MLS Football Jersey

Liverpool jatkaa mestaruustaistelua voitolla Brightonista

Liverpool jatkaa mestaruustaistelua voitolla Brightonista

Anfieldillä nähtiin sunnuntaina taktisten filosofioiden ja potentiaalisten tulevien managerien yhteenotto. Liverpool voitti päättäväisen Brightonin 2-1 ja nousi väliaikaisesti Valioliigan kärkeen. Todellinen tarina saattaa kuitenkin olla tuloksen takana, sillä kaksi manageria, Jürgen Klopp ja Roberto De Zerbi, varastivat parrasvalot.

Kloppin helpotus oli käsin kosketeltavissa loppuvihellyksen jälkeen. Liverpool Retro jalkapallopaita, Vaikka joukkue joutui Danny Welbeckin maalin jälkeen jo kahden minuutin jälkeen tappiolle, se onnistui toipumaan ja varmistamaan kolme elintärkeää pistettä. Tästä voitosta tulee entistäkin tärkeämpi, jos otetaan huomioon, että mestaruuskilpailijat Manchester City ja Arsenal Retro jalkapallopaita, pelasivat maalittoman tasapelin samana päivänä.

Mutta voiton euforian keskellä Klopp ei voinut olla tunnustamatta vastustajan loistavuutta. De Zerbi käytti ensimmäisellä kaudellaan Brightonissa hyökkäävää, hallintaan perustuvaa jalkapallotyyliä, joka yllätti monet. Italialaisen vaikutus on kiistaton. Brighton on Alexis Mac Allisterin ja Moises Caicedon kaltaisten avainpelaajien merkittävistä lähdöistä huolimatta edelleen hyvässä vauhdissa, sillä se on tällä hetkellä yhdeksännellä sijalla ja taistelee edelleen Euroopan kilpailuihin pääsystä.

De Zerbin taktiikka sunnuntaina oli mestariluokkaa puolustuksen organisoinnissa. Brighton istui syvällä ja vaimensi Liverpoolin painetta odottaen kärsivällisesti vastahyökkäysmahdollisuuksia. Tämä turhautti Liverpoolin, jolla oli vaikeuksia murtautua Seagullsin päättäväisen puolustuksen läpi. Klopp, joka on tunnettu hyökkäävän jalkapallon ihailija, jopa myönsi: ”Pelasimme parasta peliä heitä vastaan sitten tapaamisemme, joten pidän siitä vielä enemmän.”

Liverpool jatkaa mestaruustaistelua voitolla Brightonista

Retro Camisa Futebol

Tämä keskinäinen kunnioitus on muutakin kuin pelkkiä sanoja. Kloppin ilmoitettua sapattivapaastaan kauden lopussa, spekulaatiot hänen seuraajastaan ovat olleet vilkkaita. Alun perin suosikkina pidetty Xabi Alonso päätti jäädä Bayer Leverkuseniin, joten De Zerbi on paljon realistisempi vaihtoehto.

Klopp itse lietsoi liekkejä kehumalla De Zerbiä ottelun jälkeen. ”Sanoin De Zerbille, että hän saa jatkaa jalkapallomaailman kääntämistä ylösalaisin”, hän julisti. ”Katselen kaukaa. Kunnioitan todella sitä, mitä hän tekee. Tämä julkinen tuki Kloppin kaltaiselta managerititaanilta kertoo paljon De Zerbin potentiaalista.

De Zerbi on kuitenkin edelleen arka tulevaisuudestaan. Vaikka hänen sopimuksensa Brightonin kanssa ulottuu vuoteen 2026, hän on ilmaissut haluavansa kunnianhimoa ja kilpailua. Vaikuttavan taktiikkansa ja kasvavan maineensa ansiosta ei olisi yllätys, jos hänet yhdistettäisiin tulevaisuudessa isompiin seuroihin, mahdollisesti jopa Halvat Liverpool jalkapallopaidat.

Sunnuntain kohtaaminen oli enemmän kuin pelkkä Valioliigan ottelu; se oli välähdys mahdollisesta vahdin vaihdoksesta. Siinä missä Klopp otti ratkaisevan voiton, De Zerbi nousi tappiosta huolimatta voittajaksi monien silmissä. Englantilaisen jalkapallon tulevaisuus lupaa olla jännittävä näiden kahden lahjakkaan managerin johdolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey