MLS Football Jersey

Kiinan kymmenen parhainta nähtävyyttä

Kiinan kymmenen parhainta nähtävyyttä

Kiinan kymmenen parhainta nähtävyyttä

  Maassani on monia nähtävyyksiä. Tässä esittelen joitain kotimaisia ​​turistikohteita, jotta voit viitata mihin pidät siitä.Älä tietenkään aja koko maata yhtenä hengityksenä.Alla on Kiinan kymmenen tärkeintä nähtävyyttä, jotka auttavat kaikkia viittauksesi viittaukseesi, toivoen auttavan apua tarvitsevia ystäviä.(Napsauta vastaavaa hakemistoa tarkistaaksesi suoraan!)

▼ luettelo ▼
【2】 Kotimaiset turistikohteet 【5】 Kotimaan matkailukaupungit [3] Kotimaan merenrantamatkailukohteet [6] Kotimaan turistikohteiden onnistuneet tapaukset

  1. Jiangxi Lushan

  Lushan, joka tunnetaan myös nimellä Kuangshan tai Kuanglu, kuuluu Jiujiang Cityyn, Jiangxin maakuntaan.Sanotaan, että Yin Zhou -jakson aikana Kuangin perhettä oli seitsemän veljeä, jotka asuivat täällä yksinäisyydessä.Sijaitsee 36 kilometrin päässä Jiujiangin kaupungista, Jangtse -joesta pohjoisessa ja Poyang -järvi etelässä.Pohjoinen ja etelä ovat noin 25 kilometriä pitkiä, ja länsi on noin 20 kilometriä leveä.Suurin osa vuorenhuipista on yli 1000 metriä merenpinnan yläpuolella, Hanyangin huipun pääpiikit ovat 1474 metriä merenpinnan yläpuolella ja korkeus on noin 1 167 metriä merenpinnan yläpuolella.

  Leshan on kaunis show, pilvet ympäröivät pilviä, ja vuoristossa on monia lentäviä vesiputouksia ja omituisia kiviä.

  2. Jiuzhaigou, Sichuan

  Jiuzhaigou Scenic Alue sijaitsee Nanpingin läänissä, Tiibetin itsenäisessä prefektuurissa, Sichuanin maakunnassa. Alueen kattaa tiheät neitsyt metsät.Nuolen bambu ja metsän erilaiset omituiset kukat tekevät harvinaisia ​​eläimiä, kuten jättiläisiä pandoja, kultaisia ​​apinoita, valkoisia liukupeuroja ja muita harvinaisia ​​eläimiä.Luonnollisissa maisemissa on järvien, vesiputousten, lumivuorten ja metsien kauneus.Aukot ovat harvinaisia, maisemat ovat ainutlaatuisia, täynnä primitiivisiä luonnonominaisuuksia, ja niillä on ”satumaailma”.Changhaissa, Jianyanissa, Norilangissa, Shi Zhengissä, Zha RU: lla ja Mustamerellä on kuusi suurta luonnonkaunis paikkaa.

  3. Peking kielletty kaupunki

  Kielletty kaupunki perustettiin vuonna 1406 jKr.Palatsimuseo on 961 metriä pitkä pohjoisesta etelään, 753 metriä leveä itään länteen ja noin 72 3600 neliömetriä.Rakennusalue on 155 000 neliömetriä.Legendan mukaan kielletyssä kaupungissa on yhteensä 9999,5. Vuoden 1973 asiantuntijoiden mukaan yli 90 pihaa kielletyssä kaupungissa, 980 taloa, yhteensä 8707 (ja tämä ”huone” ei ole tämän päivän huoneen käsite .Palatsin seinät ovat noin 12 metrin korkeita ja 3400 metriä.Kielletyn kaupungin palatsirakennukset ovat puurakenteita, keltaisia ​​lasitettuja laattatoppeja ja sinisiä valkoisia kivipohjia, jotka on koristeltu kultaisilla ja loistavilla värimaalauksilla.Kielletyssä kaupungissa on 4 porttia.Pohjoisten porttijumalien edessä on Jingshan, joka on valmistettu maaperästä ja kivistä, ja vuoret ovat mänty ja sypressi.Kokonaisasettelun kannalta Jingshanin voidaan sanoa olevan este kielletyn kaupungin rakennuskompleksille.

  4. Anhui Huangshan

  Shanxiongin kaunis maisema on yksi maani tunnetuimmista vuoristoalueista.Vuoret ovat weit, hieno kivi ja tuhansia asentoja.Se tunnetaan nimellä ”Tiankai Pictures” ja tunnetaan säälityksestään.Naiset ovat pinottu luonnonkauniille alueelle, ja siellä on 77 huippua kuin kilometriä.Kolmekymmentä -kuviota, kohoava ja jyrkkä;”Lotus”, ”Lighting Top” ja ”Tiandu” kolme päähuippua ovat yli 1800 metrin yläpuolella merenpinnan yläpuolella.Huangshan Mei on ”neljä pakollista” Qisongissa, Strange Stone, Yunhai ja Hot Spring.Kevään, kesän, syksyn ja talven maisemissa on erilaiset maisemat, ja se on ”Wonderland on maailma” maineen arvoinen.Vuoristojen metsät ovat tiheitä, muinaisia ​​puita on monia, metsien kattavuusaste on 86,6%, kasvia on lähes 1 500 ja yli 500 eläintä.

  5. Guizhou Huangguoshu -vesiputous

  Huangguoshun vesiputous sijaitsee Zhenningin, Guoling Buyin ja Miaon autonomisen läänin risteyksessä, 37 kilometriä.

  Huangguoshun vesiputous on upein näistä vesiputousryhmistä.Ennen kuin näin vesiputouksen, tunsin, että tihku kiirehti sinua kohti vesiputousta.

  Huangguoshun vesiputouksen vesiverhon takana on 100 metrin pituinen vesiverho -reikä.

  6. Yunnan Lijiang

  Johdanto Lijiangiin: Lijiang City on Yunnanin maakunnan luoteisosassa, ja pinta -ala on 20 600 neliökilometriä.Muinainen Lijiangin kaupunki, jossa kunnallispuolueen komitea sijaitsee, on 527 kilometrin päässä maakunnan pääkaupungista Kunming Citystä.Lijiangin vuoret ovat aaltoilevia, 95%kaupungin vuoristosta.Koska se sijaitsee tasangolla, aurinko on vahva ympäri vuoden, keskimääräinen korkeus 2400 metriä ja vain 5%Pingban alueesta.

  Lijiangissa on kaksi suurta vuorta, Yulong Snow Mountain ja Laojun -vuori. Niiden joukossa korkein kohta on Yulong Snow Mountain -protep -fani, 5596 metriä merenpinnan yläpuolella, joka on lumen huippu ympäri vuoden.Lisäksi Jinsha -joen ja Lancang -joen kaksi suurta vesijärjestelmää kulkivat Lijiangin alueen läpi.

  Koska se sijaitsee alhaisella leveysasteella, Lijiangin kaupungin ilmasto on Etelä -Aasian turisti -ilmasto. Vuotuinen keskimääräinen sademäärä on noin 1000 mm.Vuotuinen keskilämpötila on 12,6 ° C, pienen lämpötilan ja lämpötilan laskun vuoksi, täällä ei ole merkittävää muutosta, joka muodostaa Changchunin ominaisuudet ilman kesää. Sadejoukot.

  7. Suzhou Garden, Jiangsu

  Suzhou Jiangsun maakunnassa, Itä -Kiinassa, on täällä tunnettu historiallinen ja kulttuurikaupunki.Tietojen mukaan Suzhou Cityssä on lähes 200 puutarhaa.Niiden joukossa Canglang -paviljonki, leijonan metsä, nöyrän järjestelmänvalvojan puutarha ja Liuyuanyuan edustavat laulua (AD 960 ~ 1278 AD), Yuan (1271 ~ 1368 AD), Ming (AD 1368 ~ 1644) ja Qing (1644 ~ 1911 AD, AD, AD, Mainos vuonna), neljän dynastian taiteellinen tyyli tunnetaan nimellä ”Four Founy Parks” Suzhoussa, ja myös verkkoopettajapuisto oli hyvin tunnettu.

  8. Kenas, Xinjiang

  Kanasin luonnonkaunis alue.Kanas -luonnonkaunis alue sijaitsee Pohjois -Xinjiangin Altai -vuoren keskellä. tunnetaan nimellä ”puhdas maa maan päällä”.”Suuren Kanas Tourism Area -suunnitelman (2005-2020) mukaan Kanas-turistialue on 48 ° 13 ′ pohjoinen eteläisenä rajalla, itään Hemu Townshipin rajalle, luoteeseen kansalliselle rajalle, suunnitellulla Pinta -ala 10030 neliömetriä kilometriä, mukaan lukien Kanasin kansallinen luonnonsuojelualue, Kanas National Geological Park, Baihaban kansallismetsäpuisto, Jadenyun kansallismetsäpuisto, Burjin -joen laakso, Hemu Valley, Hemu -nurmikko, HEMU -kylä, Baihaba Village The Kolme primitiivistä Turwa Villagea Kuten Kanas -kylä, kuten seitsemän luontomaisemaa ja kolme suurta kulttuurimaisema -aluetta, jotka ovat nimeäneet kotona ja ulkomailla.

  9. Tiibetin Mount Everest

  Sijaitsee Dingri Countyn eteläpuolella, Tiibet, Himalajan keskellä.Mount Everest, Tiibetin, tarkoittaa ”äidin neitsyt”. Se on maailman korkeimman vuoren päähuippu.Tämä on tarkka luku, jonka kiinalaiset kiipeilyurheilijat mitataan huipun jälkeen vuonna 1975. Tämä luku on korjattu 8882 metriä, jonka ihmiset ovat jatkuneet pitkään.Se on maailman korkein huippu.Jo vuonna 1721 Qing -dynastian Qing -hallituksen laatiman ”keisarin täyden maallinnan kartta” hyväksyi nimen ”Jimlangma Allin” (”aliliini” on Manchu Mountain Peak) ja merkitsi sen tarkasti.

  Mount Everest -vuori on pyramidi -muotoinen, jäätiköt vuorella, ja pisin jäätikkö on 26 kilometriä.Vuoren yläosa on jään ja lumen peitossa ympäri vuoden, ja maasto on jyrkkä ja korkea.Siellä maailma kiipeilyliike herättää huomiota ja kaipaa.

  10. Henan Baiyunshan

  Baiyun Mountain sijaitsee Songxian Countyn eteläpuolella, Luoyang Cityssä, ja se kattaa yli 40 000 hehtaarin alueen, joka on luonnon neitsyt metsä.Tässä on upeita.Vesiputous Dragon -lampi on upea, Heilongtan, Huanglongjing, Crystal Clear ja varjopeite;Jos aurinko paistaa, sateenkaari heijastuu ja maisemat ovat vielä viehättävämpiä.

  1. Hunan Phoenix -muinainen kaupunki

  Kun kyse on Shen Congwenista, ajattelemme hänen mestariteoksensa ”Border City” ja ”Border City”.Sanotaan, että tämä kaupunki on muinaisessa Phoenixin kaupungissa.

  Nanhua -vuori on vuorattu muinaisella tornilla, lentävällä rungolla Wuchao -joen syvällä laaksossa sijaitsevassa kivisillassa, veden rakentamassa hytissä ja niin edelleen.Hiljainen ja kaukainen muinainen kaupunki, kyläläisten yksinkertainen ja yksinkertainen tyyli ja rakennukset, jotka ovat täynnä kansallisia ominaisuuksia.

  2. Xi’an

  Xi’anin entinen kunnia on tunnettu.Nykyään, vaikka tämä kaupunki ei ole kovin moderni kaupunki Kiinassa, se näyttää niin matalalta ja välinpitämättömältä tässä hälinässä.Muinaisessa kaupungissa oli vilkkaat kaupalliset piirit ja hiljaiset kujat, jotka olivat täynnä tarinoita.Sen rauha on luonnollisesti helppoa, ja vain ne, jotka ymmärtävät sen, voivat arvostaa sitä.

  3. Yangshuo

  Muinaisista ajoista lähtien on sanonut, että ”Guilinin maisemat, Yangshuo -vuoret ja Guilin -joki”.Luonnollisten maisemien lisäksi myös muinainen ja tyylikäs Slate West Street viipyvät, ja klassinen vuoristolaulu Liu San Sisar Liu Sanjie risteilyaluksella taiteellinen käsitys on yksinkertaisesti keiju maan päällä!

  4. Tiibet

  Salaperäinen tasangon Shanghain korkeimmassa alueella on liian monia kauniita maisemia, tyyliä ja tapoja, joita melkein kaikki matkaharrastajat kaipaavat. Ylellisyys mennä Tiibetiin, koska se vie liian kauan.Opiskelijoille aika ei kuitenkaan ole ongelma!

  5. Lugu -järvi

  Lugu -järvestä puhuttaessa et ehkä tiedä, mutta Lijiangissa, jos pyydät turisteja raskaalla laukkulla tuntemaan Lugu -järven, on suunnilleen kaksi vastausta: ”Tule vain takaisin sieltä” tai ”Aion mennä ! ”Hämmästyttävien järvien ja vuorten lisäksi ihmiset menevät Lugu -järvelle, samoin kuin omituiset Mosuo -ihmiset ja heidän” avioliitto ”.

  6. Jiangxi Wuyuan

  Wuyuanilla, joka tunnetaan nimellä ”Kiinan kaunein maaseutu”, on monia muinaisia ​​puita, muinaisia ​​kallioluolia, mingiä ja qing -arkkitehtuuria sekä kulttuurisia jäännöksiä.Kävellessään Wuyuanin vihreillä vuorilla ja vihreillä vesillä, hienon tuotteen ilmassa paljastettu rauha, muinaisten puiden näkyminen, vanhat viiniköynnökset rikkoutuneet käsivarret ja melkein kaikissa näissä asioissa on kauniita legendoja!

  7. Hangzhou West Lake

  Broken Bridge on Hangzhou West Lake! Song -dynastia sanoo sen kauan sitten: ”Jos West Lake on parempi kuin Xizi, kevyt meikki on aina sopiva.”

  8. Sanya, Hainan

  Kun kylmä. Talvi tai kuuma kesä tulee, vanhukset sopivat paremmin elämäänsä omaan terveyteen ja ympäristöympäristöönsä oman terveytensä vuoksi.Kotimaan linjat voidaan valita Sanyassa talvella.

  Ranta, sukellus ja merenelävät ovat Sanya -matkailuloman kolme iankaikkista teemaa.Se sijaitsee Sanyassa, Kiinan Hainan -saaren eteläosassa. Yalong Bay, Dadonghai ja Sanya Bay. Puut ovat metsä;

  Olipa kyseessä lumihiutaleet pohjoisessa tai etelässä sijaitsevat kylmät tuulet, Sanya, Hainan on edelleen kirkas, lämmin merituuli, pakeneen kylmästä utu- ja lämpimästä talvista hainanista tuli ensimmäinen valinta!Hainan Sanya on trooppinen meri -monsuuni -ilmasto, jonka keskimääräinen vuosittainen lämpötila on 25,4 ° C, ja vuotuinen auringonpaiste saavuttaa 2563 tuntia.

  9. Yunnan Kunming

  Kunming sijaitsee matalalla leveysasteella. Sivut, Dianchi -järvi on etelään, ja joki on pystysuora ja vaakasuora, muodostaen rasvan ja hedelmällisen padon.Korkean korkeuden, matalan leveysasteen, kirkkaan auringonvalon, runsaan sademäärän vuoksi ilmasto on kuin kevät ja maisemat ovat miellyttäviä.Kunming viiden kaupungin ja 8 maakunnan, 5 kaupungin, viiden piirin, Panlong, Xishan, Guandu, Dongchuanin piiri 5, Anning City 1 City ja Chengggong, Jinning, Fumin, Yiliang, Shilin, Songming, Lu Dian Xundian 8 kreivikuntaa koskevassa lainkäyttöalueella.Joitakin piiriä ja maakuntia ympäröivät Dianchi -järvi.

  ”Värikkäiden pilvien eteläpuolella, Spring Cityn unelma.” Kunming on epäilemättä toivottu kaupunki.Yunnanin ilmasto ja maaperä tekevät kunmingista neljä vuodenaikaa, kuten kevät.Ainutlaatuiset ilmasto -edut, sijaintikohteet ja humanistiset edut ovat tehneet kunmingista kotimaisen matkailun ja loman musiikkia. ja taloudelliset pylväät.

  10. Yunnan dali

  Dali sijaitsee Yunnanin maakunnan keskiosan länsipuolella.Ilmasto on lievä, maa on hedelmällinen ja maisema on kaunis.Keskimääräinen vuosittainen lämpötila tässä on 15,1 ° C, kylmäskuusi (tammikuu) 8,7 ° C ja kuumin kuukausi (heinäkuu) 20,1 ° C. Se tunnetaan nimellä ”Oriental Sveitsi”. Dali Frost -jakso on erittäin lyhyt ja vuotuinen pakkasenvarainen ajanjakso on 229 päivää.

  Dalilla on pitkä historia ja monet kulttuuriset jäännökset ja muistomerkit.Dali City on nyt tunnistanut 50 keskeistä kulttuurisen jäännösten suojayksikköä eri tasoilla.Ming Hongwun (AD 1382) viidennentoista vuoden aikana muinaisella Dali -kaupungilla, joka on rakennettu ja säilytetty kokonaan, on kaunis Pingshan -peili ja vesi ja sen viehättävä ja tyylikäs liiketoiminta. Dehuan muistomerkki), Provincian Yuanin lähettämä Yunnan Stele, Cangshan God Temple, Futu Temple Tower, Xizhou Bai People Residential Building Complex jne.), Laulu (Dali State), Yuan, Ming, Qing ja Kiinan tasavalta.

  Pitkä historia ja kirkas kulttuuri ovat jättäneet rikkaat kulttuuriset jäännökset.Yu’er Yincangin välillä luonnolliset maisemat ovat kauniita, Cangshan on kuin näyttö, Erhai -järvi on kuin peili, perhonen kevät on syvä ja siellä on neljä upeaa maisemaa ”tuulen, kukien, lumen ja kuun”. City Dali houkutteli monia kiinalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja.

  Sanyan, Kunmingin ja Dalin lisäksi talvella on monia vanhuksia.

  11. Guangxi Bama

  Bama Yaon autonominen lääni tunnetaan ”maailman pitkäikäisyyden kotikaupungiksi”. kaupunkeihin ja kreivikuntiin.Läänin kokonaispinta -ala on 1971 neliökilometriä.Baman maasto on korkea luoteisosassa, matalassa kaakkoiselta, ja alueella on paljon maata. Se tunnetaan nimellä ”Bashan, yksi vesi, yksi pisteen kenttä”, ja maa näyttää arvokkaalta.

  Baman matkailuresurssit ovat rikkaat ja ainutlaatuiset. Tärkeimmät nähtävyydet sisältävät siunausjärven maisemat, Longhongin idylliset maisemat, ystävien Neitsyt Forest, Pangyang -joen maisema, Baimayan, Baima Cave, Hao Longtiankeng -ryhmä, Daluo Crystal Palace ja muut luonnonvalot. ja humanistiset matkailuresurssit, kuten pitkäikäisyystutkimus, kansallinen tyyli, vallankumouksellinen historiakasvatus.Bamashou Township Explorer -kiertue on sisällytetty yhteen kymmenen parhaan matkailutuotteen Guangxin joukosta.

  Kun matkustat Bamaan, sinun on tarkasteltava Panyang -jokea.Joen molemmin puolin olevat vuoret ovat vihreitä, kauniita ja kauniita, ja joen laatu on hyvä. Vanhukset.

  12. Guiyang, Guizhou

  ”Guiyang” on nimetty Guishanin eteläpuolella maassa, ja sen historia on yli 400 vuotta.Muinaisina aikoina Guiyang oli runsaasti bambua ja oli kuuluisa soittimen tekemisestä.

  Guiyang on Guizhoun ”Golden Triangle” -alueen tukipiste ja Guizhoun matkailualan tukipiste.Karstin maanmuotokehityksen tyypillisenä alueena Karstin luonnollinen maisema ja humanistiset matkailuvarot ”vuorten, veden näyttelyiden, kivikauneuden ja reikien” ominaisuuksilla.Siellä on luonnolliset maisemat, joissa on vuoria, vettä, metsiä ja luolia, sekä kulttuurimaisemat, joissa on rikkaat kulttuurikonnotaatiot, sekä yksinkertainen, rikas, värikäs etninen tyyli.

  Talvella vanhukset voivat valita mennä Yanjin Bubble Hot Springiin, MOUTAI -muinaiseen kaupunkiin.Renhuai on kansallisen viinin pääkaupunki.

  Laakson kuuma kevät on otettu Yanjin Grand Canyon -joen sängystä.Lisäksi lähdevesi sisältää myös rikkivetyä, fluoria, bromiplasmaa, jolla on korkea lääketieteellinen arvo.

  Puolet roikkuvasta jalasta on rakennettu rinteelle suurella taipuvaisella.Pilarien uloin rivi leikataan ylhäältä talosta ylhäältä alaspäin ripustetun jalan pylvään muodostamiseksi.

  13. Lhasa

  Lhasa on muinainen kaupunki, jonka historia on 1300 vuotta.”Lhasan” merkitys Tiibetin tai ”Buddhan” tai ”buddhalaisen maan”.Lhasa, muinainen tasangon kaupunki, jätti upean vaikutelman sinisellä taivaalla, kirkkaalle jokivedelle, raikkaelle ilmalle ja miellyttävälle ympäristölle.Lhasan veden laatu ja ilmapiiri ovat erittäin siistejä.

  Saavuttuaan Lhasaan, kävelemällä Batta -kadulle ja tultuaan kasvoille, se on edelleen tuulen tuulen liput, Sangtai -alusta, jota ympäröivät savun, Buddhan kiirehtivät jalanjäljet ​​ja koskaan kulkevan kääntyvän tynnyrin.Joka vuosi, joka kuukausi, joka päivä, joka aamu ja ilta Lhasassa, se näyttää alkavan laulamisessa, siirroissa, rukouksissa ja siunauksissa …

  14. NAMI VÄÄRÄ

  Jos menet Nami Wushuun, sinun on tuotava tarpeeksi tarvikkeita, telttoja ja makuupusseja.Jopa kesällä sinun on käytettävä paksuja takkeja yöllä.Namin järvi on 4718 metriä merenpinnan yläpuolella. ja läpinäkyvä.Alkukesällä oli joukko villiä ankkoja, jotka lentävät asumaan.Namu Wao -järven nautinnollisin asia on uinti järvellä.Täällä myös alasti uinti on suosittu.Ota hankala takki, hyppää järveen ja ui sinisellä ja kirkkaalla järvivedellä.Tietysti sinun on aina ymmärrettävä, että ui järvellä 4 718 metrin päässä merenpinnan yläpuolella.Kuun tarkkailu yöllä on myös erittäin nautinnollinen. Kuu ja tähdet ovat kirkkaampia kuin missään muualla.

  15. Cangyuan

  Nähdessään Yunnanin, Yunnanissa on liian paljon hauskoja ja kauniita paikkoja.Kuten Lijiang, Dali on vaikea valita.Seuraava esittely on muinainen ja salaperäinen paikka. taitava loitsu.Tämä on maa, johon suurin osa ihmisistä ei ole koskaan ollut mukana.Siellä on eläviä fossiileja dinosauruskauden, omituisten kansallisten tapojen, rikkaiden luonnonvarojen, pitkäaikaisten sivistyneiden jäännösten ja historiallisten legendojen liikkumisen-tämä on unenomainen paikka.

  Jos kiirehtivät Cangyuaniin, voit myös osallistua vuotuiseen ”koskettaa sinua mustaan ​​karnevaaliin”. Ja ihmiset tuntevat yhtäkkiä ihmisiä ja ihmisiä.Ihmiset, jotka ovat rasvanneet eniten, osoittavat, että hänellä on eniten siunauksia.

  16. Phoenix County

  Ne, jotka ovat lukeneet ”Border City”, ovat jättäneet kauniit mielikuvitukset Cui Cui ja Cui Cuin elämästä: Cui Cuin selkeä luonne ja romanssi, kyläläisten yksinkertainen ja yksinkertainen tyyli, veden alla olevan veden alla olevan veden kulmatorni ja niin edelleen.”Border City” on kirjoittanut Shen Congwen, joka tunnetaan nimellä ”maaseutu”, ja kirjoitti sen Fenghuangin piirikunnassa, Xiangxi.

  Phoenix on rakennettu Nanhuan vuorille.Minjiang -joki virtaa hitaasti Phoenix -kaupunkia pitkin, ja joki on kirkas, mikä osoittaa vihreän vesien ja iloisen kalan joen pohjassa.Phoenixin luonnonvarat eivät ole ainutlaatuisia, mutta täällä oleva luonnollinen ympäristö on suojattu hyvin.Phoenix on pieni, ja mittakaava ei ole yhtä hyvä kuin toinen muinainen Lijiangin kaupunki.Phoenixin luonnonmaisema on myös hyvin yleinen, mikä ei ole yhtä hyvä kuin Jiuzhaigou, joka on myös vähemmistöalue.Phoenixin kauneus on toisella puolella. Tämä on sen luonteen ja humanististen tieteiden harmoninen fuusio, ja se on sen luiden yksinkertaisuus ja arkuus.

  17. Huangshan Pagoda

  Syksy on kaunein aika muinaisessa Taichuan -kylässä. Syksyn metsän punainen vaahtera, pieni silta, joka virtaa vettä ihmisiä … kuin kolmen ulottuvuuden maalaus, hiljaiset runot, jotka osoittavat hiljaista ja hiljaista paratiisin kohtausta kaikkialla.

  18. Hillary Mu Ren Prairie

  Olen aina asunut tavallisella alueella, ja Cong Yuan ei ole koskaan nähnyt, millainen todellinen heinäsado on, onko se yhtä leveä kuin televisiossa kuvataan.Lokakuussa sijaitsevasta nurmikosta tuli kultainen keltainen.Tarkastellaan rajatonta ilmettä.Siellä on myös tämä nautakarjan ja lampaiden ryhmä.Makaa ruoholla ja katso ylös taivaalle.Huomaat, että taivas on niin sininen.

  19. Nepal

  Missä matkustaa syksyllä?Päihtyvien järvien ja vuorten lisäksi voit myös nauttia lumisista vuorista ja ampua Himalajan Snow Mountain Sunset -hotellia hotellin tarkkailualustalla.

  20. Mount Everest: Mielen katsominen

  Mount Everest, Tiibetin, ”äiti” on 8848 metriä merenpinnan yläpuolella. Himalaja ja Dingri Countyn eteläpuolella, Tiibetin Shigatse.Qing -dynastian Kangxin (1717) 56. vuonna ”keisarin täyden latsan kartta” tehtiin ”Zhu mu lang ma alein”, joka merkitsi tarkasti tätä huippupaikan.

  Takaisin luetteloon >>>

  Wuzhizhou -saari: Wuzhizhou -saari sijaitsee Sanya Cityn kansallisella rannikolla, Kiina -Haitang Bay, joka tunnetaan myös nimellä Valentine Island. Mieti elää tässä runollisessa.

  Gulangyu: Gulangyu-saari sijaitsee pienellä saarella Siming District, Xiamen City, Fujianin maakunta. Maan tunnettu turisti -alue ainutlaatuisilla luonnollisilla ja ihmismaisemillaan.

  BEIDAIHE: Hebein maakunnan Qinhuangdaon kaupunkiin kuuluva Beidaihe -piiri sijaitsee Hebein maakunnan koillisessa ja Qinhuangdaon kaupungin lounaassa. maailman.Beidaihen on luokiteltu ensimmäisenä eränä kansallisista keskeisistä luonnonkaunispaikoista, jotka valtion neuvosto, kansallinen puutarhakaupunki ja yksi Kiinan 40 parhaasta turistikohteesta ja Kiinan erinomaisista turistikaupungeista on ensimmäinen erä.

  Nanhai Guanyin Qingdao: Nanshanissa, Sanyassa, 40 kilometrin päässä kaupunkialueelta.

  BEIHAI: Se on prefektuuri -tason kaupunki Guangxi Zhuangin autonomisessa alueella. ”.Vuodesta 2005 lähtien Beihai on valittu yhdeksi ”Kiinan kymmenen parhaan elävän kaupungin” peräkkäin.Beihai Cityssä on runsaasti meriresursseja Beibu Bayssä, joka on yksi Kiinan ”neljästä suurimmasta kalastusalueesta”.

  Bangmo Island: Langaar sijaitsee Binhai Roadin itäosassa, Dalian Cityssä, noin 5 kilometriä kaakkoon Dalianista.Se on luonnonkaunis paikka vuoria, meria, saaria ja rantoja päämaisemana. Katso upeaa auringonnousua aamulla.Jos olet väsynyt, voit yöpyä hotellissa, ja kuuluisa Bangjima -hotelli sijaitsee täällä.Juoksuvesihauteen eteläpuolella se rakensi myös ylellisesti Hammer Islandin osavaltion vieraan vuonna 1960.

  Qinhuangdao: Qinhuangdao sijaitsee Hebein maakunnan koillisessa.Pitkä joki jäi yli kahden tuhannen vuoden ajan, jättäen historialliset viittaukset, kuten Yiyi Qi Ring Guo, Qinhuang Qiu Xianxian, Jiang Nu Xunfu, Hanwu Xing Xing, Wei Wun heiluttaminen ja Tang Zongin asuinpaikka.

  Yalong Bay Paradise Forest Park: Puisto on ainoa trooppinen rannikkokaupunki Yalong Bayn kansallismatkailukeskus Sanya Cityssä, Hainanin maakunnassa, Kiinassa.Trooppinen paratiisin metsäpuisto on maailman ensimmäisen luokan ekologinen fake -metsäpuisto.Koko merinäkymän lasirata on 400 metriä pitkä, ja Yalong Bayn kauneus näkyy.

  Shuangyue Bay: Shuangyue Bay sijaitsee Huidongin läänin sataman Binhai -turistikohdassa. Bay East Bay koostuu vasemmasta lahdesta. Vasen lahti on kuin peili ja oikea lahti on turbulentti.Kaksi hiekkaa meni suoraan Daxing Mountainiin, kuten lohikäärme menee ulos merestä, kuten kaksinkertainen lohikäärmeen draamahelmi, liike ja liike on edelleen erittäin upea.

  Dongshan -saari: Kiinan Fujianin maakunnan etelärannikolla se on sidoksissa Dongshanin piirikuntaan, Zhangzhou Cityyn, Fujianin maakuntaan. Omat ominaisuudet.

  Shangri -la

  Se on kaunista ympäri vuoden, ja heinäkuu ja elokuu ovat upeimpia vuodenaikoja ympäri vuoden.Kesälämpötila kesällä on 15 °, ja korkein lämpötila elokuun alussa on alle 25 °, mikä on ihanteellinen paikka kesälle.Siellä on pyhiä lumivuoria, kyliä, jokia, temppeleitä, järviä, metsiä, nurmikoita, syviä rotkoja, lentävää vesiputouksia, uskoa, kansantullia on Tiibetin alue, joka ei ole korkea, se on maailman ihanne.

  Suma

  Se sijaitsee Moudaon kaupungin lääkekyllässä, Lichuan City, Hubei, ja se on kerrostettu Chongqingin ja Wuhanin välillä.Metsäpakkaus on yli 70%.

  Weihai

  Se sijaitsee Shandongin niemimaan itäisimmässä päässä. Sen ylemmän maantieteellisen sijainnin vuoksi ei ole kesälämpöä eikä kylmää talvea.Keskimääräinen lämpötila päivän aikana on vain 23 ° C ja huopa peitetään ohuella viltillä yöllä.Weihai on erotettu vain Etelä -Koreasta.

  Qu Jing

  Tämä pieni kaupunki Yunnanin itäosassa ja Pearl -joen lähde, kiinalaisten elinkelpoisten kaupunkien luettelossa 10 kertaa.Qujingilla on yli 3000 vuotta sivilisaatiota.Ihmiset tunnetaan hyvin Xuanwei Ham, Luo Ping Coffee -kukkakaali, samoin kuin lu liang värikäs salali, fuyuan -hiilikaivos, Huize Hall, Dahai Caoshan … ovat kaikki vauvoja Qujingissa.

  Ulanchabu

  Ulanchabu, Sisä -Mongolia, on ”kiinalaisen nurmikoneen välttämisen pääkaupunki”, elokuu on kaunein aika.Phanto Sille -preerian kukat kukkivat, gen Tara Prairie Tianye on laaja, samoin kuin ”Kiinan ainoa tulivuoren nurmikko” Wulanhadan tulivuoren ryhmä.

  Pitkäaikainen sääntö

  Sijaitsee kaakkoon Shanxin maakunnasta, länsijalasta Taihangin vuorten keskellä.Keskimääräinen korkeus on noin 1000 metriä, ja keskimääräinen vuosilämpötila on 9,5 ° C. Sillä on maine ”Talvella on Sanya, kesällä järjestetään viileä pääoma ja kaupunki ilman fania”.Tässä ovat Taihang Mountain Grand Canyon.

  Hyve

  Tämä on yksi neljästä suuresta kesälomakohteesta;Tässä ovat parhaat kodit Jiangsussa, Zhejiangissa ja Shanghaissa, ja ne tunnetaan nimellä ”Bye Countyn kiinalainen painos”.Tähtien runollinen asuntotalo on hajallaan syvällä vuorilla, ja ilma on täynnä kesällä pestyn sadeveden tuoretta ilmapiiriä.

  Paksa

  Joka kesä, Dandongista on tullut koillisjoukkojen takapuutarha. 24-25 ° C: n keskilämpötila sopii kesän välttämiseen, ja monet kapeat saaret ovat piilossa.Yalu -joen puolella on myös kaunein kylä. Lujiangin kylä on vuoden eniten odotettua kausi.

  Jadepuu

  Se on raskas historia ja valoisa kulttuuri. Se on Sanjiangin lähde.Yushun keskimääräinen korkeus on yli 4400 metriä, joka kuuluu tyypilliseen korkean kylmän ilmastoon.Vuoden ajan ei ole neljä vuodenaikaa, ja joskus vain muutama aste aamu- ja iltalämpötilassa kuumimmissa elokuussa.

  Pu’er

  Pu’er, Yunnan, paikka, joka sopii parhaiten ihmisille.Subtrooppinen monsuuni -ilmasto, suurin osa täällä olevista alueista on vapaa, talvella ei ole vakavaa kylmää, eikä kesällä ole lämpöä.Se on tyypillinen ”luonnollinen happipalkki”.

  Takaisin luetteloon >>>

  Peking

  Peking on Kiinan pääkaupunki, jolla on pitkä historia ja rikas kulttuuri.Yhtenä muinaisista pääkaupungeista on monia tärkeitä jäännöksiä ja historiallisia rakennuksia, kuten kielletty kaupunki, Tiananmen -aukio ja suuri seinä.Pekingissä voit maistaa aitoja Peking -paistettua ankkaa ja välipaloja ja tuntea täydellisen yhdistelmän nykyaikaistamista ja perinteistä kulttuuria!

  Shanghaai

  Shanghai on yksi nykyaikaisimmista kaupungeista Kiinassa.Aikaisemmin se oli varhainen kaupankäynnin satama ja monikulttuurinen keskus.Tässä kaupungissa voit käydä yönäkymässä Night Cityyn, kokeilla paikallisia välipaloja, käydä ainutlaatuisella vanhanaikaisella kaistalla ja korkealla pilvenpiirtäjällä.Shanghai on myös ostos- ja musiikkipääoma.

  Chengdu

  Chengdu on yksi Lounais -Kiinan kulttuuri-, talous- ja kuljetuskeskuksista, ja tällä kaupungilla on pitkä historia ja rikas kulttuuri.Ruoka on myös kuuluisa, kuten kuuma potti, vartaat ja niin edelleen.Vierailijat voivat seurata Pandoja Chengdussa, kaupungin vierailevia muistomerkkejä ja kokea Sichuan Opera -esityksiä.

  Hangzhou

  Hangzhou on muinainen ja salaperäinen kaupunki, jossa on monia kauniita luonnonmaisemia, kuten West Lake, Lingyinin temppeli ja vuosituhannen muinainen Chada.Tee -kulttuuri on myös erittäin syvä. Longjing Tea ja West Lake Longjing -tee tunnetaan Kiinan kaksi tunnetuinta teetä.Hangzhoussa voit kokeilla teetaideesityksiä, maistaa teetä ja nauttia kauniista luonnollisista maisemista.

  Guangzhou

  Guangzhou on kuuluisa satamakaupunki Etelä -Kiinassa, ja sillä on syvä historia meri -silkkitietä.Täällä on monia ruokia, kuten kantonilainen keittiö, sokeripartit jne., Ihmiset eivät voi unohtaa sitä!Guangzhoussa voit myös arvostaa jännittävää yönäkymää ja muinaista ja salaperäistä kulttuuria.

  Xiamenit

  Xiamen on kaunis rannikkokaupunki ja tunnetaan nimellä Lugao.Siellä on tuoreita rantoja, erottuvia savi -rakennuksia ja arvokkaita muinaisia ​​rakennuksia.Xiamenissa voit kokea rantakylvyn, kukan arvostuksen, maistaa paikallista ruokaa ja käydä kaupungissa.

  Qingdao

  Qingdao on kansainvälinen kaupunki, joka tunnetaan kauniista rannastaan ​​ja saksalaisesta tyylistään.Maailmassa on kuuluisa Qingdao -olut, kaunis kivi vanha mies ja pisin meriveden kylpy.Qingdaossa voit tuntea täydellisen yhdistelmän historiaa ja nykyaikaistamista.

  Nanjing

  Nanjing on muinainen kaupunki, jolla on pitkä historia, ja se tunnetaan kuuden dynastian muinaisena pääkaupungina.On monia historiallisia ja kulttuurisia jäännöksiä, kuten presidentin palatsi, Zhongshan -mausoleumi ja niin edelleen.Nanjingissa voit nauttia Jiangnan -puutarhan kauniista maisemasta, maistaa paikallista keittiötä ja tuntea syvän kulttuurisen ilmapiirin.

  Kestiin

  Kashgar on yksi tärkeimmistä kaupungeista Xinjiang Uygurin autonomisessa alueella ja yksi Kiinan perinteisistä Kiinan vientikaupungeista.Siellä on rikas kulttuuriperintö, kuten kuuluisa Aidilin moskeija ja Silk Road Museum.Täällä voit maistaa paikallista ruokaa pehmeää riisiä, paahdettuja kokonaisia ​​lampaita jne. Ymmärtääksesi tämän vuosituhannen muinaisen pääkaupungin historiaa.

  Dunhuang

  Dunhuang on pieni historia, joka sijaitsee Gansun maakunnan luoteisosassa.Siellä on uskomattomia arkkitehtonisia taiteita, kuten maailman tunnetut Dunhuang -mogao -luolat ja kaupungin muinainen suuri seinä, jotta voit tuntea historian viehätysvoiman.Voit myös arvostaa mahtavia puolikeren kevään maisemia ja maistaa paikallisia ruokia.

  Changsha

  Changsha on dynaaminen kaupunki, joka on Hunanin maakunnan maakunnan pääkaupunki.Siellä on kauniita järviä, monia historiallisia ja kulttuuriperintöjä, ruokaa ja edistyneitä suuria moderneja kaupunkeja.Changshassa voit maistaa maamerkkien nähtävyyksiä, kuten Hunan Cuisine, vierailla Orange Chartoussa.

  Guiliini

  Guilin on kaupunki, jolla on rikas historiallinen ja kulttuuri, joka sijaitsee Guangxi Zhuangin autonomisessa alueella.Tässä on ainutlaatuisia nähtävyyksiä, kuten maailmankuulu Lijiang -joki, vuosituhannen muinainen temppeli Sanzhou -temppeli ja Yangshuo Yumin kotikaupunki.Voit maistaa Guilinin paikallisen ruoan historiallista ja kulttuurista ja kulttuuria, nousta kohtaukseen ja tutkia kaupunkia.

  Hohhot

  Hohhot on sisäisen Mongolian autonomisen alueen maakunnan pääkaupunki. Siinä on ainutlaatuinen kulttuuri ja kauniit luonnonmaisemat, kuten Daqing Mountain ja Xinji Gou.Voit maistaa Mongolian erityisruokaa, hevosmaitoa, lampaan kuumaa pottia jne. Ja tuntea nurmikon ja kansallisen kulttuurin maisemat.

  Shijiazhuang

  Shijiazhuang on Hebein maakunnan maakunnan pääkaupunki.Voit myös maistaa erilaisia ​​paikallisia ruokia, kuten aasinlihan polttamista, käsintehtyjä nuudeleita ja niin edelleen.

  Tapaus 1: Yulong Snow Mountain ja ”vaikutelma Lijiang” Rakkaus

  Yulong Snow Mountain, tämä harvinaiset kaupungit maailmassa, ei ole vain Lijiangin matkailun ydinbrändi.Yulong Snow Mountain Scenic Alueesta tuli yksi ensimmäisistä 66 5A -tason luonnonkauniista paikoista vuonna 2007. Ensimmäinen toimenpide päivityksen jälkeen oli integroida ympäröivien alueiden ympärillä olevien kuuden luonnonkaunis paikan toimintaoikeudet ja olla keskeinen tuotemerkki Scenic Of Of Dalijiangin matkailu.

  Luonnonkauniiden paikkojen markkinoinnin näkökulmasta tämä Yulong Snow Mountain -lähestymistapa on olennaisesti tuotemerkin laajennusstrategia.SO -niminen tuotemerkin laajennus viittaa luonnonkaunis kohtaan, joka kattaa tämän tuotemerkin muihin luonnonkauniisiin tuotteisiin sen jälkeen kun se on perustanut korkealaatuisen tuotemerkin onnistuneesti, muodostaen matkailutuoteklusterin perhemerkillä.Tätä varten ohjaaja Zhang Yimou ja hänen Yulong Scenic Area -ryhmänsä luova joukkue esittivät suuren asteittain draaman Lijiang Landscape Real Estate -alueella.

  Ensimmäinen: Vaikutus

  Vaikutus suurista maisemaesityksistä on aiheuttanut valtavan sensaation Lijiangin virallisen esityksen jälkeen 20. maaliskuuta 2004.Yulong Snow Mountain Scenic Area -alueen tilastojen mukaan Lijiangin 23. heinäkuuta 2006 vaikutelman jälkeen se sai vuonna 2007 236 400 yleisöä, 600 000 ihmistä sai yleisöä vuonna 2008, 1,4 miljoonaa yleisöä vuonna 2009, 927 esitystä vuonna, päivittäiset esitykset , päivittäiset esitykset, päivittäiset esitykset.Miksi Lijiang voi saavuttaa niin erinomaisen markkinoiden suorituskyvyn?Itse ohjelman osalta on kolme yhdistelmää: Lijiang -tuotemerkin ja Zhang Yimou -brändin yhdistelmä, kansanelämän elementtien ja todellisen elämäntaiteen yhdistelmä ja etnisen vähemmistön erityisympäristön yhdistelmä ja yhdistelmä etnisen vähemmistön erityistä ympäristöä Kulttuuri ja lumivuori.

  Toinen: Vaikutus Lijiang: Markkinointijohtamisen vaikein on kaksi ongelmaa ja ratkaisua

  1. Hintastrategia: Kuinka laatia lippujen hintakäytäntöjä.On tarpeen mobilisoida matkatoimistojen innostusta, mutta ei myöskään salli liikaa voittoa ja vähentää tulostuloja?

  Tässä suhteessa Lijiangin vaikutelma oli ainutlaatuinen ja hyväksyi erittäin voimakkaan, tasapainoisen lipun hintapolitiikan.Sen perusajatuksena on ”tarttua isoihin ja pieniin”, ja etuuskohtaiset politiikat ja myyntipalkintotoimenpiteet kallistetaan merkittävästi strategisiin yhteistyömatkatoimistoihin.Esimerkiksi suurten ryhmien lukumäärä ympäri vuoden ylittää 50 000, ja voit nauttia progressiivisista lippujen alennuksista ja myyntipalkinnoista; tai ei voi nauttia lippujen alennuksista.Tällä menetelmällä munien laittamisessa muutamiin koriin näyttää olevan suuria markkinariskejä, mutta se on saavuttanut Lijiangin markkinoiden menestyksen menestyksen.

  2. Kanavaohjaus, kuinka valita kanavan jakelutila.

  Markkinointiprosessissa kanavamalli on ”valinnainen jakelu”.SO -soittama ”valinnainen” tarkoittaa, että luonnonkaunis alue ei toteuta kaikkien matkatoimistojen jakelua. kanava.Syy, miksi luonnonkaunis alue tekee tämän, on muuttaa matkailumarkkinoiden pelisääntöjä ja vahvistaa asiakaslähteiden markkinoiden markkinoinnin hallintaa.Tämä Yulong Snow Mountain Scenic Area -alueen lähestymistapa ei tarkoita luoda kanavajärjestelmää vertikaaliseen jakeluun, vaan tarttua matkailun jakeluketjun keskeisiin yhteyksiin ja vahvistaa asiakaslähteiden markkinoiden markkinoinnin hallintaa.Rajoitettuna kotimaisten matkailumarkkinoiden kehitystasoon, luonnonkauniilla paikalla ei tällä hetkellä ole yritysominaisuuksia ja markkinaolosuhteita pystysuoran jakelukanavajärjestelmän perustamiseksi.Itse asiassa Yulong Snow Mountain Scenic Alue ei ole luopunut perinteisestä vaakasuuntaisen jakautumisen mallista, mutta sitä on muutettu alkuperäiseen kanavatilaan, kaventaen jakelukanavien tason leveyttä, vähentämällä agenttien lukumäärää ja jakelutasoa, Ja asiakkaiden lähteen edistäminen suoraan. Maamarkkinoilla on suoritettu strateginen yhteistyö suurten ryhmien ja paikallisten ryhmien kanssa, ja turistien jakeluketjun markkinointiarvoa on vahvistettu, ja kanavan jakelun pystysuuntainen syvyys on laajennettu , mikä tekee siitä tietyt pystysuuntaisen jakautumisen morfologiset ominaisuudet.

  Tapaus 2: Hongkong, onnellinen täällä rakastaa täällä

  Hongkongin matkailun palauttamiseksi ja Hongkongin talouden elvyttämiseksi ”dynaamisen pääoman, joka on Hongkong” ensimmäisen vaiheen jälkeen, Hongkongin matkailukehitystoimisto on käynnistänyt teeman toiselle ”Hongkongista , Rakkaus täällä! ”Globaalit edistämistoimet lavalla.

  Hongkongin matkailukehitystoimiston Kiinan mantereen johtaja ilmoitti 11. lokakuuta 2003 Pekingissä, että Hongkongin matkailualalla toipuakseen matkailukehitystoimisto sijoitti jälleen kerran vähän 400 miljoonaa HK: n ja ja ja -tapahtumaa HK: n avulla ja käynnistetään 13. lokakuuta.”Hongkongin matkailun suurlähettilään” Jackie Chanin esittämä matkailun mainosvideo lähetetään samanaikaisesti Kiinan suurissa kaupungeissa.

  ”SARS” jälkeen matkailualan nopeaan palautumiseen Hongkongin hallitus ja teollisuus sijoittivat yli 400 miljoonaa Hongkongin dollaria ”kuukausittaisen kuukausittaisen” tapahtuman käynnistämiseen.Hongkongin matkailukehitystoimisto ja mantereen matkailuala valmisteli yhteistyötä ”Hongkongin, onnellinen täällä; Love Here” -sarjan toisen vaiheen kanssa yhdessä seuraavat matkailutuotteet kuluttajille:

  1. ”Vanhempien lapsen” matkareitti perheen teeman kanssa;

  2. ”Hieno maku” -reitti ruoan teema;

  3. ”Sydämen lisäys täällä” matkustaa ostoksien teemasta;

  4. ”Lantau Day Tour”, ”Lantau Day Tour”, ”Helikopterirengasportti kiertue”, ”Bright Xiangjiang Night Tour” ja muut reittit itsepalvelun turisteille;

  5. ”Hongkongin kansainvälinen ilotulitusmusiikkishow” (2003.10);

  6. ”Hongkongin värikäs talvifestivaali” (2003.10-2004.1);

  7. ”New Year International Show Night” (alku 2004);

  8. ”Star Avenuen paljastaminen Prelude” (2004.3).

  Hongkongin matkakehitysviraston tilastojen mukaan Hong Kong käytti noin 500 miljoonaa Hongkongin dollaria mainostoimintaan ”SARS: n” kielteisen vaikutuksen poistamiseksi.Tämän myynninedistämistoimintasarjan kautta se kuitenkin laski Hongkongin dollarien kokonaisarvon Hongkongissa kansainvälisesti Hongkongin dollarien kokonaisarvon.Ei vain, että matkailu ajaa kulutusta ja injektoi vahvan neulan Hongkongin talouteen, jotta Hong Kong voi syntyä lyhyimmässä ajassa.

  Tapaus 3: Tiantai -vuori ”loppuu loppuun”

  Joku oli maine, ja jotkut ihmiset tulivat kuuluisiksi.Yöllä meillä oli uusia keskusteluja ja aloimme olla tyytyväisiä muihin.Chunjiang Water Warm Duck -profeetta, markkinointimieliset kaverit, ovat jo pyrkineet tähän rasvaan ja alkaneet toimia!Syntyneet yksityinen katkaisu, karkotus, karkotusjulistus, karkotusvoitto, katkaisut testaus jne..Kirjailija kiinnittää huomiota tapaukseen, jossa pelaaminen on erittäin menestyvää Kanopementissa -Tiantai Mountainin, Zhejiangin rangaistustoiminta, ja se vain analysoi useita menestyspisteitä.

  Ensinnäkin: Elope!

  Kilpailu on herkkä sanasto. Kuinka voin yhdistää hyvin?Korrelaatioita on oltava ja hyödynnettävä Lenovoa.”Kilpailu” on aina esiintynyt elokuvissa, romaaneissa ja draamissa.Kilpailujen suhteen on liian paljon kauniita+pahoja ajatuksia, mutta suurin osa ihmisistä on ajatellut.Missä menin hyökkäykseen?Kuka katkaisee?On selvää, että luonnonkauniit paikat, hotellit, häätuotteet tai tuotemerkin korrelaatiot ovat korkeimpia.Sattumalta se on sama kuin 519 Kiinan matkailupäivää ja 520 Tiantaishan -matkailupäivää. Tianshanin julistus ”.

  Toiseksi: Kanopemäärä 5200 kerrosta Weibo High -Risise -rakennuksia, Kiinan ensimmäinen yksityinen karkotusryhmä

  1. Yksinkertaisesti; Yhdistettynä karkotuspisteiden kanssa.

  2. Hauskaa; ”Wang Gongquan ja Wang Qin välttivät yksityisesti, ultraman ja pp sika, ja japanilainen lähde oli kiinalainen matkailu interaktiivisen Weibo ”kaiken paitsi elopin” kautta ”Rakastan sinua, rakastajia, olet kuin yksityinen rakkaus yksityiseen rakkauteen”, ”Elipement on iso veli”, ”älä rakastu minuun, sinulla on kyky kaataa kanssa Minä ”ja niin edelleen. Tarjoa interaktiivisia ideoita, inspiroimaan heti kaikkien kykyjä sinä vuonna, ja vatsa on täynnä kyniä ja mustetta.

  3. Rikas; kun bloggaajat ja interaktiiviset bloggaajat ovat heti vuorovaikutuksessa heidän kanssaan, lisäävät monikanavan altistumista ja rikastusta.Hyvin tunnettu Anime Red Star PP Pig -sarjakuva ja aihe loi ”Comic Edition Top kymmenen yksityisen elimenäänen äänioikeuden”. Aika PP Pig Comics Million miljoonalla blogilla ja julkkis Weibo oli vuorovaikutuksessa Netizensin kanssa ja sai Tencent Anime Weibon vahvan suosituksen ja netizensin kuumia kommentteja.Se inspiroi myös aasien rikasta mielikuvitusta ja houkutteli lukemattomia netizensejä taittamaan Tiantai -vuoren ja syvien humanististen tieteiden kauneuden.Hyvin tunnettu ryhmäostoverkkosivusto voi ostaa Coca -Colan ”Kiinan ensimmäisen yksityisen eliminointiryhmän” käynnistämiseksi.Tämän tapahtuman suunnitteluyritys on työntänyt Tiantai Mountainin Kiinan matkailupäivää huipentumaan. Monet netizenit liittyivät Tiantai Mountain -ryhmään pyytämään ryhmä- ja ryhmämenetelmiä Tiantai Mountain -matkailun maineeseen.

  Kääntö jatkuu edelleen, ja ihmisten kaivaminen katkaisujen aiheista jatkuu.Tiantai Mountain on ottanut Kiinan matkailupäivän kultaisen käyntikortin ja ottanut Xiake Roadin, Ruan Ji Xianxian, Hehe Erxian Daon, elävän Buddha Ji Gong ji Shi, pelastamaan Xiangu, Taoyuan Chunxiao, Gaging Xia. Wei, kuparipotin tippuminen, rododendronin ja muut ainutlaatuiset kauniit maisemat, samoin kuin paikalliset ominaisuudet, kuten pilvi -fog -tee ja teknikot, on tulostettu syvästi netizenien sydämeen.Monet netizenit jättävät viestin: Pyydä Kiinan matkapäivän 3 päivän lomaa, mene Tiantai -vuorelle nauttimaan kukista ja siunauksista!

  Tapaus 4: Dali Lian Tianlong Babu -elokuva- ja televisiokaupunki: Xiaoyao -joet ja järvet!

  Tianlong Babu -elokuva- ja televisiokaupunki- ja elokuva- ja televisio -draaman ampumalla vivuna, joka on mahdollisuus integroida ja innovoida dali -matkailun tuotemerkkikuvan, niin että Dali -matkailun kuva uudelle tasolle lähtee Dali Tourismiin maassa (jopa maailmassa).

  Ensinnäkin: Paluu integrointiin -Resurssi korkeampi varasto;

  1. Kotikaupunki ”viisi kultaista kukkia” -romanttisen tyylin;

  2. ”Tianlong Babu” -tapahtuman kotikaupunki

  3. Tuuli ja luminen kuu -poettinen luonnonmaisema

  4. Kolme tornia, Taihe City, Shibao Mountain Shi Kiln, Nanzhao rautapilari -Historialliset humanistiset tieteet

  5. Nanzhaon osavaltio ja dali -ankani valtakunta

  6. San Dao Tea, March Street -Bai Tong -tyyli

  7. Chama Ancient Road, Etelä -Silk Road -Aasian kulttuurin riski

  .

  Toinen: Lainaamalla vauhti -kysyntä paljastetaan;

  1. Zhuangzin teoksella ”Xiaoyaoyou” on Xianfeng -tien, hiljaisuuden ja vapauden maku, sillä on vahva kulttuurinen tuki ja filosofia, ja se liittyy suoraan matkailuun.

  2. ”Dongxian GE” (”Hakemisto 32. Tianlong Babu”) ”ja itsevarjottelut”, joka on erittäin tarkasti kuvaavat eloisimpia ja näkyviä tunteita, jotka ovat eläviä ja eläviä Dalissa. ”on paras kysyntä ja kiinnostus Dali -matkailuun.

  3. Kun tarkastellaan Dalin historiallisen kansanperinteen tarinaa, jokainen ”Xiaoyao” -konsepti selittää: 9 22 keisarista 22: sta on munkki, kuuluisuus ja omaisuus, kuinka se voi olla onnellinen!Kenraali Dongshan ja sisko Bai korvasivat kengänsä väärin.Kolme teetä, yksi teetä ja kolme makua, kuinka olet onnellinen!Jokaisessa maisemassa on rakkausmyyti, hemmottelu maisemaan, kuinka helppo se on …!Jos sanan löytyy tiivistämään tarkasti kaikki Dalin tyylin ja ihmiskunnan historiaa, ja samalla se voi tuoda rikkaan kuluttajayhdistyksen ja kokemuksen kuluttajille, sen on oltava sana ”xiaoyao”!Viimeisen 500 vuoden aikana Nanzhaosta Daliin, viimeisen 500 vuoden aikana ei ole ollut sisällissodaa, korkea -mies ja tyylikäs, valittu voittamaan, runouden maalaus, kukka -arvostus ja viini, nauravat sankarit, keisarimunkit, munkit ja vulgarisuus , keijujen salaisuudet, kuusi uskontoa ja yhdeksän virtausta, rinnakkaiselon rinnakkaiselo, rinnakkaiselo, mestarit ilmestyvät, tule ja mene ilman jälkiä … Xiaoyao!

  4. Yhdistämällä vakava kulttuuri populaarikulttuuriin ja yrityskulttuuriin.

  Sana ”Xiaoyao, Jianghu” vastaa Dalin matkailutyyliä: tyylikäs ja mauton arvostus, ihmiset ja jumalat elävät yhdessä.Näkö, kuulo, maku ja kosketus ovat kaikki;

  ”Xiaoyao, Jianghu” Blend ”Fenghua ja Snowy Moon” ja ”Tianlong Babu” vesimaito. sopiva.

  Takaisin luetteloon >>>

[Kymmenen kymmenen turismaa Kiinassa] Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Kuusi arvokkainta kevään turistikohtaa vuonna 201704-27

Kannattavin turistikohde04-20

Kiinan kannattavin turistikohde04-03

Arvokkain kotimainen kesä pyhä paikka04-01

10 eniten vierailukohteita06-03

Kiinan kymmenen arvokkainta paikkaa06-04

Kaikkein arvokkain kevään turistikeskus vuonna 201704-26

Kiinan arvokkain leikkipaikka06-04

MLS Football Jersey