MLS Football Jersey

Ulkourheilulajit ja muut ulkourheilulajit suosittelevat eläviä vanhuksia urheilulaitteiden markkinoilla.

Ulkourheilulajit ja muut ulkourheilulajit suosittelevat eläviä vanhuksia urheilulaitteiden markkinoilla.

  Kauppiaiden toimittaja Meng Jiajun

  Ei kauan sitten vuoden 2024 Huangpu -maratonikilpailu, joka oli 66 -vuotiaana osallistuja muodikkaassa rullaluistelulaitteissa, vaati liukumista sateessa täyden maratonin loppuun saattamiseksi, ja lyhyt video tuli nopeasti suosituksi Internetissä.Monien ihmisten perinteisessä vaikutelmassa Tai Chi ja Square Dance näyttävät olevan ikääntyneitä urheiluohjelmia, jotka useimmat ihmiset tuntevat.Nyt ulkoiluurheilun kentät, joita nuoret ovat kunnioittaneet, kuten pyöräily, luistelu, hiihto jne.Tämän suuntauksen noustessa vanhusten urheilulajeja vaativat ikääntymistuotteet ovat jatkaneet syntymistä, ja myös vanhusten ulkourheilulaitteiden markkinat ovat lämmittäneet.

  Etsi ”ulkourheilun” avainsanat Xiaohongshussa ja huomaa, että on olemassa monia vanhuksia, jotka rakastavat pelata nuoria.”Kansallisten kuntotoimintojen tutkimus” osoittaa, että ulkoiluurheilun mieltymykset ovat yhä ilmeisempiä. , ja kiipeily osallistuu 3,4%osallistumiseen 3,4%: lla.

  ”Pyöräilyn kynnys on suhteellisen alhainen ja harjoituksen voimakkuus on maltillinen. Se sopii hyvin vanhuksille, jotka perustuvat MINUN LIIKKAUKSEN perustamiseen.” Ammattimainen malli päästä varpaisiin.Hän sanoi: ”Viime vuosina ratsastusvälineet ovat yhä ammattimaisempia. Granet MIPS -kypärän, jota käytän, se on erittäin hyvä vastustuskykyyn ja turvallisuuteen, erityisesti soveltuu vanhempien ryhmien käyttöön, joilla on suhteellisen heikko tasapaino. Takaa pyöräilyturvallisuus ja parantaa liikuntakokemusta. ”

  Nykyään yhä useammat ulkourheilubrändit ovat käsitys vanhusten tarpeista ja ne julkaisivat sarjan vanhusten ystävällisiä urheilulaitteita.Decathlon -verkkokaupassa vuorikiipeilykeppi, jonka hinta on 169,9 yuania, joka on merkitty ”vanhuksiin , on parempi.Lisäksi monet polkupyörämerkit ovat myös suorittaneet ikääntymisen ja avainosien, kuten tyynyjen ja kahvojen, muuttamisen vanhusten ratsastustottumuksien ja fyysisten ominaisuuksien mukaan vanhusten mukavuuden maksimoimiseksi pyöräilyn aikana.

  Ikääntyvien urheiluvälineiden lisäksi vanhusten urheiluvaatteiden innovaatio on myös täydessä vauhdissa.Esimerkiksi vanhusten urheilukenkien kentällä Shu Yue, joka keskittyy vanhusten kengän markkinoille, käynnisti uuden tyyppiset lenkkarit käyttämällä täydellistä tekniikan iskunvaimennusta. , se voi vähentää vanhusten pitkän aikavälin harjoituksen aiheuttamia jalkoja.

MLS Football Jersey