MLS Football Jersey

"Tieteellisen tutkimuksen ilo saa minut pysäyttämään"

"Tieteellisen tutkimuksen ilo saa minut pysäyttämään"

  Xue Qikun -haastattelu oli Tsinghua -puutarha toukokuun lopussa.Vihreissä puissa kuuluisa fyysikko, joka löysi epänormaalin Quantum Hall -vaikutuksensa, käytti hänen perusteellista selitystä saadakseen toimittajat Xuan’aon fyysiseen maailmaan.


  ”Jos elektroniikka vertaa elektroniikkaa, tietokoneen sirun elektroninen liike on epäsäännöllinen. Aivan kuten sotkuisten viljelijöiden markkinoilla kävelevät ihmiset, he vievät aina kiertotie ja kohtaavat ihmisiä, ja he eivät voi kuumentua. Kvantti Hallin vaikutus on, että se on nopea tie, ja elektronit voivat siirtyä eteenpäin kaistan suuntaan. Tietotekniikan vallankumous. ”


  Vuoden 2012 lopussa XUE Qikunin johtama ryhmä löysi kvantti -epänormaalin salin vaikutuksen kokeessa ensimmäistä kertaa ja sai merkittävän läpimurron perusfysiikan alalla.Siitä lähtien yli kaksi vuotta, 4 kansainvälisesti tunnettujen yliopistojen tutkimusryhmä, mukaan lukien Tokion yliopisto, Tokion yliopisto, Kalifornian yliopisto, Los Angeles, MIT ja Stanford University toisti peräkkäin kokeilun tulokset, mikä edelleen todisti edelleen Kokeen luotettavuus.


  Xue Qikun ei lopettanut etsintää.”Tieteellinen tutkimus on onnellinen asia, emmekä voi pysähtyä ollenkaan.” Absoluuttinen nolla).


  Yimengshanin nuorten kirsikkateoria


  Toukokuu on kirsikan listautumisen kausi, ja Xue Qikun käyttää tutkimustavoitteitaan verratakseen tutkimustavoitteitaan makeina kirsikoina vuoren huipulla.


  Kvantti -epänormaali salin vaikutus vaatii itse materiaalin olevan magneettinen ja eriste.Koska magneetti on yleensä kapellimestari, tämä on omavarainen vaatimus.Sisäinen on sisä- ja rajapinnan uuden materiaalin syntyminen kapellimestarin uusi kvanttimateriaali, joka voi olla mahdollista saavuttaa tämän ristiriidan vaatimukset.Vuodesta 2008 lähtien Zhang Shengsheng ja muut teoreettiset fyysikot ovat ehdottaneet suunnitelmaa kvanttiatomihasalin epänormaalin salin vaikutuksen toteuttamiseksi magneettisen topologian eristyksen kanssa.


  Xue Qikun sanoi: ”Tämä on teoreettisen fyysikon maalaama kirsikka. Vuoren päällä voi olla kirsikoita, mutta onko siellä mitään, en tiedä.”


  Kuinka Mountain Road Risk lohko voi kiusallista, kuinka voimme tehdä kovaa työtä epävarman tavoitteen saavuttamiseksi?”Voimme työskennellä kovasti tähän suuntaan ja saavuttaa parempia tavoitteita, mutta tämän tavoitteen saavuttamisessa on sinänsä paljon voittoja. Saatamme nähdä uusia maisemia tai löytää persikkapuita keskipisteissä ja valita ne Persikat. ”Xue Qikunin vastaus on hyvin avoin.


  Avoin ja ahkera ihmisille todellisuus palaa usein heidän luokseen.


  Xue Qikun, Wang Yayu Tsinghua -yliopistosta ja Ma Xucun Kiinan tiedeakatemiasta, ja Lu Li Li, jokainen neljästä presidentistä, ovat viettäneet yli 4 vuotta ja käyttäneet ”molekyylisen kimpun laajennusta” -menetelmää korkean fuusion tekemiseen 4 elementtiä.Tilastojen jälkeen kokeellinen ryhmä teki yhteensä yli 1000 magneettisen dopinginäytteen mittausta.


  Tämä kokeilu vaatii erittäin tarkan materiaalin kasvunhallintatekniikan. Kulmanresoluutio Optoelektroniikkaspektrin kolmen kokeellisen laitteen yhdistetty järjestelmä, järjestelmän kehittämisellä ja ammattitaitoisella levityksellä oli tärkeä rooli topologisten eristysmateriaalien tarkkuudenhallinnassa.


  He eivät vain poimineet kirsikkaa vuoren huipulla, vaan myös ottivat persikat keskipitkän.Xue Qikun sanoi: ”Kokeen aikana löysimme joitain erityisiä magneettisten topologiaeristimien lakeja, joita voidaan käyttää sen luonto -säätelyyn. Se havaitsee myös joitain uusia mielenkiintoisia ilmiöitä, kuten nolla kvanttiresistenssialusta. Tämä on paikka, jossa teoreettinen fysiikka ei ole ennakoitavissa. ”” ”


  ”Kirsikka on jännittävin, mutta meidän on nauttia jokaisesta kiipeilystä vuorikiipeilystä.” Kiipeily on hänelle melkein vaistoa, ja vuorikiipeilyyn tarvittava sitkeys ja avoimuus on kaiverrettu hänen geeninsä kanssa.


  Hän oli ollut tentissä kolme peräkkäistä vuotta ennen tenttiä.Valmistuttuaan Shandongin yliopistosta vuonna 1984, hänet nimitettiin Qufu Normal University -yritykseen avustajaksi ja suoritti jatkotutkimukset.Muistuttaen alkuperäisen tappion, hän nauroi: ”Olen lapsi vuorelta.


  ”7-11″ akateemianjuhlakuva


  35 -vuotiaana hänestä tuli professori ja 41 -vuotias tuli Kiinan tiedeakatemian jäsen.Xue Qikunin tieteellinen tutkimustie oli karkea, mutta takaiskuista ei ollut pulaa.


  Sen jälkeen kun hänet päästiin Kiinan tiedeakatemian fysiikan instituuttiin, hänen tieteellinen tutkimuspolku ei ole intohimo.Kun hän valmistui maisteriksi vuonna 1990, Xue Qikun, jolla oli jo perhe ja lapset, päätti jatkaa lukemista.


  Vuonna 1992 Japanin Koillis -yliopiston professori Sakurai tuli Kiinaan vierailemaan Kiinan ja Japanin tohtoriopiskelijoille. Japanin yliopisto.


  Tämä on tärkeä käännekohta Xue Qikunin akateemisessa urassa, mutta tämä käännekohta on täynnä hikeä ja kärsimystä.


  Sakurai LIF: n laboratoriota kutsutaan ”7-11” -laboratorioon.


  Vaikka Xue Qikunin kidutettiin ”7-11” -pesän kaltaisella aikataululla, se joutui myös kestämään henkinen kidutus, ettei japanilainen ymmärtämättä.Koska hän ei voinut ymmärtää mentorin ohjeita, mentori syytti häntä usein vakavasti.Seurauksena on, että kun ohjaaja ja hänen luokkatoverinsa kokeilivat yhdessä, hän ei uskaltanut koskettaa instrumenttia vain katsomalla sitä sivulla.


  Monet Japaniin kävivät luokkatoverit eivät voineet kestää tällaista kärsimystä ja ”pakenivat” takaisin.Xue Qikun löysi voiman tekstistä, jonka hän vain meni kouluun kuulemaan häntä: ”Olen kiinalainen, rakastan kotimaatani …”


  Hän päätti pysyä ja taistella kiinalaisten puolesta.Hän saapui ensin laboratorioon joka päivä, ja viimeinen lähti.Vähitellen mentorin sanat voidaan ymmärtää, ja kokeellisia instrumentteja käytetään. Vahvat taidot ja poikkeukselliset ponnistelut hän julkaisee lopulta paperit maailman parhaissa akateemisissa lehdissä ja saa tohtorin tutkinnon sujuvasti.


  Vuonna 1996 Xue Qikun alkoi esiintyä kansainvälisessä fysiikan maailmassa.Vuonna 1999 hänet valittiin Kiinan tiedeakatemian ”sata ihmisen suunnitelmaan” ja palasi töihin.


  Yli kymmenen vuotta sitten Kiinaan, hän säilytti ”7-11” -aikataulun, olipa hän Kiinan tiedeakatemiassa tai Tsinghuan yliopistossa.Akateemikko Zhu Bangfen, Tsinghuan yliopiston fysiikan laitoksen entinen johtaja, sanoi: ”Matkustin hänen kanssaan ja palasin Pekingiin klo 12.00. Hän vaati edelleen laboratorioon menemistä näkemään sen.”


  ”7-11″ ympäri vuoden maailma ajattelee, että se kärsii, mutta Xue Qikun on onnellinen.”Kun fyysinen ilmiö on erilainen kuin tavallinen, yritän selittää sen, aivan kuten etsiväromaanin lukeminen, epäillyn määrittäminen ja johdettu tekemästään.” Xue Qikun sanoi, että tieteellinen etsintä on yhtä mielenkiintoista kuin mysteerin havaitseminen. Menet syvälle, saat suurta onnea.


  Uusi odotus ”Qian Xuesenin kysymyksestä”


  Xue Qikun tunnustetaan korkean emotionaalisen tutkijan akateemisessa ympyrässä.Hän on aina hyvä löytämään huippukumppaneita ja tuntemaan ihmisiä ja ollenkaan hyviä, jotta kaikki voivat käyttää niitä.Esimerkiksi Quantum Epänormaal Hall -vaikutusten tieteellisessä tutkimusryhmässä nuoret tutkijat, kuten Ma Xucun, Chen Xi, Wang Ya ja hän, ovat erittäin hyviä, ja he kaikki vapauttivat luovuutensa suurimmassa määrin.


  ”Tutkijat eivät tarvitse vain IQ: ta, vaan myös emotionaalista älykkyyttä. Tieteelliset tutkimukset, etenkin tieteelliset kokeet, vaativat ryhmäoperaatioita. Lisäksi korkea tunneäly on myös edistänyt kansainvälisiä akateemisia vaihtoja ja opiskelijoita.” Kun opiskelijoiden oli ehdottomasti vaadittava tiukasti perustaidonsa, he olivat myös erittäin tärkeitä emotionaalisen älykkyyden viljelyyn.


  ”Ryhmätyötä varten sinun on opittava käsittelemään ihmisiä, sinun on tehtävä yhteistyötä monien instrumentin ihmisten kanssa ja oppia tekemään tieteellistä tutkimusta.” Tulet toimeenpanijalta, kun tulet komentajaksi, huomaat, että oppiminen tekemään niin korkeatasoista tieteellistä tutkimusta on tärkeämpää, ja se on tärkeämpää kuin julkaisut paperit. ”


  Chang Cuizun kokemus vahvisti tämän tuomion.Hän on Xue Qikunin tohtori. Kun Epänormaali Hall Effect -kokeet olivat onnistuneet, hän valmistui hänen tohtorin tutkinnasta ja meni MIT: ksi tohtoriksi.MIT: n professori oli erittäin tyytyväinen Chang Cuizun työhön.


  ”Miksi koulumme ei voi aina viljellä erinomaisia ​​kykyjä?” Tämä on raskas kysymys, jonka Qian Xuesen oli herättänyt vuonna 2005.Xue Qikunilla, joka on tällä hetkellä Tsinghuan yliopiston varapuheenjohtaja, on optimistinen asenne tähän aiheeseen ja toivoo olevansa nykyisissä nuorissa opiskelijoissa.


  ”Vastaus ’Qian Xuesenin kysymys’ on ajoissa. Tiede ei saa olla vähän tiikeriä, ja lahjakkuuskoulutuksen on etenevä askel askeleelta. En ole hyväksynyt muodollisen järjestelmän tieteellisen koulutuksen hyvin myöhään. Aukko on sama. He ovat Sama. Heillä on korkea älykkyys, ja he ovat olleet täysin tieteellisiä koulutuksia lapsuudesta lähtien. Tutkijoiden sukupolvi, joka seisoo samalla lähtöviivalla kuin ulkomailla, antaa tulevaisuudessa suuremman panoksen.(Taloudellinen päivittäinen toimittaja Li Huimin)


Skannaa matkapuhelinta ja avaa nykyinen sivu
MLS Football Jersey