla niin muodikkaita.Muotipiirissä urheiluvaatteet ovat luoneet erottamattoman suhteen muotiin varhain.Urheilutyylistä on tullut myös muotityyli varhain, ja se on ylpeänä muodin eturintamassa.

Urheilutyylinen muoti on urheiluvaatteiden ja ammatillisen toiminnallisuuden ilmainen ja mukava ja ammatillinen toiminnallisuus käyrän laihtumisella muodin ja trendikkään muodin ja taitavuuden muotityyliin.

1920 -luvulta lähtien urheiluvaatteet on kirjoitettu muotisanakirjaan.Urheilukenttään pukeutuvat puvut vertaansa vailla olevan mukavuuden ja mukavuuden vuoksi asteittain tulivat tavallisten ihmisten vaatekaappiin yleisen toiminnallisuuden suuntauksen avulla.Ihmiset osoittavat myös mielellään vapaa -ajan ja ilmaisen elämäntapansa urheiluvaatteissa.Pian suuret nimet, kuten Chanel ja Schiaparelli, aloittivat oman urheiluvaatteensa käynnistämisen.

Nykyään melkein kaikilla suunnittelijabrändeillä on oma urheiluvaatteensa, ja jotkut ovat vieläkin voimakkaampia leikkiä urheilumuodolla.Vuonna 2003 japanilainen epäjumalilaatuinen suunnittelun päällikkö Yohji Yamamoto ja saksalainen pioneer-urheilubrändi Adidas aloittivat yhdessä muotiaallon Y-3-tuotemerkin käynnistämiseksi.Niiden joukossa ”Y” edustaa japanilaisen suunnittelijan Yohji Yamamoton ensimmäistä kirjainta, ja numero ”3” edustaa Adidas -logon kuuluisia kolme riviä.Yamamoto Yamamoto on integroinut vahvan henkilökohtaisen tyylinsä, kuten Yohji Yamamoton yksinkertaisuus, uudet materiaalit ja monitaskut Y-3: ksi ja täydellisesti uraauurtava huippuluokan muotiurheilubrändi syntyi.Tämä voitto -Win -yhteistyö sai Adidas Flashin häikäisevän muodin.

Kerran Puma, joka oli keittänyt papuja Adidasin kanssa, ja Puma, joka erotettiin ja kaatui alas, luottaa muotistrategiaan niin, että tämän muotiteollisuuden leopardi kuningas lensi takaisin.Ulkopuolinen maailma on pitänyt Fenty X Puma -yhteistyösarjaa SuperModel Rihanna -sarjoista suosituimpana urheilun korkean tason muotiristien brändinä viime vuosina.Puman entinen toimitusjohtaja sanoi kerran: Suurin menestyksemme on myydä urheilukenkiä paikkoihin paitsi kuntosalille ja kaduille.Puman urheiluelämätyyli todistaa täysin urheilutyylin olemassaolon arvon.

Nykyään urheilumuotityyli vahvistuu, ja jopa keijahameistaan ​​tunnettu Giambattista Valli näkee, että urheilulaitteiden säärystimet on sisällytetty romanttisiin ja kauniisiin vuoden 2017/18 syksy- ja talvishowssa.Keväällä ja kesällä 2018 Dior yhdistää urheilun muotia.Louis Vuitton sallii urheilukenkien kuljettamisen koko näyttelyn ajan.

Koko muotityylin, klassisen ja kauniin antiikin kreikkalaisen tyylin, vahvan muinaisen roomalaisen tyylin, upea barokin, romanttisen rokokoon aikana … loi entisen kunnian, ja tulevat sukupolvet muistivat kerran kerran, kerran, kerran, kerran, kerran, kerran, kerran, kerran, kerran, kerran, kerran, kerran , kerran, kerran, kerran, kerran mielessä, kerran, kerran, kerran, kerran mielessä, kerran, kerran, kerran, kerran, kerran, kerran, kerran mielessä, kerran, kerran, kerran , kerran, kerran, kerran, kerran mielessä, kerran, kerran, kerran, kerran mielessä, kerran, kerran, kerran, kerran mielessä, kerran, kerran, kerran, kerran mielessä, kerran, kerran, kerran mielessä, kerran, kerran, sen muistetaan tulevat sukupolvet.

Salaperäinen Egypti, innostunut Lähi -itä, Intia meditaatiossa ja vapaa bohemia, muotityylin alueellisen ja yhtenäisyyden välinen ero tuo erilaisen jännittävän.

MLS Football Jersey