MLS Football Jersey

Kuinka monta olet käynyt kymmenessä suositussa matkakohteessa?

Kuinka monta olet käynyt kymmenessä suositussa matkakohteessa?

Peking

Kiinan talous- ja kulttuurikeskus

Peking on pitkäaikainen kaupunki.

Olipa kyse upeasta suuresta seinästä tai valtavasta kielletystä kaupungista, meidän on huokattava muinaisten taitavuus ja viisaus.

Suositellut nähtävyydet: Suuri seinä, kielletty kaupunki, taivaan temppeli, lintujen pesä jne.

Ainutlaatuinen kokemus: Upea seinä vaellus, keltaisen auton kanssa matkustaminen, nauti herkullisista Peking -paahto -ankkaista, katsella Peking -oopperaa ja Kung Fu -esityksiä, käy olympiakylässä jne.

Ehdotus: 2-4 päivää

Xi’an

Muinaisen kiinalaisen sivilisaation ikkuna

Xi’an on kolmentoista dynastian muinainen pääkaupunki, ja sen historia on yli 3 100 vuotta, ja se on myös yksi maailman suurimpien sivilisaatioiden neljästä muinaisesta pääkaupungista.

Tämä raskas kaupunki on nyt siirtymässä kohti kansainvälisen metropolin tavoitetta.

Suositellut nähtävyydet: Terracotta -soturit, muinainen kaupungin muuri, iso villihanke pagoda, suuri moskeija jne.

Ainutlaatuinen kokemus: Käy Terracotta Warriors -tapahtumassa, ratsastaa muinaisten kaupungin seinien ympäri, maista välipaloja muslimien jne.

Suositeltu aika: 1-3 päivää

Shanghaai

Kiina vauras pääkaupunki

Shanghai on kansallinen historiallinen ja kulttuurinen kaupunki, jolla on syvällinen moderni kaupunkikulttuuriperintö ja monia historiallisia muistomerkkejä.

Pilvenpiirtäjien rivi symboloi Shanghain vaurautta, ja Shanghain muinaiset kaupungit ja puutarhat osoittavat myös oman ainutlaatuisen viehätysvoiman Jiangnan Classic -tyylistä.

Suositellut nähtävyydet: Oriental Pearl, Bund, Yuyuan, Tianzifang, Zhujiajiao Water Village Ancient Town, Disneyland, Shanghai Global Financial Center jne.

Ainutlaatuinen kokemus: Koe maailman nopein juna, nauti vapaa -ajasta kiinalaisissa puutarhoissa ja muinaisissa vesikaupungeissa, vieraile Disneylandissa, Birdin silmäkuvassa finanssikeskuksesta jne.

Suositeltu aika: 1-3 päivää

Guiliini

Upea Karst -maisema

Guilin on vuoristoinen alue.

Guilin on kuuluisa komeasta vuoristohuipustaan, upeista luolista ja selkeistä joista. ”Guilin Landscape World World” oli jo varhain Tangin ja Song -dynastian aikana kuuluisa kotona ja ulkomailla.

Suositellut nähtävyydet: Lijiang, Yangshuo, Longji -rivitalo, kaksi jokea ja neljä järveä jne.

Ainutlaatuinen kokemus: Käy Lijiang -joessa veneellä, tuntea maaseudun pyöräilyn puhtaus, tarkkaile rivitalojen maisemia, bambu -lautat ajautumista, maista guilin -riisinuudeleita jne.

Ehdotus: 1-4 päivää

Hongkong

Kansainvälinen metropoli

Hong Kong on kaupunki, jossa on sekoitus kulttuuria ja yksi maailmanlaajuisesta vauraan kansainvälisestä metropolista.

Täällä moderni ilmapiiri on vahva, luonnollinen ympäristö on kaunis, hieno ja rikas ja salaperäinen.

Suositellut nähtävyydet: Mong Kok, Taiping Mountain, Victoria Harbor, Disneyland jne.

Ainutlaatuinen kokemus: Taiping Mountainin yläosasta, lintujen silmä näkymä Hongkongin kauniista maisemista, ostoksilla ostoskalaisissa, nauttivat aidon himmeän summan fantasian mausta Hongkongissa, jakamalla perheaikaa Disneylandissa jne.

Ehdotus: 1-4 päivää

Hangzhou

Paratiisi

Hangzhou tunnetaan kauniista maisemistaan.

1300 -luvulla, kun Marco Polo tuli Hangzhouun, hänen mielestään se oli ”maailman kaunein ja tyylikäs kaupunki”.

Suositellut nähtävyydet: West Lake, Lingyinin temppeli, Su di, Kiinan teemuseo jne.

Ainutlaatuinen kokemus: Matkustaminen West -järven ympäri, katsomassa upeita esityksiä järvellä, kävely su di, kiinalaisen teekulttuurin kokemus jne.

Ehdotus: 1-2 päivää

Chengdu

Pandan kotikaupunki

Chengdu on jättiläispandien kotikaupunki. Vaikka Kiinan jättiläisissä pandassa on ihania hahmoja, vain Chengdu on paras paikka katsella Pandaa.

Chengdu on myös yksi parhaimmista ”ruokakaupat” maailmassa. Kiina.

Suositellut nähtävyydet: leveät ja kapeat kujat, Koi Old Street, Dujiangyan, Du Fu Cottage, Chengdu Great Panda -kasvatustutkimuskeskus, Leshan Great Buddha, Koi Old Street jne.

Ainutlaatuinen kokemus: Kokemus vauvan pandan ja pandan ruokinta, maista Sichuan mausteinen kuuma potti, arvostavat maagisia kasvomuutoksia, käyvät Dufu -mökissä, aloita täältä aloittamaan Jiuzhaigou jne.

Ehdotus: 1-4 päivää

Keltainen vuori

Ihana maisema

Huangshan ei vain luonnollisesti maisemaa, vaan myös syvää kulttuuriperintöä. Se siirretään Alchemylle Xuanyuan Huangdissa. Siksi Huangshan ei vain voittanut kohtausta kohtauksen kanssa, mutta myös tuhansien vuosien ajan.

Olipa kyseessä pehmeä hongcun tai mukava länsi -käsi, olipa kyse viehättävästä luonnonkauniista alueesta tai kaukaisesta Nanhusta, se voi saada ihmiset tuntemaan, mikä on maailman keiju.

Suositellut nähtävyydet: Huangshan, West Express, Hongcun jne.

Ainutlaatuinen kokemus: Arvosta upeita vuoristomaisemia ja upeita pilviä, nauti kuumista lähteistä, vieraile muinaisissa kylissä jne.

Ehdotus: 3-4 päivää

Lhasa

Palatsi taivaalla

Lhasa on kuuluisa kauniista maisemistaan, pitkästä historiastaan, ainutlaatuisista tapoistaan ​​ja vahvoista uskonnollisista väreistä.

Joten pidätkö luonnollisista maisemista vai jos haluat tutkia Tiibetin kulttuuria tai löytää paikka paikkalle, Lhasa on erinomainen paikka.

Suositellut nähtävyydet: Potalan palatsi, Namiwu, Jokhang -temppeli, Batta Street, Sedra Temple jne.

Ainutlaatuinen kokemus: Tutustu korkeimpaan palatsiin, ota hämärtää auringossa, mene pieniin temppeleihin, joihin paikalliset ihmiset usein menevät pyhäkkölle.

Ehdotus: 4-8 päivää

Suzhou

Jiangnan Shuicheng

Wu Nongin pehmeä -kielto Suzhou sijaitsee vesiverkossa. Kadut on rakennettu jokeen, rakennus asuu vedessä ja etukuja ja joki, pieni silta, joka virtaa vesimustimaalausta.

Sana ”Matala avatar ja vesilotuskukat eivät ole viileä tuuli.”

Suositellut nähtävyydet: Nöyrä hallintopuutarha, oleskelu puutarhassa, Tongli -muinainen kaupunki, Peking -Hangzhou Grand Canal jne.

Ainutlaatuinen kokemus: Crusher Gardens Katso iankaikkista runoutta, käy Suzhou -museossa, muinaisen kaupungin ajaminen, muinainen silta, yökierros moraaliseen jokeen jne.

Ehdotus: 1-2 päivää

Syy, miksi nämä matkailuajat ovat suosittuja,

Se johtuu siitä, että ne ovat klassisia,

Se on hyvin tunnettu matkakohde.

Niille, jotka rakastavat matkaa,

Jokaisella on syy ”ei saa mennä”,

Jokainen on kaunis paikka ”Go Worth Go”.

◆ ◆◆ ◆◆ ◆

Opeta sinut olemaan kaunis nainen

ID: Meiliv5

Johdanto:Kauneus on opittava, viehätys on viljelty. Ja jaa ihonhoitotietoa, kosmetiikkakokemusta, rakkautta kauneutta, elämää ja muoti, jaa kauneutta, ole kauniita naisia!

MLS Football Jersey