MLS Football Jersey

Ymmärrä "onnen" ja "liikkeen" salaisuudet, joten tiedän, mikä harjoitus tarvitaan keholle!

Ymmärrä "onnen" ja "liikkeen" salaisuudet, joten tiedän, mikä harjoitus tarvitaan keholle!

** Ymmärrä ”kuljetuksen” ja ”liikkeen” salaisuudet, niin että mikä liikunta on kehon eniten tarvittavaa!**

Ihmisten terveyden saavuttamisessa liikunta on epäilemättä tärkeä linkki.Meillä on kuitenkin taipumus sivuuttaa monin tavoin liikunnan ja ”kuljetuksen” ja ”liikkeen” hienovaraiset erot.Jotta ymmärrämme todella, mikä harjoitus tarvitaan keholle, meidän on tutkittava näiden kahden takana olevaa merkitystä ja niiden vaikutusta vartaloon.

1. ”Yun” ja ”liikkua” peruskäsitteet

Kiinalaisissa ”kuljetus” liittyy usein virtauksen, verenkierron ja toiminnan käsitteisiin.Kehon yhteydessä ”kuljetus” viittaa luontaisten elementtien, kuten Qi: n ja veren, sisäelimien ja meridiaanien, harmoniseen toimintaan.Se on kehon sisällä olevan luonnollisen virtauksen tila, joka liittyy kehon yleiseen tasapainoon ja sisäiseen voimaan.

”Liike” keskittyy enemmän ulkoisiin ja näkyviin liikkeisiin.Se voi olla erityisiä liikuntamenetelmiä, kuten juokseminen, uinti, painonnosto tai monimutkaisempi fyysinen aktiviteetti, kuten tanssi, jooga.Nämä liikuntamuodot voivat käyttää lihaksia suoraan, parantaa sydän- ja keuhkojen toimintaa ja parantaa kehon ulkoista ekspressiota.

Toiseksi ”kuljetuksen” ja ”liikkeen” suhde

Vaikka ”kuljetus” ja ”liike” ovat käsitteellisiä eroja, ne ovat toisistaan ​​riippuvaisia ​​ja edistetään todellisessa toiminnassa.Sisäinen ”kuljetus” tarjoaa tarvittavaa tukea ja motivaatiota ulkoiselle ”liikkeelle”, ja ulkoinen ”liike” voi edistää sisäistä ”kuljetusta” tasaisemmaksi ja tehokkaammaksi.

Esimerkiksi, kun suoritamme aerobista liikuntaa, kuten juoksua, harjoitetaan sydämen ja keuhkojen toimintaa, mikä auttaa verta ja verta.Samanaikaisesti tämä liike voi myös edistää imusolmukkeita ja auttaa kehon myrkytystä.Joissakin pehmeissä liikkeissä, kuten joogassa, syvän hengityksen ja meditaation kautta voimme paremmin tuntea kehon sisävirta ja tasapaino, mikä tarjoaa myös hyvän sisäisen ympäristön seuraavalle fyysiselle aktiivisuudelle.

3. Kuinka arvioida, soveltuuko liikunta keholle

Ymmärrettyään ”yun” ja ”liikuttamisen” välisen suhteen voimme arvioida, mikä liike sopii itsellemme fyysisen kuntomme perusteella.

Ensinnäkin meidän on kiinnitettävä huomiota kehon sisäisiin tunteisiin.Ennen harjoituksen suorittamista sinun pitäisi tuntea kehon sisätila syvän hengityksen ja meditaation kautta.Jos tunnet olosi tiukasti ja huonosti verta, sinun on suoritettava pehmeä venytys tai hieronta, jotta vartalo on rentoutunut.

Toiseksi meidän on valittava harjoitusmenetelmä ikään, fyysiseen kuntoon ja terveydentilaan.Nuoret voivat valita jonkin verran intensiteetin harjoittelua kardiopulmonaarisen toiminnan ja lihasvoiman harjoittamiseksi; kun seniili tai huono fyysinen tila tulisi valita joitain pehmeämpiä harjoitusmenetelmiä kehon liiallisen taakan välttämiseksi.

Lisäksi meidän on kiinnitettävä huomiota kehon reaktioon harjoituksen aikana.Jos tunnet epämukavuutta tai liikuntakipua, sinun tulee lopettaa liikunta heti ja etsiä apua lääkäriltä.

Neljänneksi, keholle sopiva liikuntatapa

Joten millaista liikuntaa keholle tarvitaan eniten?Itse asiassa ei ole kiinteää vastausta.Koska kaikkien fyysinen kunto ja tarpeet ovat erilaisia.Voimme kuitenkin valita meille sopivan harjoitusmenetelmän joidenkin yleisten periaatteiden mukaisesti.

Ensinnäkin aerobinen liikunta, kuten juokseminen ja uinti, voi harjoittaa sydän- ja keuhkojen toimintaa ja parantaa kehon aineenvaihduntaa on perusta hyvän terveyden ylläpitämiselle.Toiseksi voimaharjoittelu, kuten painonnosto ja työntö, voivat parantaa lihasvoimaa ja parantaa kehon muotoa.Lisäksi jotkut pehmeät liikunta, kuten jooga ja Tai chi, voivat rentoutua vartaloa ja mieltä, edistää sisäistä tasapainoa ja sillä on myös suuri vaikutus stressin lievittämiseen ja unen laadun parantamiseen.

MLS Football Jersey