MLS Football Jersey

Katsaus: Ihmisen perustiede on lukittu?Einstein ehdotti, miksi yhtenäistä teoriaa ei voida suorittaa pitkään

Katsaus: Ihmisen perustiede on lukittu?Einstein ehdotti, miksi yhtenäistä teoriaa ei voida suorittaa pitkään

Laajassa maailmankaikkeudessa maa on vain pieni pöly.Muinaisista ajoista nykypäivään, lukemattomat ihmiset eivät kuitenkaan säästäneet pyrkimyksiä tutkia maailmankaikkeuden mysteeriä.Tänä aikana monet teoriat suunniteltiin.

Nämä teoriat osoittavat kaikki samaan mysteeriin, eliOnko maailmankaikkeudessa yleinen kaava, voidaanko sitä käyttää selittämään kaiken lakien? #励#

Einstein kirjoitti eräänä päivänä vuonna 1905 pöydän edessä julkaisemaan vuoden viidennen paperin.Voiko se tiivistää kaikki maailman kaavat nykyään ja luoda kaavan ”yhdeksänkymmentä -niin”?Tällä tavalla tätä kaavaa voidaan selittää kaiken logiikan selittämiseen maailmassa.

Ennen tätä fyysikot ovat tiivistäneet kaikki tämän maailman teoriat neljään voimaan.Ne ovat vahvoja ydinvoimaa, heikkoja ydintä, sähkömagneettisia ja painovoimaa.Nämä neljä voimaa edustavat koko fysiikan yhteisön neljää solmua yhdistäen kaikki tunnetut teoriat toisiinsa.

Joten mitä Einstein tekee nyt, on sekoittaa nämä neljä voimaa ja saada se toimimaan samassa teoreettisessa kehyksessä.Alussa Einstein sekoitettiin ensin heikkojen ydin- ja sähkömagneettisten voimien kanssa syntetisoimaan sitä heikon voiman vuoksi.Einsteinin tuolloin toimittaman teoreettisen kehyksen mukaan nämä kaksi voimaa voidaan koota yhteen ja juoksua yhteen.

Välittömästi sen jälkeen Einstein lisäsi vahvan ydinvoiman tähän teoreettiseen kehykseen.

Kolmen muodon yhdistelmä elektronista tehoa.Tällä hetkellä teollisuuden teoreettista kehystä alettiin kutsua ”Great Unifing Theory” -malliksi.Tällä hetkellä,Sinun täytyy liittyä vain painovoimaan, ja voit muodostaa universaalin kaavan.

Tällä hetkellä Einstein kohtasi kuitenkin pullonkaulan.Hän havaitsi, että kolme muuta voimaa voitiin integroida hänen teoreettiseen kehykseen, mutta painovoimaa ei voitu integroida.Yksi keskeisimmistä syistä on, että painovoima on liian pieni.

Tutkijoiden laskennan mukaan painovoiman koko on sata biljoonaa -dollaria heikossa ydinvoimassa.Tällaista pientä voimaa ei voida ollenkaan määrittää.Siksi painovoimaa ei voida sisällyttää Einsteinin suureen yhtenäiseen teoreettiseen kehykseen.

Seuraavien vuosikymmenien ajan Einstein on aina ollut pakkomielle tämän ongelman ratkaisemisesta, mutta se ei ole sallittua.Einstein ajatteli jopa ”teologian” käsitettä, yrittäen täyttää kognitiivisen aukonsa joillakin nihilistisillä teorioilla.

Tämä tilanne kesti vuoteen 1955 saakka, ja Einstein kuoli, ja hän ei ollut sisällyttänyt painovoimaa yhtenäiseen teoriaan.Tästä on tullut myös Einsteinin elämässä suurin katumus.

Kun Einstein kuoli, yhtenäinen teoreettinen rele antoi japanilaiselle fyysikot Kato Kamille.Lisäksi Daoxiong teki yhteenvedon edeltäjien kokemuksesta ja suunnitteli mallin nimeltä String Theory.

Tässä mallissa kaikki siirretään merkkijonolla.Kunkin jousien tärinä vaikuttaa hiukkasiin, jotka ovat vetovoimassa.Nämä hiukkaset muodostavat näkemämme maailman.

Myöhemmin Daoxiong käytti suurta määrää monimutkaisia ​​kaavoja jousteorian prototyypin kasaamiseen.Hän yllättyi huomatessaan, että painovoima voidaan integroida onnistuneesti tähän malliin.Tämä tarkoittaa myös, että yhtenäisellä teorialla on vaiheittainen läpimurto.

Vaikka tämä malli on onnistunut teoriassa, ei ole todellista kokeilua vahvistaakseen, että tämä teoria on toteutettavissa.Tämä on kuin Galileo sanoi, että pienen pallon painovoima ja iso pallo on sama, mutta jos he eivät heitä niitä alas pizzatornista, ihmiset eivät voi uskoa Galileoon.

Samoin jousten teoria on sama.Vaikka painovoima voi ajaa merkkijonoteorian kaavassa, voiko painovoima ajaa näin, jos se sijoitetaan todelliseen tilanteeseen?Siksi tässä tapauksessa kokeellisten fyysikkojen on annettava riittävästi tietoa DAOXIONG: n lisäämiseksi tämän mallin oikeellisuuden vahvistamiseksi.

Valitettavasti ongelma on vain tässä ”datassa”.Silti painovoima on liian pieni.Painovoimakaavan mukaan painovoiman, jonka nämä kaksi esinettä ovat nojautumassa, voidaan sanoa olevan minimaalinen.Jopa niin paljon kuin maa, se painovoima, jonka se tuo ihmisille, on 500 Newtonia.

Jos tämä voima asetetaan merkkijonon muotokaavaan, se voidaan melkein sivuuttaa.Joten mikä tahansa tuolloin koe ei voinut todistaa teorian oikeellisuutta todelliselta tasolta.

Tietenkin, kun aikojen edistyminen ja tieteen ja tekniikan jatkuva kehitys, ihmiset alkoivat hitaasti luoda suurta vahvaa lapsen törmäystä.Tämän koneen kautta mikro -kansiot voidaan kiihdyttää tiettyyn tilaan Higgsin bosonin luomiseksi.

Jos Higgs Boson todella on olemassa, se tarkoittaa, että myös Higgs -kenttä on olemassa.Kun tämän omituisen energiakentän on osoitettu olevan olemassa, mikään kokeelliset fyysikot eivät tarvitse tarjota riittävästi painovoimaa merkkijonon teoreettisen mallin todentamiseksi.

Koska itse Higgs -kenttä vastaa merkkijonoteoreettista mallia, kentän energia voi värähtää kaikkia Higgs -bosonia.Joten kun Higgsin käsite on todella vahvistettu, ei ole väliä, onko painovoima ole suuri.

Higgs -bosonin luomiseksi tutkijoiden on kuitenkin annettava riittävästi energiaa injektoidakseen sitä suuriin vahvoihin alakokouksiin.Tämä voi muodostaa täydellisen Higgs -kentän.

Valitettavasti tutkijoiden laskelmien mukaan tällaisen alan muodostamiseksi törmäyskone on tehtävä galaksina, jotta tämä tavoite saavutetaan.Itse asiassa tässä vaiheessa voit käyttää kokeita merkkijonoteorian tarkistamiseen ilman mitään tapaa mennä.

Tietysti vanha sanonta on hyvä.Sen jälkeen tutkijat ajattelivat toista tapaa todentaa teoria.Eikö tämä teoreettinen malli laskee tarkkailemalla mustaa aukoa?

Syy siihen, miksi tutkijat ajattelevat mustasta aukosta, johtuu pääasiassa siitä, että mustan aukon keskipisteellä on valtava laatu, ja se voi tarjota riittävän painovoiman vääristääkseen kaikkea ympäristön ympärillä.Niin kauan kuin tutkijat tarkkailevat mustan aukon koko kehitystä, voidaan spekuloida kuinka painovoima on ”tehtävä”.Tästä näkökulmasta eikö merkkijonoteoriamalli ole tallennettu?

Vanha sanonta on kuitenkin hyvä, ihanne on täynnä ja todellisuus on erittäin järkevä.Vaikka tutkijat eivät ole aina säästäneet pyrkimyksiä tarkkailla mustia reikiä, mustat aukot voivat tarjota tutkijoiden tarjoamia tietoja hyvin vähän.

Monet mustat aukot ovat joko satojen miljoonien valovuoden ulkopuolella tai puhkeamisprosessi on ohimenevä.Niin, että tutkijat eivät ole tuoneet lasia, ja kokeellinen prosessi on päättynyt.Siksi ei ole mahdollista tarkistaa merkkijonon teoriaa mustien reikien kautta.

Seuraavien vuosikymmenien ajan merkkijonoteoria on ollut teoreettisessa vaiheessa.Vaikka Hawkingin kaltainen iso mies myöhemmin ilmestyi, hän ei silti pystynyt ratkaisemaan tämän vuosisadan ongelmaa.

Kun Hawking otti tämän aiheen, hän loi Wanwu -teorian nimisen kaavan.Vaikka sen ydinideat ovat muuttuneet nimeä, ne ovat samat.Näin selitetään kaikki maailmassa yhtenäisen teorian kautta.

Herra Hawking työskenteli kuitenkin myös tässä palapelissä elinaikana, mutta lopulta bambukori oli tyhjä.Tämä teoreettinen malli on asetettu 14. maaliskuuta 2018 herra Hawkingin kuoleman jälkeen.

Tähän päivään mennessä suuret kaverit eivät voi silti vahvistaa yhtenäistä teoriaa tällä perusteella.Myöhemmin kiinalainen tiedemies Yang Zhenning paransi omien jatkuvien voittamisvaikeuksiensa kautta lopulta koko yhtenäistä teoriaa 75%.

Tämä on melko paljon puhkeamista koko tiedeyhteisössä.Tämä on aivan kuten muut ihmiset vain pelasivat perustan ja tekivät luonnoksen.Yang Zhenning teki luonnoksen suoraan veistokseen ja valmistui kolme neljäsosaa.Tämän saavutuksen takia Yang Zhenning tunnetaan myös suurimpana fyysikkona Hawkingin jälkeen.

Siksi monet ihmiset kokevat, että Einsteinin kuoleman myötä ihmisen perustiede on lukittu.Itse asiassa ongelma ei ole kaukana niin vakavasta, hänen seuraajansa jatkaa tutkimusta tällä tiellä.Nämä ihmiset ovat käyttäneet erilaisia ​​menetelmiä ja työntäneet eteenpäin yhdistymisteoriaa.

Tässä tapauksessa suuri yhdistämisteoria vahvistetaan, että se on vain ennemmin tai myöhemmin.Entä jos tehokkaampi tiedemies vapautetaan myöhemmin?Ehkä tämä teoriajoukko, joka on levoton tutkijoita monien vuosien ajan, on julkaistu menestyksekkäästi.

Kun tämä teoria on muotoiltu, se voi tuoda valtavan muutoksen koko ihmisyhteiskuntaan.Koska tämän teorian alkuperäinen tarkoitus on selittää kaiken lait.

Kun ihmiset todella hallitsevat tämän teorian, ihmiset voivat ennustaa monia uskomattomia asioita ja täydellisiä tehtäviä, joita he eivät uskalla ajatella ennen.Kuten pistekivi kultaan, ukkosen käyttö, avaruuslento jne.

MLS Football Jersey