MLS Football Jersey

Guerin Catholic Golden Eagles Pojat Koripallojoukkue voittaa Muncie Central Boys Basketball Team

Vanhemman Robert Sorensenin loistavan pelin ansiosta Jailyn Catholic Golden Eaglesin poikakoripallojoukkue voitti tiistaina Muncie Centralin poikakoripallojoukkueen pistein 70-48.

Sorensen heitti kolme kolmen pisteen heittoa ottelun neljän ensimmäisen minuutin aikana ja auttoi Jerin Catholicin siirtymään 10-0-johtoon. Hän viimeisteli ottelussa 27 pistettä, joista kuusi kolmen pisteen heittoa.

”Parissa viime pelissä”, sanoi Golden Eaglesin päävalmentaja Bobby Allen, ”emme saaneet hänelle kosketuksia pelin alussa, joten keksimme keinon saada hänelle kosketuksia pelin alussa.” Bryson Cardinal pelasi hyvin sisällä, mikä avasi tilaa Robille kehällä, ja hänellä oli onnea parissa heitossa.

Sorensenin kuuma heitto antoi sävyn Golden Eaglesille, joka johti ensimmäisen neljänneksen jälkeen 19-8. He kasvattivat johtonsa 34-23:een puoliaikaan mennessä, eivätkä enää katsoneet taakseen.

Guilford Catholicin tasapainoinen hyökkäys oli esillä toisella puoliajalla, sillä kahdeksan pelaajaa teki pisteitä neljännellä neljänneksellä. Andy Caron kruunasi voiton donkilla.

”Mielestäni pelasimme toisella puoliajalla paljon paremmin, rajoitimme heidän levypallohyökkäystään ja vastasimme omaan pelaamiseemme”, Allen sanoi.

Voiton myötä Golden Eagles on nyt kauden voitoin 3-0. Lauantaina he palaavat kotiin isännöimään Hamilton Heightsia.