MLS Football Jersey

Mikä on tiede ja sen merkityksen laajennus

Mikä on tiede ja sen merkityksen laajennus

Outo kohta oYhteenveto ryhmäkeskusteluista

Mikä on tiede?

Kun ajattelemme, tuomitsemme tuomarin, tieteen nimissä, millaista valtiota teemme.

Tehdään erilainen ajattelu. Yksimielinen yksimielisyys osa konsensusta ja näkymätöntä ilmoittamatonta osaa, ja sitten yleinen persoonallisuus on kapseloida ideoiden verkko satunnaisesti loputtomaan verkkoon ja yhdistää sitten muiden siihen liittyvien elementtien kanssa.Toistaiseksi emme näytä sitä, tarkastella ensin heidän käyttäytymisensä näkemyksiä sekä tieteen kognitiota ja niihin liittyviä kysymyksiä.

Tämä on iso ongelma.
Encyclopedia: Tiede on järjestetty tietojärjestelmä, joka perustuu objektiivisten asioiden ja organisaatioiden ennustamiseen ja ennustamiseen.
Tieteen heijastavien esineiden mukaan se on pääosin jaettu luonnontieteisiin, yhteiskuntatieteisiin, ajattelutieteisiin, muodon tieteeseen ja monitieteisiin tieteenaloihin.
Samanlaisia ​​kysymyksiä, jotka tietävät:Mikä on tiede?
On myös joitain ammatillisia tutkimuksia ja keskusteluja.

Esimerkiksi ”Tiede: mikä on tiede” (Saksa) Hans Poseles.Tämä kirja esittelee pääasiassa muutaman luonnontieteen ja yhteiskuntatieteellisen ihmisen käsitteen, mutta se on hyvin yksinkertainen.Kirja on jaettu kolmeen.Aloita analyysiteoriasta, esittele luonnon ja humanististen tieteiden peruskäsitteet.Kiinalaisen toimittajan teema perustuu klassiseen teoriaan tieteellisessä filosofiassa, ja Kiina on valmis huomauttamaan näiden teorioiden väliset yhteydet ja omat ominaisuudet ja puutteet.Seuraava toimittaja yrittää löytää joitain yleisiä kohtia humanististen ja luonnontieteiden välillä. Tulkinnan, dialektiikan ja evoluution avulla kirjoittaja esittelee erittäin ainutlaatuisen näkemyksensä.

Ryhmän näkemykset ovat peräisin erilaisista tunnista, mukaan lukien yliopistoprofessorit, eri alojen eri alot ja ammatilliset lääkärit, jotkut asiantuntijat ja tutkijat, insinöörit ja muut filosofian, luonnontieteiden ja muiden ammattilaisten ammattilaiset.Lapsellinen ristin jälkeen -domain on -syvyydessä?Joko tai erilainen, kelluvan maailman tila, hyppääen Internetiin.

Muuten, onko hyödyllistä keskustella tällaisista asioista?Etniselle ryhmälle, joka välittää AI: sta.

päivänkakkara:

Nähdään joka päivä, olet hieman peloissasi!

Meta Insights:

Xizhe on ihme, ja koko ura voi muuttaa maailmaa!

Hyväntahtoinen näkee hyväntahtoisuuden, viisas näkee viisauden.

Duan Qicai

Se, mitä tutkijat ovat tutkineet, tulee tiede.Etkö ajattele tietoja, laskelmia, tietoa, ajattelua, älykkyyttä, tietoisuutta … tuleeko siitä tiedettä?

Tietotiede, tietotekniikka, informaatiotiede …

Iso li

Tieteen ja tutkijoiden määrittelemiseksi meidän on perusteltava tietoinen tietoa.Muutoin tutkijat määrittelevät tieteen ja määrittelevät puolestaan ​​tutkijat tieteellä, eivätkä he ole paljastaneet sitä.On myös mahdollista määritellä tieteet yksitellen, mikä vastaa sanan tieteen merkitystä ja antaa lukijoiden tiivistää itsensä.

Duan Qicai

@Is tulkinta tietoa.Tieteen ymmärtäminen on myös lukijan oman tulkinta.

Silta

@Cannot vahvistetaan.

kuningas

Tuleeko lukijan oikea tulkinta tieteestä tiedemieheksi?Ei, koska tutkijat ovat kehittäneet joukon teoriaa, jonka he sanovat -kohtuullinen selitys maailman ilmiöstä, niin että tämä tulkinta määritellään tieteeksi ja keksintökonseptin käsitettä kutsutaan yhdessä tutkijoiksi.

Iso li

LuulenTutkijoiden ideologinen toiminta on tiedettä, ja tutkijat ovat ihmisiä, jotka harjoittavat tiedettä.Se vastaa mitään.Tiedettä ja tutkijoita ei ole selitetty tehokkaasti tai määritelty.

kuningas

Linnut eivät keksineet ilmailun dynamiikkaa ja tutkijat löysivät ne.Jos tieteelliset määritelmät ovat ilmiön takana olevien lakien takana, tutkijat ovat ihmisiä, jotka saavat taustalla olevat lait.

Iso li

Se on välttämätöntä, määrittelee ensin tiedon, paljastaa terve järki ja määritellä edelleen tieteellistä tietoa, ts. Tiede.

kuningas

Ei välttämättä, Tesla käytti kymmeniä tuhansia akkuja sähköajoneuvojen rakentamiseen, mikä loukkasi tervettä järkeä.

Iso li

Terve järki, josta puhumme, on kaksi käsitettä. Esimerkiksi lintuilla on yleistä ilmavoiman tunnetta, ja maaseudun tädit ovat myös tervettä merkitystä voiman ja laadun ja kiihtyvyyden välisestä suhteesta, mutta ne eivät riitä tulemaan tieteelliseksi tiedoille.

Duan Qicai

@Is tieteen yksimielisyys.Tutkijat ovat edelleen määrittelevät.

Zou chen

Olen myös samaa mieltä siitä, että tieteen määritelmä on sosiologinen kysymys.

Kurinalaisuus

Olemme nähneet paljon outoja ilmiöitä. Biologit eivät määrittele elämää, mutta fyysikot ”negatiivinen entropia” määrittelee.Taitotiede on pseudo -tiede.Onko se tieteellinen?Ja jotkut muut tekniikat ja projektit ovat vain tieteen soveltamista, ei tiedeteorian kehitystä.

Zou chen

On olemassa kolme tapaa määritellä, yhdistetty määritelmä, pyöreä riippuvuusmääritys ja laadullinen ja kvantitatiivinen määritelmä.Menetelmiä on vain kolme.

Liu Feng

Tieteellisten ja tutkijoiden käsite on myös prosessi itämisestä asteittaiseen kypsyyteen.Tänään, ennen tieteellistä tutkimusta, joka harjoittaa tieteellistä tutkimusta tai vain vapaa -ajan metsästys- tai istutusten määritelmää, on löydetty uutta ilmiötä. lait tuotantoprosessiin.

Liu Feng

Siksi uskotaan, että muinaisessa Kiinassa ei ole tieteellistä tai tieteellistä tutkimusta tai se ei ole oikein. Tämä tieteellinen tutkimus tulisi jakaa eri alueiden ja etnisten ryhmien välillä varhaisina aikoina, mutta pitoisuus on erilainen.OlemusDynaamisen kehityksen näkökulmasta tämä konsentraation lisääntyminen länsimaissa on kuitenkin lisääntynyt satojen vuosien aikana, ja keskittymismme parannus on ollut hidasta …

Tutkijat erotetaan vähitellen erikseen, kuten muut ammatit.Tule ryhmään, joka on erikoistunut tieteelliseen tutkimukseen ja tieteellisten tietokantojen ylläpitämiseen, mutta koska voimme myös työskennellä osa -ajalla tai ammatilla, toiset voivat myös ottaa osa -ajan tutkijoiden roolit tai vastuut, mutta he tarvitsevat myös tiettyjä tietoa ja taitokynnyksiä.

Zou chen

Tiede testataan.

Zou chen

1. Tiede koskee maailmankaikkeutta;

2. Tieteellinen tulkinta ja ennustaminen;

3. Tiede on testattavissa (testi);

4. Tiede perustuu tietoon.

Tieto on jonkun tai jotain, kuten tosiasioita (propositeettitietoa), taitoja (menettelytapaa) tai esineitä (tuttavan tietoa). Erolähteet, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, havainto, järki, muistia, todistuksia, tieteellistä tutkimusta, koulutusta ja käytäntöä.

Daisy (Daisy)Resurssin lainaus:

Näkökulma

Sokrates -Plato on tosiasiallisesti antanut suunnan ongelmien ratkaisemiseksi, ts. Meidän tulisi jatkaa huomattavaa ja täydellistä tietoa ”viisaan” ohjauksessa.Tällä tavoin havaitsemme myös, että Sokrates antaa meille tarpeeksi vinkkejä tämän vuoropuhelun alussa.Koska Chamid oli loukussa ”päänsärky”, Sokrates kertoi hänelle, että todellisen hyvän lääkärin (viitaten kuuluisaan Hippokradiin) on omaksuttava täysimittainen hoitomenetelmä, ts. Päänsärky lääkärit. Antakaa jalkakipu. Keho.Täällä Sokrates lainasi myös kuningas Zamolxiksen suun pelaamaan tällaista näkemystä: ”Silmien hoitamiseksi et saa välittää; pään hoitamiseksi et saa sivuuttaa koko kehoa; suurin sairaus, jonka sielu kärsii sielusta sielusta on ”tietämättömyys”, joten vastaava hoitomenetelmä on tehdä sielusta ”viisas” dialektisten keskustelujen avulla.Kuten toistuvasti korosimme, Sokratesin mielessä oleva todellinen ”viisaus” ei ole vain ”tietämättömyyden tunteminen”, vaan täydellisen tiedon hallitsemiseksi.

kuningas

Tiede kääntyy havaittuihin ja havaittaviin selityksiin.Tiede tiivistää ilmiön käsitteenä ja palauttaa konseptien loogisen yhdistelmän tosiasioiden tulkintaan.

1. Tiede on maailmankaikkeudesta;Tämä on tiedon määritelmä.

Mustat aukot ovat käsitteitä maailmankaikkeuden edessä.Pimeys ja tumma energia ovat myös erilaisia ​​kuin tutkijoiden käsitteellinen tulkinta.

Tiede -hypoteesi riittämättömien todisteiden olosuhteissa, käyttää tiettyjä menetelmiä järkeväksi, saada ”tieteelliset” johtopäätökset ja saavutti sitten yksimielisyyden erilaisten tieteen kasvattamisen jälkeen.

Daisy (Daisy)

Teoria on hypoteesi ja aina hypoteesi.Älä vedä tiedettä ja totuutta, kaukana siitä.Mielestämme nyt tiede on erittäin tieteellinen.

Irene

Nämä sanat eivät ole kaukana siitä, että voimme ymmärtää tieteen luonteen hyvin.On vain, että lainauksen vuoropuhelu tulee monien ihmisten mielestä.

MLS Football Jersey