MLS Football Jersey

Barcelona tilbyder ikke midtbanespilleren ny kontrakt

Barcelona tilbyder ikke midtbanespilleren ny kontrakt

Det er højst sandsynligt, at der vil være flere Barcelona-spillere, der forlader klubben på permanent basis denne sommer, da der er behov for salg for at lette deres igangværende økonomiske problemer.

To spillere, der med garanti vil forlade klubben, er Marcos Alonso og Sergi Roberto, da begge spillere er uden kontrakt ved udgangen af sæsonen. Beslutningen om førstnævnte blev truffet for noget tid siden, mens der i Robertos tilfælde – klubkaptajnen – havde været en chance for, at han ville blive i yderligere 12 måneder.

Barcelona tilbyder ikke midtbanespilleren ny kontrakt

Men lige siden Xavi Hernandez annoncerede, at han ville forlade i slutningen af sæsonen, er Robertos håb om at blive slukket. Relevo siger, at der ikke er nogen planer om, at Barcelona tredje trøje skal tilbyde ham en ny aftale, hvilket tyder på, at han vil tage af sted om sommeren til nye græsgange.

Det bliver afslutningen på en æra for Roberto, som har været en fremragende tjener for Barcelona fodboldtøj til børn, lige siden han brød igennem fra La Masia. Han er endnu ikke officielt informeret om, at han rejser, men han vil helt sikkert snart vide, at hans tid er ude.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey