MLS Football Jersey

Yinchuan Cityn Jinfengin piirin kahdeksas ala -aste on "Työvoima Qi Zhiin dynamiikkaan" keväturheilupelit

Yinchuan Cityn Jinfengin piirin kahdeksas ala -aste on "Työvoima Qi Zhiin dynamiikkaan" keväturheilupelit

Yinchuan City, Jinfengin piirin kahdeksas ala -asteen leikkikenttä, 18. huhtikuuta innostuneena ja lippu räpytti.Eri luokkien opettajat ja opiskelijat kokoontuivat yhdessä todistamaan koulun avajaisia ​​kevään yleisurheilu- ja kenttäpeleissä vuonna 2024.Tänä päivänä jokainen urheilukentän osallistuja on täynnä odotuksia ja intohimoa, joka on valmis osoittamaan voimansa ja tyylinsä seuraavassa pelissä.
Puheenvuorossaan esiteltiin rehtori Liu Yun, jonka mukaan Jinfengin piirin 8. ala -asteen teema on ”työvoima tiedustelun valaisemiseksi” teemana, rohkaisemalla opiskelijoita viljelemään autonomiaa ja vastuuntuntoa työkäytännön avulla ja parantamaan ryhmäyhteistyötä prosessissa Urheilukilpailu.
Avaustilaisuudessa kaikkien arvosanojen joukkueet tulivat tapahtumapaikan henkiin.Myöhemmin isäntä ilmoitti avajaisen virallisen alkamisen ja esitteli konferenssin teeman ja merkityksen.Hän korosti: ”Työvoima älykkyyden valaisemiseksi siirtymiseen kuntoon” ei ole vain katsaus opiskelijoiden urheilukilpailutasoon, vaan myös käytännöllinen osoitus työvoiman koulutuksesta sekä fyysistä ja mielenterveyskonsepteista.
Teeman korostamiseksi avajaisiin järjestettiin joitain luovia ja syvällisiä linkkejä.Esimerkiksi opiskelijat suorittivat tanssin, joka merkitsee työtä ja hyvettä, ja osoittivat työntekijöiden kovaa työtä ja onnea sadonkorjuun kauniiden tanssien ja rytmien avulla.Lisäksi opiskelijat esittivät upeita ohjelmia, kuten taistelulajien ja hip -hop, osoittaen opiskelijoiden monipuolisen puolen.
Juhlallisessa kansallislaulussa viiden tähden punainen lippu nousi hitaasti, mikä symboloi pelien virallista käynnistämistä.Sitten urheilijan edustaja vannoo ja ilmaisee päättäväisyyden noudattaa kilpailusääntöjä ja taistella edistymisen puolesta.Tuomarin edustajat lupasivat myös lupaavan oikeudenmukaisen erotuomarin varmistaakseen, että kilpailu oli oikeudenmukainen ja oikeudenmukainen.
Avaustilaisuuden onnistuneen päättymisen myötä kaikki kilpailut ovat alkamassa.Opiskelijat pyrkivät lentämään kiitotielle, hikoilevat hyppäävän hiekkakuopan vieressä ja heittävät pallovyöhykkeen, joka heittää palloa alueen softballiin, osoittavat täysin ”liikuttavan kunto” -hengen.Kentän ulkopuolella muut luokan boosit huusivat myös luokkatovereilleen!Se heijastaa täysin Jinfengin kahdeksan luokan yhtenäisyyden henkeä.Urheilukokouksen aikana opiskelijat hikoilevat ja näyttävät tyylinsä tällä alalla.He kokevat ryhmätyön vahvuuden pelissä ja tuntevat urheilun tuomat onnellisuuden ja haasteet.
Viimeisen pelin lopussa myös tämä kevään yleisurheilukokous päättyi myös onnistuneen lopun.Opiskelijoiden kova työ ja ahkera työ kentällä eivät vain voittaneet kunniaa itselleen, vaan lisäsivät myös kunniaa kouluun.Vielä tärkeämpää on, että tämän toiminnan kautta opiskelijat toteuttivat syvästi synnytyksen arvon ja merkityksen, jolla on syvällinen vaikutus heidän terveelliseen kasvuunsa ja kattavaan kehitykseen.Tulevaisuudessa Jinfengin piirin kahdeksas ala -aste noudattaa ”älykkyyden valaisemisen” koulutuskonseptia. Onnellisuus.
Raportti/palaute
MLS Football Jersey