MLS Football Jersey

Pistons pidentää historiallista tappioputkea, Perkins slams tankkaaminen taktiikkaa

Pistons pidentää historiallista tappioputkea, Perkins slams tankkaaminen taktiikkaa

Detroit Pistons on jäämässä NBA-historiaan, mutta vääristä syistä. Pistons hävisi tiistaina Brooklyn Netsille 118-112 ja kärsi 27. peräkkäisen tappionsa, joka on NBA:n historian pisin yhden kauden tappioputki. Edes Cade Cunninghamin 41 pistettä eivät pystyneet estämään väistämätöntä.

ESPN:n Kendrick Perkinsillä ei ollut mitään ongelmaa ilmaista kritiikkiään, ja hän otti X:n (Twitterin edeltäjä) käyttöönsä pilkatakseen Pistonsin ilmeistä tankkaustaktiikkaa:

”Pistons on kuin Wimby, jolla on kaksosveli draftissa, emmekä edes tiedä …… mitä 27 ottelun voittoputki on!” . Perkins kirjoitti.

Pistons pidentää historiallista tappioputkea, Perkins slams tankkaaminen taktiikkaa

Häviäminen ei näytä loppuvan lähiaikoina. Vielä yhdellä tappiolla Pistons saavuttaa NBA:n kaikkien aikojen tappioputken, jonka Philadelphia 76ers teki vuosina 2014-15 ja 2015-16.

Vaikka Cunningham taisteli urhoollisesti, takakenttä alisuoritti. Nilkkavammasta palaava Jalen Doeren teki 12 pistettä ja 15 levypalloa, mutta ei ollut vastusta Brooklynin tasapainoiselle hyökkäykselle. Cameron Johnson johti Netsin pistepörssiä 24 pisteellä, Mikal Bridges 21:llä ja Nick Claxton 11 pisteellä.

Perkinsin kommentit herättävät aiheellisen kysymyksen: häviääkö Pistons tahallaan saadakseen korkeamman varausvuoron? Viime kaudella Pistons nousi tiukan draftin voittajaksi Wimbanyaman lahjakkuuden ansiosta, mikä johti lopulta San Antonio Spursin ensimmäisen kierroksen varaukseen.

Pistonsin nykyisellä kehityskaarella se on todennäköisesti NBA:n huonoimman ennätyksen omaava joukkue tällä kaudella, mikä lisää huomattavasti sen mahdollisuuksia saada ensi vuonna ykkössijoitus. Mielenkiintoista on se, että kolmella huonoimman ennätyksen omaavalla joukkueella on yhtä suuret mahdollisuudet voittaa draft lottery.

Yksi tärkeä yksityiskohta kuitenkin erottaa tämän vuoden muista: vuoden 2024 draftista puuttuu selkeä Win Banyama -lahjakkuus. Vaikka useat lupaukset, kuten Alexander Saar, Matas Bouzelis ja Cody Williams, ovat osoittaneet lupaavuutensa, ei dominoivasta, idioottivarmasta supertähdestä ole yksimielisyyttä.

Tämän seurauksena, vaikka Pistons tekisi huonoimman ennätyksensä, heidän paluunsa ei välttämättä ole yhtä tuottoisaa kuin Spursin. Se on uhkapeli, joka herättää kysymyksiä Pistonsin pitkän aikavälin strategiasta ja herättää kysymyksiä siitä, onko draft-statuksen priorisoiminen lähiajan suorituskyvyn edelle haitallista pitkällä aikavälillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey