MLS Football Jersey

Doncic sytyttää joulun ennätyksellisellä suorituksella

Doncic sytyttää joulun ennätyksellisellä suorituksella

Luka Doncic esitti joulupäivänä mestariteoksen ja johdatti Dallas Mavericksin 128-114-voittoon Phoenix Sunsista huikealla 50 pisteellä, 15 syötöllä, kuudella levypallolla, neljällä riistolla ja kolmella korilla. Hän heitti huimat 15-25 kentältä, 8-16 kolmen pisteen alueelta ja 12-12 vapaaheittoviivalta.

Tämä historiallinen suoritus vakiinnutti Doncicin paikan liigan eliitin joukossa. Hänestä tuli kaikkien aikojen kuudenneksi nuorin pelaaja, joka on saavuttanut 10 000 pistettä urallaan, ja seitsemänneksi nopein, joka on saavuttanut virstanpylvään.

Doncic sytyttää joulun ennätyksellisellä suorituksella

Doncicin 50 pistettä ja 15 syöttöä täydensivät uskomattoman illan, ja hän liittyi pelaajien eliittikerhoon, jossa yhdistyvät pisteiden tekeminen ja pelinteko:

Pelaaja, jolla on eniten yli 50 pistettä ja yli 10 syöttöä:

James Harden James Harden: 8 peliä, joissa hän esitteli koko uransa piste- ja syöttötaitoja.

Russell Westbrook: 3 peliä, joista mestaruusesitys Rocketsia vastaan vuoden 2017 pudotuspeleissä.

Damian Lillard: 3 ottelua, joissa hän osoitti hyökkäyspelitaitonsa useaan otteeseen.

Nate ”Little Man” Archibald: 3 peliä, legenda uskomattomasta hyökkäyspelitaidostaan.

  1. Luka Doncic: 3 peliä, viime joulun puhkeamisella ja kahdella sitä edeltävällä huikealla pelillä hänen nimensä kaikkien aikojen suuruuksien rinnalle.

Doncicin kuuluminen tähän harvinaisuuteen kertoo paljon hänen lahjakkuudestaan ja potentiaalistaan. Vain 23-vuotiaana hän on jo saavuttanut sen, mitä monet suuret pelaajat eivät ole saavuttaneet, ja hänen kykynsä tehdä maaleja ja organisoida hyökkäystä tällä tasolla on todella poikkeuksellinen.

Doncicin esitys jouluottelussa ei ollut pelkkää tilastointia, vaan se oli hyökkäyksenhallinnan mestarikurssi, jossa hän esitteli fadeaway-, eurostep- ja ajotaitojaan. Hän sytytti Cavaliersin neljännellä neljänneksellä, tuhosi Sunsin johdon ja varmisti voiton.

Vaikka Doncic varasti show’n, myös muut pelaajat vaikuttivat Cavaliersin voittoon. Derek Lively II teki tupla-tuplan (20 pistettä, 10 levypalloa) ja Tim Hardaway Jr. 18 pistettä. Yhdistetyllä panoksella Cavaliers kukisti sitkeän Sunsin.

Doncicin esitys jouluottelussa osoitti hänen poikkeuksellisen lahjakkuutensa ja vahvisti hänen asemaansa yhtenä NBA:n kirkkaimmista tähdistä. Hänen hyökkäystehonsa on kiistaton, mutta hänen kykynsä johtaa ja nostaa joukkuetovereitaan nostaa hänet toiselle tasolle. Dallas Mavericksille ja sen faneille tämä on joululahja, jota he eivät unohda pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey