MLS Football Jersey

Koulutuskonsepti ja alkuperä

Koulutuskonsepti ja alkuperä

kuva
kuva

jiao

opettaa

yu

Kouluttaa

de

Gai

Yleinen

Nian

lukea

hän

ja

qi

nousta

yuan

lähde

yksi,

Koulutuskonsepti

Yleinen merkitys: Kaikilla toiminnoilla, jotka parantavat ihmisten tietämystä ja taitoja, vaikuttavat ihmisten ideoihin ja parantavat ihmisen perustuslakia, on koulutusvaikutuksia.Mukaan lukien sosiaalinen koulutus, perhekasvatus ja kouluopetus.

Kapea merkitys: viittaa koulutuskoulutukseen, joka on kouluttajien toiminta, jolla on tarkoituksenmukainen, suunniteltu ja järjestäytynyt tapa kouluopetuksen työn kautta tiettyjen sosiaalisten vaatimusten mukaisesti ja vaikuttaa koulutettujen ihmisten fyysiseen ja henkiseen, ja heillä on kehottamalla heitä Siirry kohti muutoksia odotetussa suunnassa.

Kapeampi merkitys: Joskus koulutus viittaa erityisesti ideologiseen ja moraaliseen koulutukseen, ja se on sama kuin ”moraalinen koulutus” usein kouluissa.

kuva

Termin ”koulutus” alkuperä: maassamme termi ”koulutus” nähtiin ensimmäisen kerran ”Mencius · sydän”, ”herrasmiehillä on kolme musiikkia, ja maailman kuninkaalla ei ole samaa. Se ansaitsee olla taivas ja hän ei myöskään katso (häpeä) muille, myös Erle;Itä -Han -dynastia Xu Shen sanoi kirjassa ”Puhu ja vankka sanat”: ”Opeta, tee se ja tee se.

Lännessä sana koulutus tulee latinalaisesta, e-keinot ”ulos”.Syy siihen, miksi ”koulutus” on ”koulutettu”, on se, että monet länsimaiset filosofit ajattelevat, että jokaisella on lahjakas tieto, ja ”koulutus” on ”tuottaa” kykyjen tuntemus.

kaksi,

Koulutustoiminnan peruselementit

Koulutuksen peruselementit ovat välttämättömiä, pääasiassa::

1. Kouluttaja

Opettajat ovat ihmisiä, jotka harjoittavat koulutustoimintaa.Mukaan lukien opettajat, vanhemmat jne.Opettajat ovat koulutustoiminnan johtajia ja toteuttajia ja kouluttajien päävaikutusta ja ohjausta. Koulutustoiminta on erottamatonta keinotekoisten tarkoituksiin.

2. Koulutettu henkilö (oppija)

Koulutetulla henkilöllä viitataan niihin, jotka on hyväksytty erilaisissa koulutustoiminnassa. Oppimistoimintaan osallistuvat sekä kouluissa opiskelevat lapset että teini -ikäiset, samoin kuin aikuiset, jotka opiskelevat erilaisissa koulutustoimissa.Koulutettu henkilö on koulutuksen kohde ja päätoiminnan pääyhtiö.Koulutustoiminta suoritetaan onnistuneesti koulutettujen ihmisten aktiivisesta osallistumisesta riippuen.

kuva

3. Koulutussisältö

Koulutussisältö viittaa pääasiassa opetussuunnitelman kulttuuritiedon, teknisten taitojen, ideologisten ja käyttäytymistapojen summaan, joita koulu opettaa opiskelijoille.Tyypillisin koulutuksen sisällön muoto on kurssi.

4. Koulutuspolku

Koulutuskanavat viittaavat kouluttajiin, jotka perustuvat koulutustavoitteisiin ja erilaisiin tehtävän suorittamiin toimintoihin.Peruskoulujen koulutus sisältää yleensä kolme näkökohtaa: opetus, luokan ulkopuolinen toiminta ja sosiaalinen käytäntö.Heidän joukossaan opetus on tärkein tapa kouluttaa toimintaa ala- ja keskiasteen kouluissa.

kolme,

Koulutusluonto

(1) koulutuksen laadun määräys

Koulutuksen ydin viittaa itse koulutuksen ominaispiirteisiin tai erityiseen olemukseen, joka on väistämätön, yleinen, sisäinen ja vakaa yhteys koulutusilmiöiden välillä.Koulutus on kohde ihmisten toiminnan viljelyyn.

1. Koulutus on tietoinen sosiaalisen käytännön toiminta, joka on ainutlaatuinen ihmisille;

2. Koulutus on prosessi alitajuisesti välittää sosiaalista kokemusta;

3. Koulutus on sosiaalinen toiminta ihmisten koulutuksena suorana tavoitteena.

Koulutus on yleensä sosiaalinen ilmiö, jonka ihmisyhteiskunta on luonut muodostumisprosessissa ja kehitysprosessissa, jotta voidaan erottaa luonnon ilmiöt, jotka erottavat luonnon.

(2) koulutuksen sosiaaliset ominaisuudet

1. Ikuinen: Koulutus on aina ihmisyhteiskunnan kanssa;

2. Historiallinen: Koulutuksessa on erilaisia ​​ominaisuuksia, tarkoituksia tai sisältöä eri historiallisissa vaiheissa.

3. Koulutuksen suhteellinen riippumattomuus: Koulutuksella on oma perintösuhde; muut sosiaalinen ideologia vaikuttaa;

kuva

Neljä,

Koulutusperä

1. Mytologian alkuperä

Mytologian alkuperä on vanhin näkemys koulutuksen alkuperästä, ja kaikilla uskonnoilla on tämä näkemys.

2. Alkuperäteoria

Koulutuksen alkuperäteoria on ensimmäinen teoria, joka ehdotti muodollisesti koulutuksen historiassa.

Koulutuksen biologista alkuperäistä aloittajaa ohjaa Darwinin biologisen evoluution teoria, joka johtuu koulutuksen alkuperästä eläinten vaistoille.Edustaja: Letourneau Ranskassa ”Koulutus ei ole vain selkärankaisilla, vaan myös koulutettu selkärankaisilla”), British Pessi (Nunn, olentojen impulssi on koulutuksen valtavirta).

3. Psykologinen alkuperäteoria

Psykologiset aloittelijat uskovat, että koulutus on peräisin aikuisten tajuttomasta jäljitelmästä, ja katsoivat kaiken koulutuksen tajuttomassa tilassa syntyneeseen jäljitelmäkäyttäytymiseen.Edustajat ovat Monroe Yhdysvalloissa.

kuva

Kaksi biologista alkuperää ja psykologista alkuperää paljastavat koulutuksen alkuperän eri kulmista. Yleiset viat ovat kieltää koulutuksen sosiaaliset ominaisuudet ja kieltää, että koulutus on tietoinen ja tietoinen toiminta.

4. Alkuperäteoria (sosiaalisen alkuperän alkuperä)

Työn alkuperän suora teoreettinen perusta ja metodologinen perusta on Engelsin työ ”synnytyksen rooli siirtymisessä apinoista ihmiseen”.Työntekijä uskoo, että koulutus on peräisin työvoimasta ja että se on peräisin sosiaalisen tuotannon murreellisesta yhtenäisyydestä ja ihmisten kehitystarpeista työprosessin aikana.Edustajat: Midinuski ja Neuvostoliiton Kellov.

5. Alkuperäteoria

Tutkija Ye Lan aloitti Marxin historiallisesta materialistisesta näkemyksestä ja uskoi, että koulutus on peräisin ihmissuhteiden vaihdosta.

MLS Football Jersey