MLS Football Jersey

Ole opas makuhermoille, mene kevään päivämäärään

Ole opas makuhermoille, mene kevään päivämäärään

Kevään alussa virta sulki.Kevät jatkui, Yun Shu -tuuli nousi.Lichunin, sateen lohikäärmekakkujen, Qingmingqing -ryhmän, Gu Yun toonin … kourallinen villihannes, pari taitavaa käsiä, yksinkertainen käsittely voi saada makuhermot hyppäämään, se voidaan kuvata, se voidaan kuvata ”Purena vihanneksia, täynnä keväää”.
Ihmiset käyttävät ruokaa taivaana.Pitkän tuhansien vuosien historiassa Kiina on ollut viljelijäyhteiskunnassa. Ja taivas, kesä ja kesä ovat yhteydessä.
Viljelijät määrittävät tämän perusteella maatalouden solmut.Joskus ilotulitus, jotka on todistettu maailmalle, kukkivat kielen kielen, paljastaen kiinalaisten luonnollisen ymmärryksen taivaan ja maan syvän ymmärryksen.
Tee poimia tyttöjä, jotka maistavat ruokaa.Haastateltavan tunnustus
13. huhtikuuta ”Löydä kauniita Kiina · Pinyou Wanli Mountain River” Kansallinen kaksikymmentä neljä aurinkotermeä (kevät) matkailun ruoan ja linjan vapauttaminen ja ”runouden matka jiangxi” -teeman edistämistoiminta Huangtingissa, Shuangjing, Shuangjing County, Xiushui County, Jiujiang Kaupunki, Jiangxin maakunta, luonnonkaunis alue pidetään vanhassa.
Tapahtumapaikalla ei ollut vain Chongqingin, Liaoningin, Zhejiangin, Hunanin, Tiibetin, Jiangxin ja muiden paikkojen edustajia.Eri aika -reagointi ruokaa muistuttaa ihmisiä aloittamaan matkan palatakseen todelliseen makuun.
Kulttuuriministeriön resurssien kehitysministeriöstä vastaava henkilö totesi, että kulttuurimatkailun integroinnin yhteydessä ruoasta on tullut tärkeä vetovoima massamatkailuun.”Aurinkoongelmista päälinjana, jota ruoan liikuttavat ja etsivät herkullisuutta”, on tullut uusi kulutussuunta.Seuraavassa vaiheessa kulttuuri- ja matkailuvarojen kehitysministeriö jatkaa ruokamatkailun kehitystä 24 aurinkoenergian ympärillä, jotta turistit löytävät paremmin kauniin Kiinan ja matkustavat Wanlishan -joen.
Vasta purema keväällä
Neljän vuodenajan alussa kaikki asiat toipuivat ja niiden elinvoimaisuus pystytettiin.Tällä kaudella linjan valitseminen, joka integroi ruokaa, matkailua ja kulttuuria, on epäilemättä erinomainen tapa nauttia elämästä ja tuntea olonsa romanttiseksi.
Vihreä sydämen korjausvesi, astu kolmeen provinssiin;Kauniit Mufu -vuoret ovat pinottu.
Keskipäivällä 14. huhtikuuta, muinaisen Xiushui Ningzhoun kaupungin sisäänkäynnin pillikaupassa, läpinäkyvän nauhan ääni piti hetken, ja pomo Wang Xiaohong oli ollut kiireinen pakkaamassa.Ympäröivä asukas Mr. Xiong ravittuu aina kauppaan ja tervehtimään pomoa, skannaamalla koodin ja maksavat taitavasti ja lähti sitten kahdella pakkauspistokella.Hän kääntyi ympäri ja kertoi toimittajille: ”Ystävät, jotka lähettävät Jiujiangin, joko teetä tai pilliä, tunnustavat vain nämä kaksi.”Toinen 56 -vuotinen täti, jolla oli kaksi pientä pussia, sanoi hymyillen: ”Osta 50, valmis antamaan sen tyttöystävälleni.”Vain kymmenen minuutin kuluttua useita myymälässä ihmisiä tuli ja poistui.
Vierailijat maistavat pillin.Haastateltavan tunnustus
Veden korjaamisessa pilli ei ole vain välttämätöntä ruokaa uudelle vuodelle, vaan myös ensimmäinen valinta VIP: lle.Ja täällä on monia ruokia, kuten kultaisia ​​tynnyreitä, potti -ankka, sauvat soljen lihaa jne. Miksi näennäisesti litteä ja outo pilli on ”hallittu”?
Pilli, taro -sose ja bataattijauhe tekevät ihosta tai käyttävät pekonia, talvibambuverkkoja, shiitake -sieniä ja muita ainesosia sen täyttämiseksi ja käyttämällä maapähkinäydintä, seesaminsiemeniä, valkoista sokeria täytettäessä sokerin piikkien tekemiseen .Muodon muoto on pyöreä ja pyöreä, iho on pehmeä ja vahamainen Q -pommeja, ja täyte on tuoretta ja virkistävää.
Kevään pillillä on ainutlaatuinen tuoksu tuoreen AI -lehtien siunauksen vuoksi.
Kirjailija Jia Pingwa sanoi, että ihmisen vatsalla on muistitoiminto.Kuten sanonta kuuluu, ihmiset ovat muissa kodeissa ja heidän vatsansa ovat kotikaupungissaan.
Aikaisemmin pilli, jota vain uusi vuosi voi syödä, kantoi Youzin ajatuksia kotikaupungistaan.Pyöreä muoto, öljyinen lihan täyttö, siististi sijoitettu ja lämpö nousi kauniiseen tapaamiseen.
Xiushui Countyn varapäällikkö Fan Xuegang muistaa ystävänsä takaisin kotikaupunkiinsa ja syö kolme suurta pilliä yhdessä hengityksessä.Tämä iso pilli ihmisille, joilla on pieni ateriat, on täysi määrä.
Dream tuli Jiangxin herkullisiin paaluihin ja ui koko matkan.Jiangxin maakunnan kulttuuri- ja matkailuosaston varajohtaja Zhou Jianwen esitteli innostuneesti toimittajille, että pillin korjaamisen lisäksi Jiangxi voi myös maistaa kevätteetä, syödä kevään makua ja nauttia keväästä. Astiat, kuten veren ankat, voit kokea Gan -keittiön ainutlaatuisen ”tuoreen mausteisen tuoksun”.
Chongqing Hechuan -lihaviipaleet
Miksi minun täytyy mennä paikalle maistamaan ruokaa?Kulttuuri- ja matkailuministeriön resurssien kehitysministeriöstä vastaava henkilö kertoi toimittajille, että se voi maistaa puhtaimman maun.Vaikka tieteen ja tekniikan kehitys on tehnyt monista elintarvikkeista helppoa saada eri vuodenaikoina, standardoitu tuotanto on rikkonut luonnonlakeja ja saa ruokia menettämään alueelliset ominaisuudet ja henkilökohtaiset maut.Jos haluat löytää vanhan maun muistista, sinun on ”syötävä se ajan myötä”.
Esimerkiksi raviolien, maitopullojen ja piilotettujen sikojen syömisen on mentävä Tiibettiin.Tiibetillä on oma ainutlaatuinen maku.Jos joku pettää sen hellä ilmeellä, kun sitä kosketetaan, iho satuttaa mausteista hetken kuluttua.Paikalliset kutsuivat sitä pistelyksi, jota kutsutaan myös haavaksi.
”Renkaan asettaminen veteen on upea kevään maku. Tämä on Tanals -keitto.”
Tämä herkullinen kausiluonteinen vihannes voi paitsi viileä, myös keittoa, mehua ja puuroa.Siksi viljelijät ja paimenet pitävät sitä aarteena.
Mene Tiibetiin keväällä ja voit syödä tuoreimpia tiibetiläisiä sikoja.Kun Gongbu uusi vuosi, jokaisen perheen piti tappaa sikoja.Tämä sika on hajallaan yli 4000 metriä merenpinnan yläpuolella.Zhang Xiaowei esitteli, että jotkut turistit tunsivat makuhermojen tunteen ja sanoivat, että he maistivat ensimmäistä kertaa piilotettuja sikoja ja söivät ”juoksemisen maun”.
Vieläkin vaikuttavampaa on Tiibetin jogurttikakku.Zhang Xiaowei kertoi toimittajille, että tällaisen kakun tuotantoprosessi on monimutkainen ja yllä olevat mallit ovat ammatillisia Thangka -taiteilijoita, jotka ovat hyvin kansallisia ominaisuuksia.
Näiden kausiluonteisten elintarvikkeiden lisäksi Liaoning Lao Bian Dumplings, Liaoning Benxi -lammaskeitto, Chongqing Hechuan -liha ja ihon muotoinen Hunan Dongkou Snow Peak Crisp Chicken, joka on täynnä keittoa, keittoa makeaa lihaa. T odota lähtemään heti ja mene maistamaan kevätpäivän herkulliset tuoksut.
Tie yllätyksenä
Vilkas toukokuun päiväloma on tulossa. Monet ihmiset ovat alkaneet suunnitella lomaa etukäteen nähdäkseen auringon, kuun, tähdet, vuoret ja järvet ja menemään maailmaan ja kaikkeen maailmaan.
Kohtuullinen suunnittelu säästää aikaa ja kustannuksia, ottaa huomioon turvallisuuden ja mukavuuden, jotta matkustajat voivat saada rikkaimman kokemuksen lyhyimmässä ajassa.Lehdistötilaisuudessa useita ruoka- ja matkailureittejä oli virkistävää.
Wenzhoun suosio on erittäin korkea, mutta Wenzhoun luottamus on paljon enemmän kuin Wenzhoun omistaja, joka ansaitsee rahaa liiketoiminnan harjoittamiseen.Tämä on kulttuurikaupunki, jolla on tuhansia vuosien historiaa.Tapahtumassa Hu Qiaobin, ”sata läänin, Thousand Bowl · naudanlihan kellot” suositusvirkamies, sai kaikki tuntemaan Wenzhou -keittiön herkät ja romanttiset.
Wenzhou -keväällä voit kävellä Qingshi -kujiin tunteakseen sadetta;
Kiertue Wenzhoussa keväällä, saatat haluta ottaa Tao Gongdong Yongjia Countyssa ensimmäisenä pysäkkinä.Tämä on Etelä -Zhejiangin suurin luonnonkivihuone.Pitkä historia, tämä ei ole vain ammattilaisten pyhä paikka, vaan myös aarremaa tutkijoiden etsimään inspiraatiota.
Kun tulet Yongjiaan, sinun on luonnollisesti ”lyöttävä vehnäkakku ja kiivetä vuorelle”.Yongjiamai -kakut ovat hienostuneita ja ainutlaatuisia käsityössä.Kypsä Yongjia -vehnäkakku on kultainen ja rapea, öljyinen, mutta ei rasvainen ja herkullinen, jolla on vahva paikallinen tyyli.
Käämittävän Nanxi -joen varrella tulevat Nanxi River Beachin musiikkipuiston toiseen pysäkkiin.
Tour Bi Nanxi -joki ja mene oAHAI: n kolmanteen pysähdyspaikkaan maistamaan aitoja Zeya -maastobambua ampuma -kinkkua vanhan ankan.Tuoreet bambu -bambuversot ja kinkku, jossa on vanhanaikaisia ​​vanhoja ankkoja, ovat huolellisesti haudutettuja, on vahva keitto, tuore, mutta ei rasvainen, mikä saa ihmiset tuntemaan ainesosien kunnioituksen ja Wenzhou -ihmisten hienot kypsennystaidot maussa.
Jos haluat tuntea historian muutokset ja kulttuurin perinnöt ja tuntea muinaisten viisautta ja taiteellista viehätysvoimaa, Blue Lantern Stone -verkkojen museon museo on hyvä paikka.Jokaisella kivillä on muistoja, ja jokaisella sinisellä valolla on tarina.
Viimeisessä pysähdyksessä viiden hevonen historiallinen ja kulttuuripiiri Luchengin alueella.Tämä on Wenzhoun kulttuurikeskus.Antiikkirakennukset näyttävät kuulevan hevosenkengän liuskekiven tiellä, joka kertoo Wenzhoun menneisyydestä.
Kun se on lyhyt, se maistuu tyylikkäältä ja kauniisti muotoilevalta aitoilta ruokia -furong 蝤蠓, niin että lyövät makuhermot injektoivat uutta vauhtia vartaloon.个 on eräänlainen vihreä rapu. Maku on hyvä.
Wenzhou furong 蓉
Erilainen kuin Wenzhoun herkkä ja lempeys, Shaoyangin, Hunanin, edistäminen on kuuma ja sankarillinen.Shaoyang sijaitsee Lounais -Hunanissa. Se on muinainen kaupunki, jonka historia on yli 2000 vuotta.Huxiang -kulttuurin tärkeänä syntymäpaikkana Shaoyang -kykyjä on syntynyt, ja monet kuuluisuudet, kuten Wei Yuan ja Cai Yan, syntyivät.Hunanista, Hunanista peräisin oleva turistien ylennysjohtaja Huang Yan edisti ”Shaoyangin kaunista ruokaa” Hunan Food Tourism -linjaa vieraille.
CAI Yanin kotikaupungissa, tarkista kenraalien kenraalit uudelleen tasavallan uudelleen; Maista erityisiä ruokia, kuten napa -appelsiinin juhla, Yaowang -juhla, verikastike -ankka, saniaisjauhe jne., Elä ruokaa ja elää kauneutta.
Kävellessään tuhansien vuosien ajan Wangcheng Wugang, muinainen kaupungin muuri rakennettiin tilanteen mukaan, vallihautos kulki kaupungin läpi, vanhat kadut ja kaistat oli ristetty, Wugang Yunshan oli siro, ja se tunnetaan nimellä ”Taoismin 69. Siunaukset ”.Tämä on kiinalaisten marinoitujen vihannesten pääkaupunki.
”Olet kauneimmat tähdet yön yöllä, valaisee minua koko matkan. Olet elämäni kaunein kohtaaminen. Jos olet hyvä, se on aurinkoinen päivä.” , Kerro pitkä Huiguang.Salaperäinen heimo, joka on piilotettu Longhuin rajalla -noin 20 000 ihmistä, joilla on noin 20 000 ihmistä.Värikkään värin takia sitä kutsutaan ”Hua Yao”.
Tässä on usein pilviä vuoren keskellä, ihmiset ovat pilvissä, Miao Ruo Wonderland.Hua Yao pilvissä ei ole vain kaunis, vaan myös tyttö Hua Yao on erittäin innostunut. Hän tuli Yaoxiangiin vieraana.
Turistit maistuvat Jiangxi -keittiöltä.Haastateltavan tunnustus
Yhden kaupungin maun vuoksi
Herra Cai Lan, gourmet, kirjoitti ”Mene elämään tahdon”: ”Asuminen, syöminen ja juominen on myös kunnioitus elämää varten”. Viimeisin kulttuurimatkailukokemus työnnetään niille, jotka ovat valmiita maksamaan ajasta.”Kulttuurimatkailun erityisjoukot” korkean nopeuden radalla ei koskaan usko, että heidän käyttäytymisensä on ”hullu” ja se on ”sen arvoisempi”.Jotkut netizens jättivät viestin: ”Tätä elämää lukuun ottamatta meillä ei ole muuta aikaa, kuinka pitkälle voimme mennä, kuinka pitkälle voimme mennä.”
Kulttuuriministeriön resurssien kehitysosastosta vastaava henkilö paljasti, että viimeisin tutkimus osoittaa, että kuluttajien aika tehdä päätöksiä on lyhyempi ja lyhyempi ja yhä enemmän matkoja alkaa.Ruoan suhteen kiinalaisilla on rakkautta, joka kaiverrettiin DNA: hon.Kaksikymmentä neljää aurinkotermeä perusteella erot eri paikoissa esitetään kokonaan. kulttuurista ja matkailua ja rakentaa rikas kansanteollisuus.
Innostuneesta huutamisesta ”Mai” hulluihin ”ravistaviin ihmisiin”, kulttuurimatkailun aallossa nuoret ovat auttaneet kotikaupunkiaan omalla tavallaan.
”Jiangshan nauraa, maisema on hyvä, Ganxin maa on Hua Tianbao. Ganjiang -joen virtaa, Jumalan aarre ja punainen henki leviää ikuisesti.” Xiushuin kreivikunnan kulttuurimuseon Lu Shengin varajohtaja ja taiteellinen johtaja Lu Sheng ei voinut piilottaa sisäistä jännitystä.
Keski -ikäisten ja vanhusten ja nuorten kahden päämatkailuryhmän houkuttelemiseksi ”post -80 -luvun” huolellisesti suunnitellut tanssit Huang Tingjianin kanssa modernin Jiangxin kautta taustana.Intohimoinen moderni laulaja ja kelluvat pukutanssijat ovat piilossa vihreissä vuorissa ja vihreässä vedessä, kuten realistinen versio ”tuhansista joista ja vuorista”.
Huang Tingjianin vanhassa asuinpaikassa nuori mies, joka auttaa kotikaupunkiaan kulttuurimatkailua.Haastateltavan tunnustus
”Ihmiset asuvat yhden lyhyen aikaa. Meidän on käytettävä rajoitettua aikaa Jiangxin äärettömän kauneuden välittämiseen! Kaikki poimii polttopuut ja liekki on korkea, ja meidän on taisteltava kotikaupungin puolesta!” Lu Sheng sanoi.
Kulttuuriministeriön ja matkailuministeriön julkaisema kotimainen matkailutiedot osoittavat, että vuonna 2023 kotimaiset matkustajat olivat 4,891 miljardia, lisäys 2,361 miljardia viime vuoden vastaavana ajanjaksona ja vuoden kuluessa 93,3%. Lisäys 140,3%vuoden -vuosittain.Kirkkaasta kulttuurimatkailumarkkinasta on tullut elävä ruumiillistuma Kiinan vahvalle taloudelliselle sitkeydelle ja elinvoimaisuudelle.
Kiinan kulinaarisen yhdistyksen kulttuurimatkailun sihteeri Chen Qiang esitteli elintarvikkeiden kehittämiskomiteaa, uskoo, että matkailualan muuttamisen myötä maisemasta kohtauksiin on tullut ruoan ruokia rakennus- ja kehitysjärjestelmässä matkailukohteiden järjestelmässä.Ruoka on sisällytetty paikallisen matkailun kehittämisen strategiseen näkökulmaan, ja siitä on tullut uusi vauhti matkailun kulutuksen edistämiseksi ja matkailun korkean laatua kehityksen edistämiseksi.
Zibon ”Zizi -maun”, Harbinin ”Binnia -kiillotus”, Tianshuin ”jokapäiväiseen up” -tapahtumaan perinteinen matkailumalli on päivitetty ”3.0 ERA”: ksi, toisin sanoen sisällön luovien etujen kautta, online -alusta ja online -alusta ja Linja toteutetaan alemman kokonaisuuden fuusio ei vain vastaa yleisön sosiaalisia tarpeita, vaan myös laajentaa kulttuurimatkailun sisällön laajuutta ja vaikutusta.
Tältä osin Chen Qiang uskoo, että paikallisten matkailumarkkinoiden avaaminen ei ole vain väistämätön valinta markkinoiden kehittämiselle, vaan myös väistämätön esitys kiinalaisen ruokakulttuurin ainutlaatuisesta viehätyksestä.Kymmeniä tuhansia ainesosia, joita voidaan käyttää ruoanlaittoon Kiinassa. Kaupungin kognition ja tutkimuksen lähde ja yksi paikka.
Asemat ovat kuin kudonta, ja ravintolassa on pitkä jono.
Xiushuin kreivikunnan kulttuuri- ja matkailuviraston johtaja Hu Yang kertoi odottavansa: ”Xiu Shui astui kolmeen provinssiin, yhdelle vuoristomaisemaa, kahta järveä, yksi vuori, kaksi uskontoa ja yksi vesivirta ja kolme jokea. Fairview on kiehtova ja ja ja kolme jokea. Kaikki erikoistuotteet löytyvät.
Zhou Jianwen kertoi toimittajille, että vuonna 2023 Jiangxin kulttuurimatkailumarkkinat ”avasivat korkeat ja tasaiset, lämmittivät ja paransivat jatkuvasti”, ja tärkeimmät indikaattorit palasivat periaatteessa vuoden 2019 tasolle.Jiangxi ”ainutlaatuisilla maisemilla” yrittää tulla ”runo ja kaukainen paikka”, jota ihmiset kaipaavat.Tulevaisuudessa Jiangxi toteuttaa myös viisi suurta suunnitelmaa, toisin sanoen matkailualan uusimisuunnitelman, matkailualan kertolassuunnitelman, matkailun laadun parantamissuunnitelman, johtava yritysviljelysuunnitelma, kulttuurimatkailun kulutuskapasiteetin laajennussuunnitelma, stimuloi kulutuspotentiaalia potentiaalista potentiaalia , Optimoi markkinaympäristö, edistä provinssin taloutta koko maakunnan sosiaalisen kehityksen ajan.(Toimittaja Liu Jingyu)
Lähde: Xinhua Daily Telecom
Raportti/palaute
MLS Football Jersey