MLS Football Jersey

Kiinan tiedeakatemian psykologian instituutin asiantuntijat ja Shanghain voikukkakoulutuksen kehittämissäätiön asiantuntijat tulevat tutkimaan ja ohjaamaan

Kiinan tiedeakatemian psykologian instituutin asiantuntijat ja Shanghain voikukkakoulutuksen kehittämissäätiön asiantuntijat tulevat tutkimaan ja ohjaamaan

China News Service, Xinjiang News, 17. huhtikuuta.14. -17. Huhtikuuta Kiinan tiedeakatemian psykologian instituutin ja Shanghain voikukkakoulutuksen kehittämissäätiön asiantuntijoiden asiantuntijat tulivat tutkimaan ja ohjaamaan.Tämän tutkimuksen kautta asiantuntijaryhmä auttoi koulua viljelemään mielenterveyden koulutuksen kykyjä, perustamaan opiskelijoiden psykologisen terveyden varhaisvaroitusjärjestelmä Hävitä ”neljä -in -yksi” mielenterveyskasvatustyöjärjestelmä, joka työskentelee yhteistyössä.
Symposiumissa Zhang Yingbiao, Baicheng Countyn koulutustoimiston puoluekomitean apulaisministeri ja sihteeri, esitteli psykologisen terveyskasvatuksen kehityksen Baicheng Countyssa ja esitti näkymät yhteistyökuoren rakentamiselle mielenterveyskasvatus.
Tutkija, Professor, kiinalaisen tiedeakatemian psykologian apulaisjohtaja, nuorisoinnovaatiotiimin johtaja Liu Zhengkui ja Shanghain volavankoulutuksen kehityssäätiön pääsihteeri Yu Ban.
Baicheng Countyn koulujen todellisen tilanteen perusteella ”Kuinka ratkaista opiskelijoiden mielenterveyskasvatuksen vaikeudet ja ongelmat?” ehdotukset.
Kyselyn aikana asiantuntijaryhmä kävi Baicheng Countyn neljännellä vanhempien keskiasteen, kuudenteen keskiasteen ja nro 2 keskiasteen lukioon käymään koulun psykologisessa neuvontahuoneessa puhuakseen oppilaiden kanssa kasvotusten ja tekemään hyvää psykologista ohjausta.Ja järjestävät kaikki läänin mielenterveysopettajat suorittamaan erityistä opetus- ja tutkimustoimintaa, suorittamaan opetustapausanalyysiä ja ”psykologista salonkia” suosittua tiedetoimintaa, parantamaan koulun kykyä psykologisen terveyskasvatuksen opettajille ja ohjaamaan kouluja parantamaan ja parantamaan edelleen Mielenterveyskasvatusjärjestelmä.
Seuraavassa vaiheessa Baicheng Countyn koulutusjärjestelmä tutkii aktiivisesti psykologisen terveyskasvatusuudistuksen pilottityötä, syventää monipuolisia yhteistyötä ja luottaa korkealaatuisiin resursseihin luodakseen opiskelijoiden mielenterveyskasvatuksen opettajien ryhmän vahvat kyvyt, Täysi energiaa ja korkeaa viljelyä .
Raportti/palaute
MLS Football Jersey