MLS Football Jersey

Qingdao Ecology and Environment Bureau Chengyangin sivuliike: Paranna ympäristöarviointipalvelujen laatua, ole hyvä yritysympäristö Ympäristötaloudenhoitaja

Qingdao Ecology and Environment Bureau Chengyangin sivuliike: Paranna ympäristöarviointipalvelujen laatua, ole hyvä yritysympäristö Ympäristötaloudenhoitaja

Li Ziqiang Qingdao ilmoitti kirjeenvaihtaja Dong Hongkun
Suorita hyvää työtä EIA: n poliittisen prosessin tiedottamiseksi etukäteen, auttavat toteuttamaan ympäristövaikutusten arvioinnin ”niputa” ja optimoimaan ympäristöarvioinnin hyväksymisprosessin laatu ja tehokkuus … viime vuosina Qingdao Ecological Ja ympäristötoimisto Chengyangin sivukonttori on perustumassa hänen työhönsä ja tarttuu tiukasti ”palvelun nolla etäisyyteen”, päälinjaan, joka koordinoi yritysten muutosta ja päivitystä ja ekologista ympäristönsuojelua. Vihreä kehitys ”kiihtyvyys”.
Tiedottaa ympäristöarviointipolitiikan prosessista etukäteen.Chengyangin piirin julkisen ympäristöarviointiprosessin ja hallintopalvelun hallintohallin kautta yritystä annetaan ympäristöarviointipaperin ja muiden ympäristöarviointipolitiikkojen levittämiseksi ja muihin menetelmiin hyväksyntäpisteitä.Vuodesta 2023 lähtien ympäristöarviointia on ollut yli 100, ja yli 800 liittyvää yrityksiin liittyvää kysymystä on annettu.
Auta YVA: n ”kimppu” -hyväksynnän täytäntöönpanoa.Joidenkin ”nippu” -hyväksynnän pienten ja mikroyrityshankkeiden ja infrastruktuurirakennushankkeiden toteuttaminen, ja kolmen osapuolen lisensoimalla kunnallistoimiston, arviointikeskuksen ja sivukonttorin lisensoinnin auttavat Qingdao Hongjian Investment Holding Group Co., Ltd. River Set Hongdao Street Road. .
Optimoi ympäristöarvioinnin hyväksymisprosessin laatu ja tehokkuus.Toteuta ympäristöarvioinnin ja pilaantumisen integroitu käsittely hankkeelle ”One -Time -hyväksyntä, yksi -aika ja yksi -aika hyväksyntä”. Lisää uusia suuria epäpuhtauksien päästöjä koskevia päästöjä.Qingdao Huanhain talouskehitysvyöhykkeen, Chengyang Industrial Park ja Qingdao Jiaozhou Bayn kattava vapaakauppavyöhyke, kolme teollisuuspuistoa sisällytettiin lupauksen pilottihyväksyntä, ja lupauksen hyväksynnän täyttäneet 13 rakennushanketta hyväksyttiin samalla tavalla päivä.
Uutisten vihjeiden raportointikanava: Lataa ”Qilu One” -sovellus tai etsi WeChat mini -ohjelmaa ”Qilu Yita”, 800 provinssin toimittajaa odottaa sinua ilmoittavan verkossa!
Raportti/palaute
MLS Football Jersey