MLS Football Jersey

Arsenal skuffende i CL-nederlag

Arsenal-manager Mikel Arteta kunne ikke skjule sin frustration over sit hold, efter at Gunners indrømmede en vinder i sidste øjeblik i anden halvlegs pausetid for at tabe den første kamp i deres UEFA Champions League-ottendedelskamp med 1-0 ude i Porto. Wenderson Galeno scorede målet i det femte tilføjede minut, hvilket efterlod Arsenal fodboldtrøje nødt til at vinde på Emirates Stadium i returopgøret for at gå videre.

Mikel Arteta mener, at Arsenal tøj tilbud præstation ”ikke var god nok” efter at have set Arsenals sene 1-0-tab til Porto i Champions League.
Galenos vinder af pausetid snuppede sejren til hjemmeholdet, som havde frustreret Gunners gennem hele kampen, og Premier League-holdet vil se efter at komme tilbage og vælte et snævert underskud i den anden kamp på Emirates Stadium.
Arsenal-træner Arteta var tydeligvis frustreret over resultatet og holdets præstation i et interview efter kampen.

”Vi er nødt til at styre [ting] meget bedre,” sagde han.
”Man kan ikke vinde med den måde, vi håndterede bolden på tre gange i dybe områder.
»Det er ikke godt nok, og så er der halvleg. Hvis vi vil være i kvartfinalen, skal vi slå vores modstander, og det er det, vi skal gøre på Emirates nu.”

Arsenal fodboldtrøje

’En skygge af sig selv’ – Ferdinand afsiger dom over et glansløst Arsenal-nederlag

Gæsterne dominerede boldbesiddelsen i de tidlige udvekslinger, men kunne ikke få deres pres til at fortælle, da det portugisiske tøj forsvarede deres straffesparksboks resolut.

Porto havde i øvrigt de bedre chancer, hvor den endelige matchvinder Galeno ramte stolpen, og Evanilson afviste med en strålende blokering fra Declan Rice.

Arsenals midterhalvlege Gabriel og William Saliba gik begge tæt på med nikkede indsatser.

Men Arteta var skuffet over sit holds manglende reelle bid i den sidste tredjedel.

”Vi manglede trussel; mere aggression, især når vi havde bolden i den sidste tredjedel, og formålet bagved at skade dem,” sagde Arteta.

”Vi vil justere et par ting for at angribe bedre. Vi kan gøre det bedre.

”Det er et hold, der er meget velorganiseret defensivt, og de bryder din rytme hele tiden – jeg ved ikke, om det var 35 eller 37 fejl under kampen – så det er ikke godt nok.

”Der er visse ting, vi skal gøre meget bedre. Nu spiller vi hjemme, vi kender dem, og vi ved, hvad vi kan forvente.”

Det så ud til, at vi ikke engang kunne røre nogen, for ellers ville det have været et frispark. Men vi vil lære af det, forberede os bedre og gå hen og gøre det.”

Declan Rice, Arsenals midtbanespiller, delte sin managers frustrationer efter kampen.

Rice, der kom til Gunners for £100 millioner sidste sommer, fortalte TNT Sports: ”Når det er 0-0, kigger du op på uret, med 93 minutter gået.
”Hvis du ikke vil vinde kampen, så tab den ikke. Måske havde vi ikke så lidt viden til sidst for at blive i det og få uafgjort på et hårdt stadion mod en hård modstander. Meget at spille for i næste kamp, som er på hjemmebane.”

”[Det var] så frustrerende [at indrømme sent]. Jeg tror, det var en hel blanding af leg, med et par giveaways på kanten af vores boks. Vi var sandsynligvis ved at bryde frem, og så fangede de os igen på disken, og han sidder fast i det øverste hjørne, hvilket selvfølgelig er virkelig, virkelig skuffende.

”Vi er virkelig positive som gruppe. Vi har haft så god en start på 2024. Vi vil ikke lade dette få os ned. Vi har en stor en på lørdag, og så tager vi fat på denne kamp igen. Det er stort om to uger.

“Du kommer til at se et hold, der spiller på forreste fod lige fra start og ser ud til at vinde kampen. Det kan vi forhåbentlig.
”Det er et rigtigt spark i tænderne, fordi vi har indrømmet sent, men vi ved, hvad vi skal gøre, hvis vi vil med i næste runde. Vi ved, hvordan vi skal vinde, og hvad vi skal gøre for at klare det.

”Vi er meget positive over for det. Vi vil ikke lade hovedet falde. Vi har været i en god form, det handler om at forblive positive, komme tilbage, restituere, gå igen i Premier League, og vi vil helt sikkert være klar til Champions League.”