MLS Football Jersey

Gareth Southgate puolustaa Stonesin päätöstä pelata Englannissa

Gareth Southgate puolustaa Stonesin päätöstä pelata Englannissa

Englannin maajoukkueen manageri Gareth Southgate puolusti päätöstä pelata John Stonesia, joka oli loukkaantumispelkojen vuoksi kentällä vain 10 minuuttia tiistai-iltana Wembley-stadionilla pelatussa ystävyysottelussa Belgiaa vastaan. Stones oli pelannut täydet 90 minuuttia ottelussa Brasiliaa vastaan ja aloitti sitten Belgiaa vastaan, mutta loukkaantui aikaisessa vaiheessa ja joutui jättämään pelin kesken.

Southgate puolusti Stonesin aloituspäätöstä ja totesi, että ottelun intensiteetti ei ollut ongelma Stonesille, mutta loukkaantumisriski oli otettu huomioon. Stonesin loukkaantuminen voi olla ongelma Manchester Citylle lähipäivinä pelattavassa Valioliigan ottelussa.

Futbol formaları satın alın,ucuz futbol formaları,formalardaki baskı numaraları ve isimler,ucuz milli takım futbol formaları

Gareth Southgate puolustaa Stonesin päätöstä pelata Englannissa

Myös muilla maajoukkuepelaajilla on kuntohuolia ja Southgate jalkapallopaita, Hän myönsi, että Euro 2024 -joukkueen valintaan liittyy epävarmuustekijöitä. Kaiken kaikkiaan Southgate sanoi kuitenkin olevansa tyytyväinen nykyiseen pelaajamateriaaliin ja kilpailun jatkuvan.

Southgate totesi, että ystävyysottelut olivat joukkueelle hyvä kokemus ja että he näkivät sekä hyviä että huonoja puolia, ja ilmaisi olevansa toiveikas tulevaisuuden suhteen.

Gareth Southgate jalkapallopaita, Englannin maajoukkueen manageri on puolustanut päätöstään aloittaa John Stones Belgiaa vastaan, jossa hän oli loukkaantumispelkojen vuoksi kentällä vain 10 minuuttia. Stones oli pelannut Brasiliaa vastaan koko ottelun ja aloitti sitten Belgiaa vastaan, mutta joutui jättämään pelin kesken loukkaantumisen takia. Southgate sanoi, että he olivat ottaneet huomioon Stonesin kunnon ja ottelun intensiteetin, kun taas muilla maajoukkuepelaajilla oli kunnon huolia. Vaikka Euro 2024:n joukkueiden valinnassa on epävarmuustekijöitä, yleisesti ottaen Southgate naisten pelipaita Hän totesi olevansa tyytyväinen nykyiseen pelaajamäärään ja kilpailun jatkuvan. Hän totesi, että valmistautumisottelut olivat joukkueelle hyvä kokemus ja että he ovat toiveikkaita tulevaisuuden suhteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey