MLS Football Jersey

Demystify Kiinan kymmenen tärkeintä nähtävyyttä, anna sinun viipyä

Demystify Kiinan kymmenen tärkeintä nähtävyyttä, anna sinun viipyä

Kymmenen suosituinta kohdetta Kiinassa: Näön ja kulttuurin juhla

Kielletty Pekingin kaupunki: Kiinan Ming- ja Qing -dynastioiden kuninkaallisena palatsina kielletty kaupunki tunnetaan laajasta ja hienosta arkkitehtuuristaan.Sen Palace -rakennusryhmä kattaa noin 720 000 neliömetrin pinta -alan ja siinä on lähes 1000 palatsia ja taloa. Se on yksi Kiinan suurimmista ja täydellisimmistä muinaisista rakennuskomplekseista.Kielletyssä kaupungissa on suuri määrä kulttuurisia jäännöksiä, mukaan lukien keramiikka, jade, kalligrafia ja maalaus jne. Tarjoamalla turisteille mahdollisuuden ymmärtää muinaista kiinalaista kulttuuria ja taidetta.

Valkoinen torni seisoo sinisessä vedessä, ja antiikki on upea.

Hangzhou West Lake: West Lake on yksi kuuluisista järvistä Kiinassa.West -järven ympärillä on monia kuuluisia muistomerkkejä, kuten rikki sillat, Su di, Leifeng -torni jne. Jokaisella on ainutlaatuiset tarinansa ja legendat.Länsijärven kauniit maisemat ovat muuttaneet neljä vuodenaikaa, kevään kukat ovat täynnä puutarhoja, Lotus -kukat kukkivat kesällä, metsät ovat värjätty syksyllä ja lumi -kohtaukset ovat viehättäviä talvella. Upea paikka arvostaa luonnon kauneutta.

Järvet ja vuoret ovat kauniita, ja vene on kuin pilvi.

Jiuzhaigou: Jiuzhaigou on yksi kuuluisista luonnonkauniista paikoista Kiinassa.Jiuzhaigussa on monia erikokoisia järviä ja vesiputouksia.Jiuzhaigou -luonnonmaisema on erittäin primitiivinen, jättäen syvän vaikutelman.Lisäksi Jiuzhaigoulla on myös rikkaita eläin- ja kasvien resursseja, mikä on hyvä paikka ekologiselle turismille.

Syksyn vesi on kirkasta ja kirkasta, ja vuoret ovat värikkäitä.

Huangshan: Huangshan on kuuluisa omituisista männistään, outoista kivistä, Yunhaiista ja Hot Springsistä.Huangshanin piikit ovat jyrkkiä, männyn sypressi on pystyssä, kivimuodot ovat erilaisia, pilvien meri viipyvät ja kuuma jousi on selkeä.Huangshanin luonnonmaisema on erittäin ainutlaatuinen, jättäen syvälle vaikutelman.Lisäksi Huangshan on yksi tärkeistä aiheista perinteisen kiinalaisen maalauksen ja runouden aiheista, ja tarjoaa turisteille mahdollisuuden ymmärtää perinteistä kiinalaista kulttuuria.

Vihreät vuoret ovat kohoavia häkkejä, ja piikit ovat taivaalla.

Lijiangin muinainen kaupunki: Lijiangin muinainen kaupunki on yksi kuuluisista historiallisista ja kulttuurikaupungeista Kiinassa, ja se on kuuluisa ainutlaatuisesta Naxi -kulttuuristaan ​​ja historiallisista jäännöksistään.Muinainen Lijiangin kaupunki on hyvin säilynyt.Täällä turistit voivat tuntea Naxi -ihmisten kansantullia ja perinteistä kulttuuria ja ymmärtää Lijiangin historiaa ja kehitystä.Lisäksi Lijiangilla on myös monia luonnonmaisemia ja kulttuurialueita, kuten Yulong Snow Mountain, Heilongtan jne., Tarjoamalla turisteille värikkäitä matkailukokemuksia.

Sininen vesi rypistyy hieman, ja räystät hampaat ovat hieman alttiina.

Dunhuang Mogao Grottot: Dunhuang Mogao Grottoes ovat yksi kuuluisimmista galakseista Kiinassa, ja ne ovat kuuluisia hienoista seinämaalauksista ja Buddhan patsastaan.Mogao -luolissa on lähes tuhat luolia, jotka säilyttävät suuren määrän seinämaalauksia ja buddha -patsaita, mikä osoittaa muinaisen buddhalaisen taiteen loistavat saavutukset.Näillä seinämaalauksilla ja Buddha -patsailla ei ole vain korkea taiteellinen arvo, vaan heijastavat myös muinaisen yhteiskunnan uskonnollisia vakaumuksia ja kulttuurielämää.Dunhuang Mogao Grottot on tärkeä osa Kiinan kulttuuriperintöä ja yksi maailman kulttuuriperinnöstä.

Kallioiden ja kallioiden välissä paviljonki on upotettu kallion yläosaan

Zhangjiajie National Forest Park: Zhangjiajie National Forest Park on yksi ensimmäisistä Kiinan kansallisista metsäpuistoista.Puistossa on tuhansia kivipylväitä, joissa on erilaiset muodot ja siistit järjestelyt, jotka muodostavat upean luonnonmaiseman.Zhangjiajien kansallismetsäpuisto on yksi Kiinan luonnonmaiseman edustajista ja yksi elokuvan ”Avatar” kelluvien vuorten prototyypeistä.

Cuifeng lukitsee kylmät virrat, ja laakso on syvä.

Qinghai -järvi: Qinghai -järvi on yksi Kiinan suurimmista sisävesista järvistä.Qinghai -järven ympärillä on erilaisia ​​maanmuotoja, kuten nurmikkoa, autiomaa ja lumikierroksia.Qinghai -järvi on myös yksi kuuluisista kosteikoista Kiinassa.

Lumivuoret ovat niin kauniita, että järvi on yhtä hiljainen kuin unelma.

Guilin -maisema: Guilin -maisema on yksi kuuluisimmista luonnonkauniista paikoista Kiinassa, joka on kuuluisa ainutlaatuisesta Karst -vuokranantajastaan.Guilinin maisemat tunnetaan vuoristostaan, vesinäytöksistään, luolista ja Shimeiistä, ja ne tunnetaan nimellä ”maailman maisemat”.Yksi Guilinin maiseman edustajista on Lijiang -joki. Vierailijat voivat ajautua Lijiang -joella bambulautalla arvostaakseen salmen molemmin puolin olevia maisemavierroksia.Lisäksi Guilinilla on myös kuuluisia nähtävyyksiä, kuten Yangshuo West Street ja Xiangbi Mountain, tarjoamalla turisteja värikkäiden turistikokemuksen.

Vihreät vuoret ovat kaukana, ja kivisilta pinnan veden yli

TAISHAN: Taishan on yksi kuuluisasta viidestä Minsionista Kiinassa.Taishanin tärkein huippu Jade -keisarin yläosa on 1545 metriä merenpinnan yläpuolella.Taishanin luonnonmaisema on erittäin mahtava, ja siinä on myös rikkaita kulttuurisia jäännöksiä ja historiallisia tarinoita.Taishan on yksi kiinalaisen kulttuurin symboleista ja yksi perinteisen kiinalaisen kulttuurin tärkeistä kantajista.

Vihreät vuoret venyttävät cuifengia, ja pilvet häikäisevät vuorten ympäri.
MLS Football Jersey