MLS Football Jersey

Ympäristöongelmat ilmainen muokkaaminen ilmaisen tuotteen nimen lisäämiseksi

Ympäristöongelmat ilmainen muokkaaminen ilmaisen tuotteen nimen lisäämiseksi

Toistaiseksi ympäristöongelmat, jotka ovat uhanneet ihmisen selviytymisen ja ihmiset ovat tunnustaneet, ovat tuhoutuneet, hapan sade, makean veden luonnonvarojen kriisi, energiapula, mori kiihtynyt sukupuuttoon ja roskiin.

(1) Ilmaston lämpeneminen: ilmaston lämpeneminen tarkoittaa maailmanlaajuisen lämpötilan nousua.Viimeisen 100 vuoden aikana maailmanlaajuinen keskilämpötila on vaihdellut kahdesti, jota on pidettävä ylöspäin suuntautuvana trendinä.Syötä kahdeksan näyttelyä noustaksesi.Vuodesta 1981 vuoteen 1990 tärkein syy siihen, miksi maailmanlaajuinen keskilämpötila nousi maailmanlaajuisesti 100 vuotta sitten, oli se, että ihmiset käyttivät mineraalipolttoainetta (kuten hiili, hiilikiilinen ja hiilen ja määrän CO2 viime vuosisadan aikana. Lyhyillä aaltoilla on korkea tartuntaaste , ja maapallon heijastama pitkä aaltosäteily on erittäin imeytymässä, mikä johtaa ilmaston lämpenemiseen.

(2) Otsonin tuhoaminen: Tasovirtauskerroksessa on otsonikerros, joka on noin 20–30 kilometriä lähellä maata, jossa otsonipitoisuus on sata tuhatta kalustetta tämän korkean kaasun kokonaismäärästä.Vaikka otsonipitoisuus on erittäin pieni, sillä on vahva funktio absorboida ultraviolettisäteitä. Koska jääkaappi ja muut kylmäaineet, kuten jääkaappi ja muut kylmäaineet. Molekyyli (O2).Etelämantereen otsonikerros on merkittävin merkki otsonikerroksen vaurioista.Vuoteen 1994 mennessä Antarktikan otsonikerroksen vaurioalue oli saavuttanut 24 miljoonaa neliökilometriä.Se muodostettiin 200 miljoonan vuoden eteläpuolella, mutta tuhottiin 60%vuosisadalla.Pohjoisen pallonpuoliskon yläpuolella oleva otsonikerros on myös ohuempi kuin koskaan.Siksi tutkijat varoittavat, että otsonikerrosten vaurioiden aste maan päällä on paljon vakavampi kuin keskimäärin ihmiset ajattelevat.

(3) Happasade: Happasade johtuu hapon saostumisesta, jonka pH -arvo on alle 5,6, aiheuttavat happojen epäpuhtaudet, kuten rikkidioksidi (SO2) ja typpioksidit (NOX) ilmassa.Alueilla, joille happo sade, maaperä ja järven happamoituminen, kasvillisuus ja ekosysteemit vahingoittavat, ovat vaurioituneet, ja sarja vakavia ympäristöongelmia, kuten rakennusmateriaaleja, metallirakenteita ja kulttuurisia jäännöksiä, ovat syöpineet.Varhaisin sade ilmestyi Pohjois -Euroopassa ja Keski -Euroopassa 1950 -luvulla ja 1960 -luvulla. Tuolloin Pohjoismaiden happea sade oli happaman pakokaasun siirtäminen Keski -Euroopassa. Kaupungit ja teollisuuden ilmakehän pilaantuminen. Yksi tärkeä toimenpide on lisätä savupiipun korkeus. Vakava.Lisäksi mineraalipolttoaineiden käytön lisääntyminen ympäri maailmaa on jatkanut lisääntymistä, mikä on edelleen laajentanut alueita, jotka ovat haitallisia hapan sadetta.Globaalit vaarat ovat haitallisia Eurooppaan, Pohjois -Amerikkaan ja Itä -Aasiaan.1980 -luvulla happea sade tapahtui pääasiassa Lounais -alueella. 1990 -luvun puoliväliin mennessä se oli kehittynyt valtavalle alueelle Jangtse -joesta etelään, Qinghai -tibetin tasangon itään ja Sichuanin altaaseen.

(4) Makean veden resurssikriisi: Vaikka maan pinta on vedellä peitetty, 97%on alle 3%merivedestä, jota ei voida kuluttaa ja vain 2%on suljettu polaarisessa jäätikössä.Ainoiden 1%makean veden joukosta 25%on teollisuusvettä ja 70%maatalouden vettä, ja vain muutamia osia voidaan käyttää juomiseen ja muuhun elämäntapaan.Tällaisessa veden puutteessa vettä on kuitenkin väärinkäytetty, jätteet ja pilaantuminen.Lisäksi epätasainen alueellinen jakauma on aiheuttanut maailman veden puutteen, ja maailmanlaajuinen makean veden kriisi on tulossa yhä vakavammaksi.Vesivaje yli 100 maassa ja alueella maailmassa, joista 28 on lueteltu vakavina vesipula -alueilla ja -alueilla.Yli 20–30 vuoden ajan on 46–52 maata ja alueita, joilla on vaikea vesipula, ja vesipuutteen väestö on 2,8–3,3 miljardia ihmistä.Maa kotimaani on suuri määrä pohjoisia ja rannikkoalueita.Yli 500 maassa sijaitsevista kaupungista yli 300 kaupunkia on vähän vettä, ja vesivaje on 5,8 miljardia kuutiometriä vuodessa. .Kaikkia maailmaa ei voida erottaa vedestä, ja ihmiset vertailevat vettä elämän lähteeseen. ”Maan väestön nousu ja tuotannon nopea kehitys on tullut arvokkaammaksi kuin koskaan ennen . Suuret joet, kuten Yhdysvaltojen Colorado -joki ja Keltainen joki Kiinassa, eivät ole enää vahvoja.

(5) Resurssien ja energian puute: Resurssien ja energian ongelma maailmassa on tällä hetkellä esiintynyt useimmissa maissa ja jopa maailmanlaajuisesti.Tämän ilmiön syntyminen on pääasiassa sitä, että ihmisillä ei ole suunnitelmaa ja kohtuutonta suurten kaivostoiminnan kaivostoimintaa.1990 -luvun alkupuolella maailman kuluttama energian kokonaismäärä oli noin 10 miljardia tonnia vakiohiiltä, ​​ja energiankulutus vuonna 2000 kaksinkertaistuu.Öljyn, hiilen, vedensuojelun ja ydinenergian kehityksen näkökulmasta on erittäin vaikea vastata tähän kysyntään.Siksi ennen uuden energian (kuten aurinkoenergian, nopean neutronireaktoritehoiden, ydinklusterointiasemien jne. Kehitystä ja hyödyntämistä, maailman energian tarjonta tulee yhä kireämmäksi ennen kehityksen ja käytön kehittämistä ja hyödyntämistä ja hyödyntämistä ja hyödyntämistä ja hyödyntämistä suuren läpimurron kehittäminen ja käyttö.Lisäksi muiden ei -uusiutumattomien mineraalivarojen varannot lisääntyvät, ja nämä resurssit lopulta loppuu.

(6) Forest Rui -näyttö: Metsä on tärkeä osa ekosysteemiä, jota ihmiset elävät.Planeetalla oli 7,6 miljardia hehtaaria metsiä, jotka laskivat 5,5 miljardiin hehtaariin tähän vuosisadan mennessä ja olivat vähentyneet 2,8 miljardiin hehtaariin vuoteen 1976 mennessä.Maailman väestön kasvun vuoksi viljellyn maan, laitumien ja puun kysyntä kasvaa, mikä johtaa metsien liialliseen leikkaamiseen ja kunnostamiseen aiheuttaen ennennäkemättömästi metsien vaurioitumista.Tilastojen mukaan noin 12 miljoonaa hehtaaria metsiä maailmassa katoaa vuosittain, ja suurin osa niistä on trooppisia sademetsiä, jotka ovat tärkeitä globaalin ekologisen tasapainon kannalta.Trooppisten sademetsien tuhoaminen tapahtuu pääasiassa kehitysmaissa trooppisilla alueilla, etenkin Brasilian Amazonissa.Amazon -metsä on ensimmäinen maailman trooppisesta sademetsästä, mutta 1990 -luvun alkupuolella tämän alueen metsien kattavuus laski 11%verrattuna 700 000 neliökilometriin.Lisäksi myös Aasian trooppiset sademetsät ja Afrikan alueella ja Afrikassa ovat vaurioituneet.

(7) Maan autiominen: Yksinkertaisesti puhuminen, maan aavikoituminen viittaa maan huonontumiseen.Vuonna 1992 Yhdistyneiden Kansakuntien ympäristö- ja kehityskonferenssi määritteli aavikoitumisen käsitteen: ”aavikoituminen johtuu muun muassa ilmastonmuutoksesta ja ihmisten kohtuuttomasta taloudellisesta toiminnasta, joka aiheuttaa maan kuivuuden puolirakennuksen alueilla, puoliksi -DROUTEED ja kuivuus katastrofit. Venäjän, Kanadan, Kiinan ja Yhdysvaltojen kokonaismäärän kanssa. Yksi vakavimmista katastrofeista.

(8) Lajit kiihdyttävät sukupuuttoa: lajit viittaavat biologisiin tyyppeihin.Maapallolla asuu nykyään 500 miljoonaa olentoa.Yleisesti ottaen lajien sukupuuttoon tulisi olla tasapainossa ja lajien muodostumisen nopeutta olisi tasapainotettava.Koska ihmisen toiminta on kuitenkin tuhonnut tämän tasapainon ja kiihdyttänyt lajien sukupuuttoa, ”maailman luonnonvarojen suojausryhmien” arvioiden mukaan tuhannet eläimet ja kasvit ovat sukupuuttoon kuunnassa ja 10%maan päällä olevista eläimistä ja kasveista ovat 50-50 maan päällä.Lisäksi sukupuutto on nopeampaa ja nopeampaa.World Wild Biological -säätiö antoi varoituksen: Tällä vuosisadalla lintuja on kuollut joka vuosi.Lajien sukupuutto uhkaa koko maan elintarvikkeiden tarjontaa, ja ihmisyhteiskunnan kehityksen menetykset ja vaikutukset ovat arvaamattomia ja palautuneita.

(9) Katastrofi roskissa: Maailma tuottaa lähes 10 miljardia tonnia roskia maailmassa, ja kyky käsitellä roskia on kaukana lisääntyneen roskien nopeudesta, etenkin joissain kehittyneissä maissa, jotka ovat jo roskikriisissä.Yhdysvaltoja tunnetaan suurena roskamaana, ja sen kotimainen roski haudataan pääasiassa pinta -maaperän avulla.Muutaman viime vuosikymmenen aikana Yhdysvallat on käyttänyt yli puolet maasta, joka voidaan haudata jätteisiin, ja 30 vuotta myöhemmin jäljellä olevaa maata käytetään.Maana jätepäästöt ovat myös melko huomattavia.Vaarallinen roski, etenkin myrkyllisten ja haitallisen roskien (mukaan lukien kuljetus, varastointi), hoito on vakavampi ja kaukaisempi sen aiheuttamien haittojen vuoksi, josta on tullut erittäin vaikea ympäristöongelma, joka on nykyään erittäin vaikea ympäristöongelma.

MLS Football Jersey