MLS Football Jersey

Terve Hachimura ja Vanderbilt energisoivat Lakers-Celticsin joulupelin

Terve Hachimura ja Vanderbilt energisoivat Lakers-Celticsin joulupelin

Los Angeles Lakers toivoo voivansa jatkaa tappioputkeaan ja kohtaa joulupäivänä Boston Celticsin mahdollisesti vahvistuneella kokoonpanolla Rui Hachimuran ja Jarred Vanderbiltin paluun ansiosta.

Hachimura ja Vanderbilt palaavat:

Terve Hachimura ja Vanderbilt energisoivat Lakers-Celticsin joulupelin

Molemmat pelaajat, jotka jatkoivat sopimuksiaan joukkueen kanssa offseasonilla viime kauden loistavan pelinsä ansiosta, on listattu ”todennäköisiksi” tähän tärkeimpään otteluun. Vaikka heidän mahdollinen paluunsa ei olekaan taattu, he tuovat tervetullutta syvyyttä ja urheilullisuutta Lakersin pelaajistoon.

LeBronin ja AD:n tilanne on edelleen epävarma:

LeBron Jamesin ja Anthony Davisin ”kyseenalainen”-merkinnät varjostavat kuitenkin edelleen Lakersin rosteria. Molemmat supertähdet joutuvat tekemään pelin sisäisiä päätöksiä, mikä lisää joulupelin jännitystä.

Celtics on iso

Tällä hetkellä liigan parhaan ennätyksen omaava Celtics on kovan haasteen edessä, vaikka se ei kohtaisikaan täysin tervettä Lakers-joukkuetta. Jayson Tatumin räjähtävä pistetehtailu ja yleinen puolustuspelaaminen ovat kova testi Los Angelesille.

Hachimuran ja Vanderbiltin mahdollinen vaikutus:

Hachimura voisi terveenä ollessaan tarjota kaivattuja pisteitä penkiltä, venyttää Celticsin puolustusta ja tarjota vaihtoehdon LeBronin hyökkäykselle. Vanderbiltin puolustuskestävyys ja levypallokyky voisivat vahvistaa Lakersin sisäpuolustusta, varsinkin jos Davis pysyy sivussa.

Yksittäiset panokset syrjään:

Oli pelaaja käytettävissä tai ei, Lakersin menestys riippuu kollektiivisesta ponnistuksesta. Russell Westbrookin on löydettävä rytminsä, taustajoukkojen on tehostettava puolustusta, ja Frank Vogelin strategiset muutokset ovat ratkaisevia Celticsin heikentämisessä.

Saa nähdä, mitä tapahtuu joulupelissä:

Riippumatta Lakersin lopullisesta kokoonpanosta joulupelistä tulee spektaakkeli. LeBronin ja Davisin mahdollinen paluu on nostanut odotuksia, kun taas Hachimlan ja Vanderbiltin panos voi heilauttaa peliä. Pystyykö Lakers pääsemään joulutunnelmaan ja kaatamaan Celticsin, vai jatkaako Boston ylivoimaansa? Virittäydy seuraamaan, miten nämä historialliset kilpailijat taistelevat joulun kunniasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey