MLS Football Jersey

Kulutuskonsepti päivitetään, ja kansallisella tyylillä on henkilökohtainen kulutus!"Uusi kiinalainen" naisten vaatteiden myynti kasvoi 400% vuoden aikana

Kulutuskonsepti päivitetään, ja kansallisella tyylillä on henkilökohtainen kulutus!"Uusi kiinalainen" naisten vaatteiden myynti kasvoi 400% vuoden aikana

Tämän vuoden muotiviikon aikana julkaistiin lähes 300 uutta kotimaisen ja ulkomaisen vaatekappaleen tuotetta.
CCTV -toimittaja Liu Yan: Et voi vain katsella ohjelmaa näyttelyssä, vaan myös yrittää tunkeutua ja ostaa erilaisia ​​uusia vaatteita.
Expo -alueella oppivat toimittajat, että perinteiset kiinalaiset elementit, kuten kirjonta, lautasen solki, muste ja mustevärjäys, ovat modernit muotisuunnittelun, on tullut voimakkaasti houkuttelevia nuorille, joilla on ainutlaatuinen kansallinen vuorovesi -estetiikka. keväällä ja kesällä tänä vuonna.
Näytteilleasettaja Shu Yi: Viimeisen puolikuukauden aikana Hanfun myynti on kaksinkertaistunut vuodessa -vuotiaana viimeisen puolen kuukauden aikana. ”Uudesta kiinalaisesta” naisten vaatteista kasvoi 4 kertaa vuodessa.
Kiinalaisen tyylin vaatteiden myynnin nopean kasvun myötä kotimaani vaatekappaloteollisuuden yleinen suuntaus on parempi.Kansallisen tilastoviraston tietojen mukaan vuoden 2023 toisesta neljänneksestä lähtien vähittäismyynti on aina ylläpitänyt kaksinkertaisen tarttumisen kasvusuuntausta, ja vaatteiden, kenkä-, hattujen ja neulan tekstiilien vähittäismyynti on saavutettu ympäri vuoden, Vuotta -vuodessa 12,9%.
Fashion Week -ohjaaja Shang Liu Qinshu: Aikaisemmin kaikki olivat halukkaampia kiinnittämään huomiota joihinkin kansainvälisiin tuotemerkkeihin ja joihinkin luksusbrändeihin.Mutta nyt kaikkien kulutuskonseptin päivittämisen myötä he arvostavat enemmän, voivatko vaatteiden suunnittelu näyttää heidän persoonallisuutensa, ja heidän valintansa monipuolisoivat.
Lähettäjä: CCTV Finance
Lähde: Xiaoxiang Morning News
Raportti/palaute
MLS Football Jersey