MLS Football Jersey

Ihana!Hanzhong Cityn 2024 "Olen ekologinen ympäristö selitti" kilpailu, joka päättyy onnistuneesti

Ihana!Hanzhong Cityn 2024 "Olen ekologinen ympäristö selitti" kilpailu, joka päättyy onnistuneesti

Sanqin Metropolis Daily-Sanqin.com (Chen Huilin)Hanzhongin kaupungissa vuonna 2024 pidettiin 16. huhtikuuta ”I Am Ecological Selitys” -kilpailu kuntien ekologisessa ympäristötoimistossa suunniteltu.LU Songbai, joka on puolueen ryhmän ja Ecology and Environment of Ecology and Environtor -yrityksen jäsen, osallistui tapahtumaan ja piti puheen. Kunnan ekologinen ympäristötoimisto osallistui tapahtumaan ja jakoi palkinnot voittajille ja edustajille.

Tämän kilpailun teema on ”Tiede- ja teknologiainnovaatio Liting Beauty Kiina”.Alalla pelaajat osoittivat tieteellisen ja teknologisen innovaation keskeisen tukevan roolia ekologisen sivilisaation rakentamisessa elävän kielen ja yksinkertaisen ja helpon ymmärtävän tapausten kautta ja toi yleisölle vihreän audiovisuaalisen juhlan, joka oli helppo ymmärtää ja ymmärtää ja ymmärtää ja ymmärtää mielenkiintoista.Provincial Recation Associationin, Hanzhongin radion ja television opettajat, Shaanxin tiede- ja tekniikan yliopisto ja kunnallismuseo saavat kaikki pelaajat sisällön lausunnon, kielen ilmaisun ja kokonaiskuvan näkökohdista.

Päivän voimakkaan kilpailun jälkeen hän Shan Hanzhongin ympäristön seurantakeskuksen asemalta (”Yichong Shimizuki Sustainable North”) voitti kilpailun ensimmäisen palkinnon; Voiminnan lisääminen tulevaisuus ”) ja Chen Chenin Chen Chen (” Hengessä ”) voittivat toisen palkinnon; yliopiston Huang Yujia (” ”” Hoito ja jäte-biosarion vedenpuhdistus ”), Wang Hanqiu (” Warm War Times ”) Wuba Countyn Public Security Bureau of Liuba Countyn ja Mianxian meteorologisen toimiston Du Xuan (”Kaikissa asioissa kirjoittaminen kaikissa asioissa pistemääräksi ekologisen sivilisaation uusi luku voitti kolmannen palkinnon; TUK: n luoma käsikirjoitus” Xaihuai -kaupungin kansalaishallituksen vihreä viljely ”Lueyang County voitti kilpailun parhaan käsikirjoituksen. Yang -sivukonttori ja Liba -sivukonttori voittivat kilpailun erinomaisen organisaatioyksikköpalkinnon.

”Minä olen ekologinen ympäristötulkinta” on ekologian ja ympäristöministeriön järjestämä tuotemerkkitieteellinen toiminta. rikastutti propaganda -kykytiimiä ja loi hyvän ilmapiirin kauniin Kiinan rakentamisen edistämiseksi.Kuuden parhaan tuloksen parasta pelaajaa edustavat myös Hanzhong Cityn ekologisen ympäristön maakunnan ekologisen ympäristön osaston järjestämää kilpailua ekologisen ympäristötulkin erinomaisen tyylin korkeammalla alustalla.

MLS Football Jersey