MLS Football Jersey

Cavaliersin loukkaantumisraportti : Jarrett Allen missaa avausviikon, Garland harjoittelee päivittäin

Cavaliersin loukkaantumisraportti : Jarrett Allen missaa avausviikon, Garland harjoittelee päivittäin

Cleveland Cavaliers avaa NBA-kauden 2023-24 ilman Jarrett Allenia, joka toipuu edelleen nilkkavammasta. Darius Garland ja Dean Wade ovat molemmat sivussa pienten vammojen takia.

Allenin vasen nilkka murtui lokakuun ensimmäisellä viikolla, ja hänet arvioidaan uudelleen kahden viikon kuluttua. Wade jätti maanantain harjoitukset väliin sairauden vuoksi, mutta hänen odotetaan pelaavan keskiviikon kauden avausottelussa.

Garland ei pelannut Clevelandin viimeisessä preseason-ottelussa, mutta hän ei loukkaantunut ja hänen odotetaan olevan käytettävissä uuden kauden avauksessa.

Cavaliersilla on edessään ratkaiseva kausi sen jälkeen, kun se vaihtoi Donovan Mitchellin viime kesänä. Mitchellin sopimusta ei jatkettu tänä kesänä, joten Cavaliersin on menestyttävä tällä kaudella pitääkseen hänet.

Cavaliersin nuoren ytimen, jota johtaa Evan Mobley, on myös otettava seuraava askel. Mowbray osoittautui viime kaudella loistavaksi puolustuspelaajaksi, mutta hänen on parannettava hyökkäyspeliään auttaakseen Mitchelliä ja Garlandia pelaamaan hyvän puolikkaan.

Cavaliers avaa kauden keskiviikkona Barclays Centerissä Brooklyn Netsiä vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey