MLS Football Jersey

Max Verstappen sanoo, että isä Jos ei ole valehtelija Christian Hornerin kiistan jälkeen

Max Verstappen sanoo, että isä Jos ei ole valehtelija Christian Hornerin kiistan jälkeen

Max Verstappen sanoo, että hänen isänsä ”ei ole valehtelija”, kun hän väitti, että Christian Hornerin ympärillä oleva kiista ”ajaa ihmisiä erilleen”.

Max Verstappen sanoo, että isä Jos ei ole valehtelija Christian Hornerin kiistan jälkeen
Max Verstappen sanoo, että isä Jos ei ole valehtelija Christian Hornerin kiistan jälkeen

Jos Verstappen sanoi viime viikonloppuna Bahrainissa, että Red Bullin tilanne ”ei ole hyvä joukkueelle”.

Kolminkertainen maailmanmestari Verstappen sanoi: ”[Jos] on aina erittäin suorapuheinen. Hän ei ole valehtelija, se on varmaa.”

Hollantilainen lisäsi, että hän voisi ”ymmärtää”, jos ihmiset luulevat hänen isänsä edustavan hänen näkemyksiään.

”Isäni ja minä olemme hyvin läheisiä”, Verstappen sanoi. ”Soitamme joka päivä, vaikka hän ei olisi paikalla.

”Mutta en ole kaveri, joka haluaa puhua paljon tietyistä asioista, ja haluan vain keskittyä ajamiseen, ja jos ongelmia ilmenee, yritämme ratkaista ne tiimin sisällä.

”Näin voin sanoa asioista. Tiimille on erittäin tärkeää, että voimme puhua loistavan automme suorituskyvystä.”

Red Bullin tiimipomo Horner oli syytösten keskipisteessä sopimattomasta käytöksestä naiskollegaa kohtaan. Sisäisen tutkimuksen jälkeen Red Bullin hallitus hylkäsi valituksen viime viikolla.

Anonyymi sähköposti, joka sisälsi viestejä, joiden väitettiin liittyvän Horneriin, vuoti seuraavana päivänä. Horner on kieltäytynyt kertomasta, ovatko viestit aitoa, ja Jos Verstappen kiisti olevansa vuotojen lähde.

Jos Verstappen, joka ajoi Formula 1:ssä vuosina 1994–2003, kertoi BBC Sportille kommentoineensa Hornerin kanssa Bahrainissa.

Hän ei osallistu tämän viikonlopun Saudi-Arabian Grand Prixiin, koska hän kilpailee rallissa.

Max sanoi viettäneensä päivät kahden kilpailun välillä isänsä kanssa ja sanoi, että Jos ja heidän managerinsa Raymond Vermeulen olisivat aina hänen kanssaan niin kauan kuin hän on F1:ssä.

”En näe itseäni F1:ssä ilman heitä rinnallani.” Verstappen sanoi.

Kysyttäessä, odottiko hän Hornerin ja hänen isänsä jättävän erimielisyytensä syrjään, Max sanoi: ”Kaikilla yleensä, vaikka teillä olisi riitoja tai ei, aina on asioita, jotka voidaan ratkaista. Jokainen on joka tapauksessa tarpeeksi mies ja tarpeeksi kunnioittava.

”En ole aina ollut samaa mieltä kaikesta, mitä F1:ssä tapahtuu. Siksi joskus on hyvä keskustella asioista ja sitten voi joskus sopia olla eri mieltä. Näin tapahtuu parisuhteessa. Näin se menee.”

Verstappen kieltäytyi saamasta vetoa siihen, että FIA:n presidentti Mohammed Ben Sulayem pyysi häntä Bahrainissa tarjoamaan julkista tukeaan Hornerille.

”En aio sanoa kyllä tai ei”, Verstappen sanoi. ”Hän tuli luokseni yksityisesti.”

Mercedes-kuljettaja Lewis Hamilton sanoi, että Hornerin ja Ben Sulayemin ympärillä olevat tilanteet – joita syytetään hänen sekaantumisesta viime vuoden Saudi-Arabian GP:n lopputulokseen ja määräsi virkamiehiä olemaan sertifioimatta Las Vegasin F1-rataa – eivät olleet hyvä mielikuvan kannalta. F1:stä.

”Pettymys nähdä, mitä juuri nyt tapahtuu, se ei näytä hyvältä ulkopuolelta katsottuna eikä se näytä hyvältä sisäänpäin”, hän sanoi.

”On todella tärkeää aikaa pitää kiinni arvoistamme ja olla vastuussa teoistamme. Se on todella keskeinen hetki sen suhteen, mitä projisoimme maailmalle ja miten sitä käsitellään, eikä sitä ole käsitelty kovin hyvin tähän asti. Avoimuus on todella avainasemassa. Se korostaa joitain ongelmia, joita meillä on urheilussa. Se, että ihmiset tuntevat olonsa mukavaksi tässä ympäristössä, on avainasemassa, eikä se selvästikään pidä paikkaansa.”

Verstappen hylkäsi tiedotusvälineissä esitetyt väitteet, joiden mukaan hänellä olisi houkutus lähteä Red Bullista Mercedekseen Horner-kiistan jälkeen.

Kysyttäessä, aikooko hän jatkaa sopimuksensa loppuun vuonna 2028, Verstappen vastasi: ”Se on aina ollut sopimuksen allekirjoittamisen tarkoitus. Siksi allekirjoitimme () niin kauan ollaksemme täällä, ja tietysti kyse on suorituksesta autosta ja vuodesta 2026 eteenpäin.

– Se on hieman kysymysmerkkiä uusien säännösten kanssa, mutta tiesin sen, kun allekirjoitin sopimukseni.

”Mutta tiedän myös, mitä he ovat tehneet hyväkseni urallani. Tarkoituksena on ehdottomasti pysyä tässä joukkueessa, koska nautin siitä todella ja olen onnellinen joukkueen sisällä. Niin kauan kuin suoriudumme, ei ole syytä lähteä. ”

Mercedes-kuljettaja George Russell sanoi, että jokainen ruudukon talli olisi kiinnostunut hankkimaan Verstappenin, jos tämä olisi käytettävissä.

Russell sanoi: ”Jokainen talli haluaa parhaan mahdollisen kuljettajakokoonpanon. Ja tällä hetkellä Max on ruudukon paras kuljettaja. Joten jos jollakin joukkueella olisi mahdollisuus hankkia Max, he ottaisivat sen 100-prosenttisesti.

”Kysymys on enemmän toisella puolella, hänen puolellaan ja Red Bullin puolella. On selvää, että siellä tapahtuu niin paljon. Emme tiedä, mitä todella tapahtuu suljettujen ovien takana, ja lopulta se ei ole meidän asiamme tällä hetkellä.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey