MLS Football Jersey

Isamu Sugawarasta voi tulla Japanin 15. miljonääri.

Isamu Sugawarasta voi tulla Japanin 15. miljonääri.

Sivusto ”German Transfer Market” on päivittänyt hinta-arvionsa Hollannin Eredivisien pelaajista, ja raportin mukaan japanilaisen laitahyökkääjän Yusei Sugawaran siirtoarvo on noussut merkittävästi 6,5 miljoonasta eurosta 10 miljoonaan euroon, mikä tekee hänestä 15. japanilaispelaajan, jonka tämänhetkinen siirtoarvo on 10 miljoonaa euroa.

Raportin mukaan: ”Kevin Lux, Saksan siirtomarkkinoiden hollantilainen hallinnoija, puhui Yusei Sugawarasta ylistävästi ja kuvaili häntä yhdeksi Hollannin Eredivisien aliarvostetuimmista pelaajista.”

Isamu Sugawarasta voi tulla Japanin 15. miljonääri.

Kevin Lux kommentoi: ”Mielestäni Sugawara on yksi Hollannin Eredivisien aliarvostetuimmista pelaajista. Laitahyökkääjänä hän esiintyi tasaisesti ja harvoin hänellä oli huono peli. Hän on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan eri paikoissa, ja hänen poikittaissyöttönsä ovat usein uhka. Vaikka hän on vasta 23-vuotias, hän on tällä kaudella ottanut johtavan roolin nuoressa joukkueessa. Olen yllättynyt, että hänestä on ollut niin vähän siirtohuhuja, mutta jos hän jatkaa tällaisia esityksiä, olen varma, että Euroopan liigan huippuseurat kolkuttelevat Alkmaarin ovea seuraavassa siirtoikkunassa.”

Yusei Sugawara pelaa tällä kaudella viidettä kautta Alkmaarissa, ja hän on pelannut tällä kaudella 14 ottelua, antanut neljä syöttöpistettä ja ansainnut paikan Hollannin Eredivisien elo-syyskuun parhaassa XI:ssä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey