MLS Football Jersey

Kymmenen parhaan on oltava nähtävyydet matkastrategiat, kaunis klassisen ja modernin sekoittamisen matka!

Kymmenen parhaan on oltava nähtävyydet matkastrategiat, kaunis klassisen ja modernin sekoittamisen matka!

Kun elämän rytmi kehottaa meitä irtautumaan kaupungin vilskeestä ja kun sielu on piilotettu hetkeksi, Jiangnan -tämä maa, joka on saanut syvän kulttuuriperinnön ja kauniit maisemat, on tullut ihanteellinen valinta maailmalle.

Suzhou, Hangzhou ja Wuzhen, nämä kolme häikäisevää helmiä, jotka upotettiin Jiangnanin alueelle, houkuttelivat loputtomia vierailuja loputtomalla tyylillään ja ainutlaatuisella viehätysvoimansa kanssa.Suunnittelemme nyt tarkkaan kolmen päivän ja kahden yön matkan muinaisen ja modernin matkan läpi ja tutkitaan kymmenen parhaan joukon, vierailemaan voittoja näissä kolmessa kaupungissa.

Ensimmäisenä päivänä hän tuli runouden ja maalauksen maailmaan Suzhoussa.Aamu Xi oli hieman rikki, ja ensimmäinen askel nöyrään järjestelmänvalvojan puutarhaan, joka tunnetaan kiinalaisten klassisten puutarhojen malli, siellä, kuten virtaava musteen pituinen rulla, hieno muotoilu, tyylikäs ja harmoninen asettelu.Vierailijat näyttivät ylittävän aika- ja avaruustunnelin, ja entisten kirjallisten lääkäreiden kanssa he olivat upotettuja vihreään taiteen tilaan, joka oli täynnä rehevää, käämitystä vettä ja paviljongeja.

Iltapäivällä aurinko ripustettiin, ja matkustin Pingjiang -tiellä. Tämä vanha katu kantoi muinaisen Gusun kaupungin muistoa muinaisella viehätyksellä.Sinisen kivilevyn symbaali kaikui jalkojen alla, ja valkoinen -seinän päivänkakkara molemmin puolin heijastui virtaavassa vedessä, hahmotteli tyypillisen kuvan elämästä Jiangnanin vesikylässä.

Täällä voit maistaa aitoja suzhou -keittiöitä, kuten rapeaa ja hellä orava -monni, biluochun -teetä tuoksua ja päihtynyt vahvaan jiangnan -makuun.

Yö putosi, ja Lyhty Guanqian Street -kadulla oli alussa, ja valovalo osoitti menestyvää kohtausta.Erilaisten erikoisliikkeiden väliset vilkkaat väkijoukot ja erilaiset tuotteet ja ruoka on kietoutunut elävään kaupungin sinfoniaan, mikä lisää vilkkaan alaviitteen Suzhoun matkalle.

Seuraavana päivänä kylpein Xia XIA: ssa ja saavuin paikkaan, jossa runollinen elinympäristö -Hangzhou.Ensimmäinen pysäkki on hyvin tunnettu West Lake.

Ota kevyt vene, joka vaeltaa järvellä ja anna ajatuksia aaltoilla.

Iltapäivällä ajan virtaus kääntyi Songchengiin, kulttuuriohjelmaan, joka toistaa Song -dynastian vauraan tyylin.Täällä voit olla vain upotettu antiikkirakennuskompleksiin, kokea kyseisen aikakauden kansan tavat, vaan myös katsella järkyttävää todellista esitystä ”Songcheng tuhansien muinaisen rakkauden” ja tuntea Song -dynastiakulttuurin syvällisyys tuhannessa vuodessa sitten.Erilaiset interaktiiviset kokemusprojektit vievät sinut myös ajan ja tilan läpi ja koskettavat todella pitkiä ja vilkkaat laulun ihmiset.

Yöllä muutimme historialliseen Hefang -kadulle, ja vanhan kadun yksinkertainen luonne oli viehättävämpi neonvalon alla.Kaikenlaiset muinaiset rakennukset on vuorattu perinteisillä käsityöliikkeillä.

Viimeisenä päivänä kävelemme Wuzhenin syleilyyn ja tunnemme ensin vahvan vesikylän hyvin Dongzhan luonnonkaunis alueella.Täällä Shang Jia kokoontui, ja muinainen rakennuskompleksi ylläpitää edelleen alkuperäistä perinteistä tyyliä.Kun olet kävellessäsi värjättyjen, kangasliikkeiden ja teehuoneiden läpi, vangitset jokaisessa yksityiskohdassa ainutlaatuisen yksinkertaisuuden ja rauhallisuuden viehätysvoiman.

Kun aurinko on laiska iltapäivällä, se kääntyy Xizhan luonnonkaunisalueeseen, missä muinainen rakennuskompleksi on enemmän kuin elävä Jiangnanin historiakirja.Astuessaan Qingshi Shi -tielle, joka kulkee syvän kaistan Mo: n läpi, jokainen tiili ja jokainen laatta kertovat vuosien tarinan.

Varsinkin kun lyhty on lyhtyn alussa, koskenlasku on rauhallisella joen pinnalla, ja fantasia heijastaa muinaisia ​​rakenteita ja valoja salmen molemmin puolin. .

Illalla saatat haluta käydä yrttivärjäisessä työpajassa nähdäksesi, kuinka tuhansia vuosia perivät luonnolliset värjäystaidot antavat kangaselämän kaltaisen värin ja jopa kokeilevat sitä henkilökohtaisesti tuntemaan luonnon taiteellisen viehätysvoiman.Wuzhenin postitoimiston pitkässä historiassa voit valita postikortin, joka on täynnä Wuzhen -tyyliä, joka kääntää kauniit siunaukset tällä hetkellä ja lähettää sen horisonttiin.

Lisäksi Wuzhen sisältää myös monia kulmia, kuten Mu Xinin taidemuseo ja Wuzhen Grand Theatre.Matkan aikana saatat haluta järjestää reittisuunnitelman joustavasti henkilökohtaisten mieltymysten ja ajan mukaan ja tutkia näiden luonnonkauneiden kohtien takana olevaa historiallista ja humanistista perintöä, jotta matka on rikkaampi ja täynnä.

MLS Football Jersey