MLS Football Jersey

Kuinka monta olet käynyt sydämessäni yhdeksässä kiinalaisessa turistikohteessa?

Kuinka monta olet käynyt sydämessäni yhdeksässä kiinalaisessa turistikohteessa?

Yhdeksän tärkeintä kiinalaista turistikohtaa sydämessäni on lueteltu kaikissa vuorten, järvien, jäätiköiden, kanjonien ja humanististen tieteiden näkökohdissa.

1. Kolme vuorta ja viisi yue: Huangshan.Xu Xiake kirjoitti kerran: ”Wuyue ei katso vuoria, ja Huangshan palaa olemaan näkemättä.”Huangshanin outo vaara tunnetaan maailman ensimmäinen vuori.”Qisong, Strange Stone, Yunhai, Hot Spring, Winter Snow”, Fengyan on sininen ja musta, ja Songlin Cang Dai on tullut klassinen käyntikortti kolmesta vuoresta ja viidestä kuukaudesta.

2. Xuefeng: Nanda Bawa Peak.Salaperäisellä ”Range Royal Ridge” Qinghai -tibet -tasangolla on monia hyvin tunnettuja Dauxue -vuoria, kuten Mount Everest, Kunlun Mountain ja Meili Snow Mountain.Koristeellisin Xuefeng on Nanda Bawan huippu, jonka nimi oli ”Kiinan kymmenen kauneinta huippua”, kirjoittanut ”National Geographic”.Nanya Bawa Peak sijaitsee Linzhissä, ”Tiibetin Jiangnan”, sijaitsee Yarlungin Tiibetin Grand Canyonin ”maailman syvemmälle maailman rotuun”. Valley, rivi rivi, rivi piilotetut kylät, käämitysvirta, maisemat saavat ihmiset viipymään ihmemaalle.

3. Prairie: Hulunbuir -preeria.Kiinan kuusi nurmikkoa ovat: Hulunbuir, Xilingule, Naqu, Yili, Länsi -Sichuan, Qilian.Sisä -Mongolia Hulunbuir -nurmikko, jossa on runsaasti ja laajalla nurmikon visuaalisella juhlalla yhdellä silmäyksellä, tunnetaan ”kuuden preerian pää” ja yhtenä maailman parhaimmista nurmikoista.

4. Jäätikkö: Supu Shenshan.Kotimaan jäätiköt keskittyvät pääasiassa Qinghai -tibetin tasangon ja Pamir -tasangon kattamiin alueisiin.Sillä välin koristeellisin arvo ja säilyttää kokonaan paikat, joissa alkuperäinen tasangon maisema on kokonaan.Supu Shenshan sijaitsee Yangxiu Townshipissa, Naqu City, Tiibet. Se tunnetaan ”Eedenin puutarhassa lumisissa vuorissa”.

5. Canyon: Nujiang Grand Canyon.Kanjonin maisemassa Yarlung Tiibetin Grand Canyon Tiibetissä ja Xinjiangin Kukesu -kanjoni ovat hyvin tunnettuja, mutta upeimmat maisemat, jotka tekevät turisteista näyttävimpiä, ovat Nujiangin Grand Canyon Länsi -Yunnanissa.Nujiang Grand Canyon sijaitsee Hengduanin vuoristojen sisämaassa.

6. Suuri järvi: Sailimus -järvi.Kotimaan suuret järvet, jakautuvin jakelu Tiibetissä, mukaan lukien Nami, Yangzhuo Yongcuo, Sedaroto, Malialais Lake, Lugu -järvi, Lugu -järvi, Lugu -järvi, Lugu -järvi, Lugu -järvi, Lugu -järvi, Changbai Mountain Tianchi ja niin edelleen.Syy siihen, miksi Xinjiang -järvi on ensimmäinen sydämessäni, on sen monipuolinen maisema.Lake Silim -järvi sijaitsee Boltala -mongolialaisessa autonomisessa prefektuurissa, Xinjiangissa. Se sijaitsee Tianshanin länsipuolella. Laakson, kuusen, männyn sypressin, nautakarjan ja lampaiden maisema jne. Maisemat olivat uskomattomia ja niiden piti olla nostalgisia.

7. Haizi: Jiuzhaigou.”Huangshanin paluu Yueen” jälkeen matkailualalla on myös sanonta, että ”Jiuzhai ei katso vettä”.Jiuzhaigou -vesi on omistettu Haizi -luokkaan. Se kuuluu pieneen tasangon järveen. .Maassa Länsi -Sichuanin merellä on koristeellisin ja valokuvausarvo.Kuten Deca Lake, Dai Gully, Leng Ka Wo ja Daocheng Aden Pearl Sea- ja Maitomerellä.Jiuzhaigou, jossa on värilammikoiden, neitsytmetsien, niittyjen, kanjonien, lumikierrojen jne. Maisema, on tällä välin arvokkain vetovoima.

8. Yadan: Xinjiangin observatorio.”Yadan” Uyghurissa tarkoittaa ”jyrkän seinää”. Se on ainutlaatuinen maisema autiomaassa. Ja Tarim -altaan edustajiin kuuluvat nähtävyydet sisältävät Kimaray Devil’s City, Qinghai Demican Devil City, Mars Camp jne.Seaway viittaa tieltä Dunhuangista, Gansuista Turpaniin, Xinjiangiin. villikameliryhmät ja monet harvinaiset harvinaiset harvinaiset maantieteelliset maanmuodot.Pyydä meri uudelleen ja paljasta autio ja valtava salaperäinen verho muinaisella silkkitiellä.

9. Kulttuurisivusto: Kielletty kaupunki.Eri dynastioiden mukaan historian eri etniset ryhmät varattuja kulttuurikohtia ovat kirkkaita ja vauraita.Esimerkiksi Tiibetin tiibetin buddhalaisuus ja tiibetin arkkitehtoniset taidot ovat Budaran palatsin edustaja, samoin kuin Fujianin Napham -temppeli, Dunhuangin mogao -luolat, Pekingin suuren seinä, sisäisen Mongolian wudang ja Terracotta -sodan ja hevosten wudang xi’an.Kielletty kaupunki oli Ming- ja Qing -dynastioiden kuninkaallinen palatsi. Muinaisina aikoina sitä kutsuttiin ”kielletty kaupunki”.

MLS Football Jersey