MLS Football Jersey

"Toivon, että useammat ihmiset kiinnittävät huomiota kilpa -urheiluun" (urheilullinen havainto)

"Toivon, että useammat ihmiset kiinnittävät huomiota kilpa -urheiluun" (urheilullinen havainto)

Toimittaja Li Liyang
Tuuli on galopping, moottori karjuu.19. -21. Huhtikuuta F1 (World -luokan Formula Racing Championship) Kiinan Grand Prix pidettiin Shanghain kansainvälisessä piirissä, ja 20 10 joukkueen kuljettajaa toi yleisölle nopean juhlan.Red Bull -joukkueen hollantilainen kuljettaja Vestapan on hyvässä kunnossa, voittaen Sprint -mestarin ja mestaruuden.Zhou Guanyu, kiinalainen kuljettaja, joka osallistui Kilpailuun Sorberin puolesta, suoritti kodin ensimmäisen näyttelyn.
Vuonna 2004 ensimmäinen F1 China Grand Prix pidettiin Shanghaissa. Tuolloin vain 5 -vuotias Zhou Guanyu saapui paikalle ensimmäistä kertaa katsomaan peliä.Kun auto vihelsi hänen silmistä, Zhou Guanyu kiinnostui urheilusta ja työskenteli kovasti monien vuosien ajan, ja lopulta siitä tuli Kiinan ensimmäinen F1 -virallinen kuljettaja.Kauden vuoden 2022 unelma F1 vuoteen 2024 kaudelle kotidebyytin loppuun saattamiseksi Zhou Guanyu on nyt rauhallisempi ja vakaampi.Hänen esityksensä radalla on myös lisännyt F1: n ja jopa kilpailuurheilun huomiota Kiinassa.
F1: ssä on 6 asemaa tällä kaudella, ja Kiinan Grand Prix on ensimmäinen pysäkki.Sprint -ottelu on lyhyempi ja kahdeksan parasta voi saada pisteitä.Zhou Guanyu sijoittui yhdeksänneksi ja hävisi pisteillä.Yhteensä 56 kierrosta, Vestapanpan oli lähtenyt ja voitti helposti mestaruuden.Zhou Guanyun 16. lähtö, Magnuson, joka ylitti viimeisessä vaiheessa, kiirehti neljännentoista pisteen.
Paikan päällä olevan yleisön suosionosoituksissa Zhou Guanyu märkä hänen silmänsä. ” seuraa autourheilua. ”
Vuonna 2024 se tapahtuu samanaikaisesti F1 China Grand Prix -tapahtuman 20. vuosipäivän kanssa ja on myös Shanghain kansainvälisen piirin 20. vuosipäivä.Turnausliput olivat erittäin kuumia, ja ne myytiin melkein kun he antoivat lippuja. Kilpailun aikana yli 200 000 katsojaa tuli paikalle katsomaan peliä.Yleisö Yang toi tarkoituksella poikansa Pekingistä. liike. ”
Maailman parhaana kilpailuna F1: stä on tullut hyvä tilaisuus näyttää kaupungin imago ja muotoilla kaupungin tuotemerkki.Turvallisen ja asianmukaisen kilpailun varmistamiseksi Shanghain kansainvälisen piirin asfalttipäällyste-, tekstitysjärjestelmä ja nopeusmerkit on päivitetty.Avajaiseremonia integroi perinteisen kulttuurin ja trenditaiteen, ja lähetyssignaali kattaa 150 maata ja aluetta.Zhou Guanyu suunnitteli erityisen kypärän Kiinan Grand Prix -tapahtumaan ja sisällytti siihen Shanghain metrolinjakartan.Pelin jälkeen Zhou Guanyun palkkasi Shanghain kansainvälinen matkailukuva julkinen ylennys.
Kilpailu ajoi myös kulutusta ympäröivässä ateriapalvelussa ja majoituksessa.Kilpailun aikana on järjestetty aktiviteetteja, kuten musiikkia ja interaktiivisia kokemuksia, jotka ovat rikastuttaneet yleisön kokemusta.Samanaikaisesti Shanghai Automobile Culture -festivaali pidettiin samanaikaisesti vuonna 2024, ja vuorostaan ​​vaihdettiin 20 keskeistä toimintaa, joka edisti kulttuuri- ja urheilamatkailijoiden perusteellista integraatiota.
”People’s Daily” (23. huhtikuuta 2024, 15. painos)
Raportti/palaute
MLS Football Jersey