MLS Football Jersey

Ateneo siirtyy tuntemattomalle alueelle UAAP:n puolivälierissä

Ateneo siirtyy tuntemattomalle alueelle UAAP:n puolivälierissä

MANILA, Filippiinit – Ateneo de Manila Universityn (Ateneo) päävalmentaja Tab Baldwin on tottunut olemaan peleissä altavastaajana, kun Blue Eagles yrittää antaa UP Fighting Maroonsille kyytiä.

Neljänneksi sijoittuneet Blue Eaglesit kohtasivat ykköseksi sijoitetun Maroonsin ja olivat altavastaajina molemmissa otteluissa 86. UAAP-koripalloliigan miesten koripalloliigan puolivälierissä, jotka pidettiin lauantaina 25. marraskuuta Araneta Coliseumilla.

Olimme ehdottomasti altavastaajia, Baldwin sanoi, ja laitoin Blue Eaglesin altavastaajaksi.

Baldwinin alaisuudessa Ateneo astui ennennäkemättömälle alueelle, sillä se oli ensimmäinen kerta, kun Ateneo kärsi yhden tappion Final Four -ottelussa.

Ateneo siirtyy tuntemattomalle alueelle UAAP:n puolivälierissä

Sen jälkeen, kun Baldwin otti Blue Eaglesin haltuunsa vuonna 2016, Ateneo on sijoittunut pudotuspeleissä kuusi kertaa peräkkäin kahden parhaan joukkoon, viisi kertaa peräkkäin kolmen parhaan joukkoon ja voittanut neljä mestaruutta.

Tällä kertaa Blue Eaglesin on kuitenkin voitettava Adamson Soaring Falcons pudotuspeleissä varmistaakseen viimeisen Final Four -paikan.

Viime kaudella Ateneo Soaring Falcons hävisi UAAP:n mestaruuskilpailuissa Blue Eaglesille, ja tällä kaudella Ateneo Soaring Falcons kohtaa Ugandan yliopiston hakien revanssia.

Tiedämme, että pelaamme erittäin kovaa joukkuetta vastaan, ja meidän on nähtävä, pystymmekö selviytymään voittajina”, Baldwin sanoi.

Baldwin tietää myös, että Ugandan yliopiston päävalmentaja Godwin Monteverde ja hänen pelaajansa ovat hyvin pelisuuntautuneita.

Baldwin sanoi: ”Ugandan yliopisto ei ota meitä kevyesti. He ovat liian ammattimaisia. He ovat liian fiksuja ja Gold on erittäin fiksu kaveri.

Baldwin lisäsi: ”Hänen joukkueessaan on ammattimaisin puolustajaryhmä. He olivat valmiita astumaan kentälle. Mutta meidän pojat antoivat kaikkensa.

Toisessa Final Four -ottelussa toiseksi sijoittunut La Salle Green Archers kohtaa kolmanneksi sijoittuneen National University Bulldogsin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey