MLS Football Jersey

Mikä on tiede?Mikä on tieteen ja muutoksen sekä tieteen ja tiedon välinen suhde?

Mikä on tiede?Mikä on tieteen ja muutoksen sekä tieteen ja tiedon välinen suhde?

Tiede on ihmisten yleinen pyrkimys ymmärtää tai ymmärtää paremmin luonnollisen maailman historiaa ja tapoja työskennellä luonnossa ja käyttää havaittuja fyysisiä todisteita tämän ymmärryksen perustana.Se tehdään tarkkailemalla luonnonilmiöitä ja/tai kokeita, jotka simuloivat luonnollista prosessia ohjausolosuhteissa.
Harkitse joitain esimerkkejä.Ekologit, jotka tarkkailevat lintujen ja geologien, jotka tutkivat fossiilien jakautumista järkyttyneisiin, ovat tutkijoita.He tekevät vain ulkona, joten he viihdyttävät yleisöä käyttäytymisellään.Clazy -fyysikot, jotka ampuvat kaukaisia ​​galakseja ja ilmastotieteilijöitä, jotka seulaavat meteorologisia ilmapalloja koskevia tietoja, ovat myös tutkijoita, mutta he havaitsevat erillisemmässä ympäristössä.
Yllä oleva esimerkki on tieteen tarkkailu, mutta siellä on myös kokeellista tiedettä.Kemistit, jotka tarkkailevat erilaisten lämpötilojen seuraavaa kemiallista reaktiota, ja ydinfyysikot, jotka kirjataan tietueiden tiettyjen aineiden tulokset, ovat tutkijoita.Erilaisiin ärsykkeen reaktioihin reagoivat biologit yrittävät myös löytää käyttäytymismalleja.Nämä ihmiset työskentelevät yleensä laboratoriossa ja käyttävät valkoisia laboratoriotakkeja, mikä näyttää tarkoittavan, että he ansaitsevat myös enemmän rahaa.
Tärkeintä yhteinen asia on, että kaikki nämä ihmiset tekevät luonnollisen tai luonnollisen simulaation havaintoja luonnon periaatteiden ymmärtämiseksi.Näemme, että yksi heidän päätavoitteistaan ​​on osoittaa, että vanha käsite (tutkijoiden käsite vuosisadalla tai vuosi sitten) on väärä.
Joten miksi sinun on suoritettava tieteellinen työ?—— henkilökohtainen näkökulma
Joten mitä yllä olevat ihmiset tekevät?Useimmissa tapauksissa he keräävät tietoja uusien ideoiden testaamiseksi tai vanhojen ideoiden vastustamiseksi.Tutkijat ovat kuuluisia löytämään uusia asioita, jotka muuttavat ajattelutapaa luonnosta.Monet tutkijat ovat löytäneet suurimman onnellisuuden tuntemattomassa tosiasiassa (löytö) aiemmin. Tämä tosiasia selittää joitain ongelmia, joita ei ole selitetty ennen tai kaatavat joitain aiemmin hyväksyttyjä ideoita.
Se on vastaus, joka perustuu ylevään periaatteeseen, joka saattaa selittää miksi monet ihmiset hoitavat tiedettä.Käytännöllisestä näkökulmasta ihmiset ansaitsevat myös tieteen ansaitakseen palkan.Suurin osa yliopistoista ja monien korkeakoulujen yliopistoista ja professoreista odotetaan olevan osa työsopimusten velvollisuutta tehdä tutkimusta uusien tietojen osuuksista.Jos he eivät tee tätä, he menettävät työpaikkansa.
Tutkijat työskentelevät myös yrityksen hyväksi ja saavat palkintoja tuottaakseen uutta tietoa siitä, kuinka erityiset kemikaalit vaikuttavat soijapavun kasvuun tai maan öljyn syvyyden öljyn muodostumiseen.Näillä tutkijoilla on korkeampi palkka, mutta ne saattavat olla epäselviä, koska työnantajat pitävät heidän tietämyksensä luottamuksellisina uusien tuotteiden tai tekniikan kehittämiseen.
Miksi suoritamme tieteellistä työtä?—— sosiaalinen näkökulma
Jos yllä oleva näkökulma auttaa selittämään, miksi yksilöt tekevät tiedettä, ihmiset saattavat silti haluta tietää, miksi yhteiskunta ja valtion maksavat nämä ihmiset osallistuvat tieteeseen.Miksi yhteiskunta sijoittaa joihinkin resursseihin uuden tiedon kehittämisprosessissa luonnosta tai mitä näiden tutkijoiden edistämistä työskentelemään heidän elämäänsä uuden tiedon kehittämiseksi?
Yksi vastauksen valtakunnista on innokas parantamaan ihmisten elämää.Geneetikot yrittävät ymmärtää, kuinka tietyt sairaudet siirretään sukupolvesta toiselle, ja biologit seuraavat tautien levittämistä.Maatutkijat kehittävät parempia sääennusteita tai maanjäristyksiä, maanvyörymiä ja vulkaanisia purkauksen ennustemalleja, ja ne etsivät myös tietoa, joka voi välttää vaikeita olosuhteita, jotka voivat välttää vaikeuksia ihmisille vaikeuksiin vuosisatojen ajan.Ainakin mikä tahansa demokraattinen yhteiskunta, jokainen yhteiskunta, joka välittää ihmisten kaivosta, tukee samanlaisia ​​pyrkimyksiä parantaa ihmisten elämää.
Toinen vastauksen alue on halu taloudelliseen kehitykseen yhteiskunnassa.Monet maapallon tutkijat ovat sitoutuneet löytämään tehokkaampia menetelmiä luonnonvarojen, kuten öljyn ja malmin, löytämiseksi tai kierrättämiseksi.Hedelmäpuut tai kasvitieteilijät, jotka etsivät viljelykasveja, työskentelevät ahkerasti korkean ravitsemuksen ja korkean levyn viljelykasvien viljelyyn.Kemistit kehittävät uusia kemikaaleja, joilla on potentiaalinen käyttöpotentiaali, ja fyysikot kehittävät uusia materiaaleja, kuten suprajohtavuutta, ja ne kehittävät myös tietoa, joka voi edistää taloudellista kehitystä.Yhä useammissa maissa, jotka pitävät itseään taloudellisen kilpailun maailmana, tällaisen tieteen tuki ei ole muuta kuin investointi talouden tulevaisuuteen.
Toinen vastauksen täydellinen alue on ihmisen planeettojen ja sen ympäristön kasvava hallinta.Ymmärtääksemme, kuinka myrkyllistä ainetta ja jätettä ihmisyhteiskunnassa, veden, maaperän ja ilman kautta, olemme tehneet paljon tieteellistä työtä.Ymmärtääksemme ilmakehän ja valtameren muutoksia, kuinka muuttaa elämämme ilmasto ja kuinka hallita ruoan ja veden lähdettä, olemme myös tehneet paljon tieteellistä työtä.Tietyssä mielessä tällainen tiede yrittää kehittää ihmisten tarvitsemia käyttöohjeita, koska niitä hallitaan yhä enemmän globaalia ekosysteemiä ja monia paikallisia ekosysteemejä.
Lopuksi ympäröivän maailman tieto, sosiaalisen tuen tieteen, uteliaisuuden ja tyytyväisyyden sekä inspiraation vuoksi.Kuten me kaikki tiedämme, selkeässä yötaivaassa näemme tähtiä tuhansia vuosia tai jopa miljoonia vuosia sitten. Se on kaukainen menneisyys.Näistä tiedoista saatu rauha on kuitenkin erittäin arvokas monille meistä.
Samoin harvat ihmiset saavat suuremman fyysisen onnellisuuden tarkkailemalla veden virtausta ja heijastaen veden virtausta (kaukaisesta valtamerestä pilveen kaukaisesta valtamerestä sadeveteen ja taivaalle myrskyyn).Tämän tiedon yhdistämisen tunne rikastuttaa kuitenkin ymmärrystämme maailmasta ja elämästämme erittäin arvokkaasti.
Kun yhdistät nämä näkymättömät tulot edellä esitettyihin käytännöllisempiin tuloihin, ei ole ihme, että suurin osa nykyaikaisesta yhteiskunnasta tukee tieteellistä tutkimusta parantaaksemme ymmärrystämme ympäröivästä maailmasta.
Tutki miten tulla tieteelliseksi tiedeksi
Laboratorioiden tai paikan tutkimukset voivat olla tiedettä, mutta tämä ei välttämättä edistä tietoa.Ennen tieteellistä tutkimusta, joka julkaistiin Journal of Peer Review -lehdessä, kukaan tiedeyhteisössä ei tiedä tai ole varma siitä.He saattavat kuulla uutisia uusista tutkimuksista kokouksessa, tai he saattavat ymmärtää nämä tutkimukset uutisryhmän juorujen kautta, mutta ennen tietojen julkaisemista ei ole mitään kiinnitettävää huomiota.
Tämä tarkoittaa, että ekologimme on kirjoitettava väitöskirja (”käsikirjoitukselle”).Käsikirjoituksessa hän (hän) selittää miksi hän on niin tärkeä.
Sitten hän (hän) lähetti käsikirjoituksen tieteellisen lehden toimittajalle ja lähetti sen sitten kahdelle kolmelle asiantuntijoille tarkistettavaksi.Jos nämä asiantuntijat ilmoittavat, että tutkimus suoritetaan asianmukaisilla ja kohtuullisilla tavoilla ja tulokset lisäävät uutta hyödyllistä tietoa, toimittaja hyväksyy julkaisun, vaikkakin muutoksia tai lisäyksiä tapahtuu melkein joitain.Muutaman kuukauden kuluessa (toivomme) lehden uudessa lehden numerossa, ja tutkijat ympäri maailmaa ovat ymmärtäneet ekologien löytämisen.
Tämä liiketoiminta on tietysti hieman herkkä.Jos käsikirjoitukset lähetetään kuuluisiin lehtiä, kuten ”tiede” tai ”luonto”, niin avoin kilpailu tarkoittaa, että toimittaja voi valita käsikirjoituksen, jonka hän ajattelee eniten läpimurtoa, ja kieltäytyy muista käsikirjoituksista. Tehty hyvin olemusSitten hylätyn käsikirjoituksen kirjoittaja lähettää teoksensa joillekin vähemmän kuuluisille lehdille. Nämä käsikirjoitukset voidaan julkaista, mutta yleisö vähenee.Riippumatta siitä, onko se hyvää vai huonoa, tutkijat ovat taipuvaisempia lukemaan ja hyväksymään päälehtien julkaistuja papereita, jotka julkaistaan ​​laajalti sen sijaan, että ne julkaistaan ​​alueellisissa lehdissä, joilla on pieni levitys.
Kaiken kaikkiaan tieteestä on tullut tietoa vapauttamalla tutkimustuloksia.Sitten, koska nämä tiedot valittiin oppikirjojen sisällöksi oppikirjan sisällönä, ja kun professori ja opettaja päättivät korostaa näistä oppikirjoista, useammat ihmiset ymmärtävät nämä tieteelliset tiedot ja niistä tulee yleinen popularisaation tunne.
Tiede ja muutos
Jos tutkijat ovat yrittäneet löytää uusia käsitteitä ja teorioita uusille löytöille tai kehitykselle, tieteellisten tietojärjestelmien tulisi edelleen muuttua.Tämä muutos on parempi käsitys luonnosta.Tämä tavoite saavutetaan jatkuvasti kysymällä, ovatko nykyiset ideamme oikeat.Kuten kuuluisa amerikkalainen tähtitieteilijä Mariamitchell (1818-1889) sanoi: ”Kysely kaikkea.”
Seurauksena on, että vanhoina käsitteinä ja uusien todisteiden löytämisessä teoria on jatkanut muutosta tai ainakin sitä, kun sitä muutetaan.Karl Popperin mukaan ”tiede on korjata virhehistoria”, ja jopa Albert Einstein sanoi myös itselleen: ”Einstein … joka vuosi hän palauttaa sen, mitä hän kirjoitti edellisenä vuonna”.Monet tutkijat sanovat haluavansa uudestisyntyä useiden vuosisatojen aikana, nähdä, mitä uusia tietoja ja uusia käsitteitä on kehitetty tuolloin, ja toivovat nähdä, mitkä heidän vuosisadan käsitteet on hylätty.
Ideoidemme tulisi olla yhteensopivia kaikkien nykyisten todisteiden kanssa. Toivomme, että ideamme kestävät tulevaisuuden testin.Kaikki historian havainnot ovat kuitenkin pakottaneet meidät ymmärtämään, että tulevaisuudessa annetaan uusia todisteita, mikä johtaa ainakin erilaisiin selityksiin.
Joillakin tutkijoilla on vahva itsetietoisuus, jonka he kieltäytyvät hyväksymästä uusia todisteita ja uusia ideoita.Tällöin asiantuntijan mukaan ”Tiede voi edistää hautajaisia ​​hautajaisten kautta”.Useimmat tutkijat kuitenkin ymmärtävät, että nykypäivän teoria voi olla vanhentunut tulevaisuudessa, ja mitä voimme toivoa, että teoriamme selviää tulevien sukupolvien hienossa ja hienossa -kytkemässä.
Voimme selittää Copernicusta.Nykyään suurin osa meistä, jos sinulta kysytään kadun kulmassa, sanomme, että hyväksymme Copernicuksen ajatuksen maan haavasta auringon ympärillä -sanomme, että aurinko on oikea.Copernicus itse uskoo kuitenkin, että planeettojen kiertoradalla auringon ympärillä on täysin pyöreä.Muutamaa vuosisataa myöhemmin, uudella aikakaudella, oli selvää, että nämä kappaleet olivat soikeat.Ri Xin kertoi, että sitä ei hylätty, mutta se vain tarkisti sen harkitsemaan yksityiskohtaisempia uusia havaintotuloksia.
1900 -luvulla havaitsimme myös, että ellipsin tarkka muoto ei ollut vakio (siksi Milanon kansalaisykli voi vaikuttaa jäätikön syklisyyteen).Emme kuitenkaan ole palanneet maapallon keskittyneen maailmankaikkeuden käsitteeseen.Päinvastoin, hyväksymme edelleen sydämen keskitetyn -keskeisen teorian -uusien tietojen syntymisen avulla sitä muutetaan vain ajan kuluessa.
Tieteen käsite muuttuu, ja muutoksen käsitettä tulisi odottaa, ja joskus se katoaa vaativien tieteellisten kriitikkojen keskuudessa.Hyvä esimerkki on Big Bang -teoria.Jokainen uusi tähtitieteellinen löytö näyttää saavan ihmiset sanomaan: ”Katso, Big Bangin teoria ei ennustanut tätä, joten koko asian on oltava väärässä.”Sen sijaan se on yleensä pieni muutos, joka saa teorian muutokseen.Kun taivaallinen fyysikko on kuitenkin täysin muuttanut tämän teorian yksityiskohtia, se riittää selittämään tämä uusi löytö.Päinvastoin, vain tarkistettiin harkitsemaan uusia tietoja, mitä kutsumme tarkalleen kaikki tieteelliset käsitteet, joiden pitäisi tapahtua ajan myötä.
Kokeile analogiaa: Kuvittele suosikki kuvitteelliset etsijät (Sherlock Holmes, neiti Marpale, Namshi Delu tai kukaan muu) tutkii vaikeaa tapausta, ja vihjeet voidaan saada vain ajoittain.Useimmat etsivät säilyttävät työoletuksensa ennen tapauksen ratkaisemista.Oletetaan kuitenkin, että etsivä päätti miettiä tarinan kehittämistä tällä kertaa paljastaakseen nykyisten ensisijaisten epäiltyjen ja rikollisten epäiltyjen aikajärjestyksen.
Esitä nyt rooli etsijöiden kanssa. Sanoi: ”Ei, uudet todisteet vain auttoivat minua ymmärtämään edellisen sekaannuksen.”Sama pätee tiedeyhteisössä, mutta luonnon luonne ei koskaan romahta viimeisessä kohtauksessa ja selittää miten hän tekee.
Tiede ja tieto
Joten mitä tämä tarkoittaa?Tämä tarkoittaa, että tiedettä ei ole vielä saatavilla, eikä se voi koskaan antaa lausuntoa iankaikkisesta totuudesta -se tarjoaa vain teoriaa.Tiedämme, että näitä teorioita voidaan parantaa tulevaisuudessa, joista osa voidaan jopa luopua, ja teoriat, jotka yleensä ovat merkityksellisempiä tulevien tutkijoiden tuottamien tietojen perusteella.Nykyinen teoriamme on kuitenkin paras selitys maailmalle.He selittivät paljon tietoa ja läpäisivät testin.
Harkitse joitain tietoja, joita käytämme teorian testaamiseen:
Elektronimikroskoopista globaaliin ekologiaan olemme tutkineet DNA: ta, soluja, kudoksia, elimiä ja tuhansien (ellei miljoonia lajeja) (ellei miljoonia lajeja) bakteereista kaktukseen sinisiin valaisiin.Olemme tutkineet hiukkasten fyysistä käyttäytymistä kvarkista tähtiin, femtosekunnista miljoonien vuosien hiukkasiin.Olemme karakterisoineet noin 90 kemiallista elementtiä ja muita elementtiä, joita syntetisoimme maapallolla.Olemme käyttäneet seismisiä tutkimuksiin maan sisäisen rakenteen tutkimiseen, paitsi matalien vikojen havaitsemiseksi, vaan myös tutkimaan planeetan ydinkäyttäytymistäOlemme tutkineet maan valtamerta mutaisilla keskikoneilla, pulloilla, poijuilla, veneillä, porausveneillä, upotetuilla ja satelliiteilla.Olemme seuranneet ja näytteenottaneet maapallon ilmakehän joka minuutti ympäri maailmaa.Olemme skannanneet ulkoisen tilan kaukoputkella.Tutkimme henkilökohtaisesti kuun pintaa ja totimme sieltä kivet takaisin, ja otimme näytteitä paljon meteoriiteja ymmärtääksesi lisätietoja planeettamme materiaaleista.
Muutaman seuraavan vuosisadan aikana teemme enemmän työtä, mutta olemme keränneet erilaisia ​​tietoja tämän perusteella teorian rakentamiseksi.
Nykyään ihmisillä on tilaa valinnalle.Yksi valinta on hyväksyä skeptikot, jotka ovat saaneet luonnon tieteen (myös teoreettisen) ymmärryksen jatkuvassa kyselyssä, joka saadaan kaikista edellä mainituista havainnoista ja mittauksista.Toinen valinta on hyväksyä ihmisten perinteinen käsitys luonnollisesta maailmasta. Tämä on paras työkalu heidän ymmärrykseensä luonnosta.
Raportti/palaute
MLS Football Jersey