MLS Football Jersey

Bucks selvisi Griffinin potkuista, Giannisin triplatupla hiljentää Cavsin

Milwaukee Bucks voitti Giannis Antetokounmpon 35 pisteen triplatuplan avustamana Cleveland Cavaliersin keskiviikkona 126-116 ja selvisi päävalmentaja Adrian Griffinin potkuista.

Antetokounmpo teki kauden seitsemännen triplatuplansa ja lisäsi 18 levypalloa ja 10 syöttöä. Damian Lillard teki 28 pistettä ja Khris Middleton 24. Bucks oli avainasemassa voitossa vierasjoukkue Cavaliersista.

Kahdeksan peräkkäistä peliä voittanut Cleveland Cavaliers ei pystynyt voittamaan ”kreikkalaisfriikin” dominointia. Donovan Mitchellin 23 pistettä eivät riittäneet, sillä hän heitti 10-24 pistettä kentältä ja osoitti Bucksin puolustuspään kyvyt. Jarrett Allenin tupla-tupla (21 pistettä, 12 levypalloa) oli Cavaliersin valopilkku, mutta lopulta se ei riittänyt.

Ensimmäinen puoliaika oli tiukka kamppailu, jossa Bucks johti puoliajalla niukasti 61-51. Antetokounmpo teki 15 pistettä ja seitsemän levypalloa Bucksin ottaessa ohjat käsiinsä, kun taas Sam Merrillin kuuma heitto (kolme kolmen pisteen heittoa) piti Cavaliersin edellä.

Milwaukee muutti taktiikkaa kolmannen neljänneksen alussa ja teki mini- 8-2 -juoksun, jolla se nousi 15 pisteen johtoon. Cavaliers onnistui kaventamaan eron 10 pisteeseen neljännellä neljänneksellä, mutta Lillardin kolmen pisteen heitto summerin soidessa tuhosi Cavaliersin toiveet comebackista.

Bucks säilytti malttinsa Mitchellin 16 pisteestä huolimatta toisella puoliajalla. Kun peliä oli jäljellä reilu minuutti, Antetokounmpo iski Malik Beasleyn kolmen pisteen heiton sinetöimällä voiton ja lopettamalla Clevelandin kahdeksan ottelun voittoputken.

Voitto oli osoitus Bucksin sitkeydestä ja todisti, että valmentajavaihdoksesta huolimatta heidän mestaruushaaveensa ovat yhä tallella. Se kosti viime viikolla Cavaliersille kärsityn 40 pisteen tappion ja on ylivoimainen kauden ottelusarjassa, joka uusitaan Milwaukeessa perjantaina.