MLS Football Jersey

Cam Thomas tekee 33 pistettä putkeen Hornetsia vastaan, NBA-fanit vertaavat häntä Kevin Durantiin

Cam Thomas tekee 33 pistettä putkeen Hornetsia vastaan, NBA-fanit vertaavat häntä Kevin Durantiin

Brooklyn Netsin pistevahti Cam Thomas on ollut kolmannen kautensa aluksi loistava hyökkäyssuuntaan. Thomas teki 33 pistettä 58,8 prosentin heittoprosentilla Netsin 133-121-voitossa Charlotte Hornetsia vastaan maanantaina. Se oli hänen kolmas peräkkäinen 30 pisteen peli vuoden alkaessa.

Toisen tähtipistemäärän jälkeen NBA-fanit ottivat X:n (entinen Twitter) kehumaan nousevaa tähteä.

Fanien reaktio
Jotkut fanit vertasivat Thomasia menneisiin Nets-tähtiin, kuten Kevin Durantiin ja Kyrie Irvingiin:

”Hän on parempi kuin KD Netsissä”, eräs fani sanoi.
”Luojan kiitos, että pääsimme eroon Kyriestä. Cam (Cam) on parempi”, sanoi toinen.
Samaan aikaan toiset vaativat Thomasille enemmän peliaikaa:

”Ei ole mitään syytä, miksei hän voisi aloittaa”, sanoi eräs fani.
”Aloita hänet ja laita Dinwiddie penkille”, sanoi toinen.

Vaughn Thomasin kasvaneesta roolista
Viime kaudella Cam Thomas teki keskimäärin 10,6 pistettä 16,6 minuutissa ottelua kohden. Vaikka hän osoitti valtavaa pistepotentiaalia, hänet jätettiin usein Brooklyn Netsin rotaation ulkopuolelle. Tämän kauden kolmen ottelun aikana Thomasin rooli ja pistemäärä on kuitenkin kasvanut dramaattisesti 33,0 pisteeseen ja 32,0 MPG:hen.

Cam Thomas tekee 33 pistettä putkeen Hornetsia vastaan, NBA-fanit vertaavat häntä Kevin Durantiin

Netsin päävalmentajalta Jacque Vaughnilta kysyttiin hiljattain, miksi Thomas sai vihdoin laajennetun roolin. Vaughn sanoi, että hän on aina luottanut Thomasin hyökkäystehoihin. Kuitenkin juuri hänen parannuksensa puolustuspäässä toi hänelle lisää peliaikaa:

”Jos katsot taaksepäin historiaani Camin kanssa, olen aina luottanut häneen, ja se luottamus kasvaa koko ajan”, Vaughn sanoi.

”Hän on todella osoittanut parannusta puolustuspäässä. Hänet palkitaan siitä, että hän on keskittynyt, sitoutunut ja hyvä joukkuetoveri sekä hyökkäys- että puolustuspäässä.

”Hän tekee pisteitä ja hänellä on kyky ajaa korille. Hänellä on kyky osallistua puolustukseen ja suihkuttaa sitä. Yksilönä hän vain kasvaa. Olen innoissani saadessani opastaa häntä. Jatkamme yhdessä kasvamista.”

Vaughnin kommenttien perusteella Thomas tulee todennäköisesti pelaamaan hyökkäävässä roolissa koko kauden ajan. Sen pitäisi tehdä hänestä ensisijainen ehdokas Most Improved Player -palkinnon saajaksi tällä kaudella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey