MLS Football Jersey

Stephen B. Smith: Mavericksin puolustus joutuu jälleen vaikeuksiin

Stephen B. Smith: Mavericksin puolustus joutuu jälleen vaikeuksiin

ESPN:n analyytikko Stephen A. Smith sanoo, että Dallas Mavericksin puolustus on sen suurin huolenaihe NBA-kaudella 2023-24. Vaikka Kyrie Irving liittyi Luka Doncicin rinnalle joukkueen toiseksi supertähdeksi, Mavericks ei päässyt viime kaudella pudotuspeleihin suurelta osin huonon puolustuspelaamisen takia.

”Dallas ……. En edes tiedä, pääsevätkö he pudotuspeleihin Kyrien ja Lukan kanssa. Hyökkäyksellisesti kukaan ei voi pysäyttää heitä, mutta puolustuksellisesti ketä he voivat pysäyttää? En tiedä, pääsevätkö he pudotuspeleihin.” Smith sanoi podcastissaan ”The Stephen A. Smith Show”. The Smith Show”, sanoi ohjelmassa.

Vaikka Cavaliers on tehnyt joitakin muutoksia puolustuspäässä, kuten tehnyt sopimuksen entisen Boston Celticsin hyökkääjän Grant Williamsin kanssa, jää nähtäväksi, voivatko he saavuttaa merkittävää edistystä.

Cavaliers on win-now-moodissa, mutta sen katto riippuu siitä, kuinka paljon se pystyy edistymään puolustuksessa. Jos he eivät löydä tapaa pysäyttää joukkueita, heidän on vaikea päästä pitkälle pudotuspeleissä.

Pystyykö Mavsin hyökkäys korvaamaan heikon puolustuksen?

Doncicin ja Irvingin johdolla Mavsilla on yksi liigan parhaista hyökkäyksistä. Nähtäväksi jää kuitenkin, pystyykö hyökkäys korvaamaan heikon puolustuksen.

Kaudella 2022-23 Mavs oli NBA:n 24. sijalla puolustustehokkuudessa. He päästivät liigan korkeimman pistemäärän 118,0 pistettä ottelua kohden.

Splash Brothers teki offseasonilla muutoksia puolustukseensa, mutta nähtäväksi jää, pystyvätkö he parantamaan sitä rajusti. Jos he eivät löydä tapaa pysäyttää joukkueita, heidän on vaikea päästä pitkälle pudotuspeleissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey