Chongqing High -tech -vyöhyke: Edistä digitaalista muutosta luodaksesi "erityisopetusvyöhyke lännessä"

Chongqing High -tech -vyöhyke: Edistä digitaalista muutosta luodaksesi "erityisopetusvyöhyke lännessä"

Alkuperäinen otsikko: Chongqing High -tech -vyöhyke: Edistä digitaalisia muutoksia ”Western Basic Education Special Economic Zone” -alueen luomiseksi

Uudella matkalla, joka johtaa kiinalaisen tyylisten modernisaation nykyaikaistamista koulutuksen ja voiman rakentamisen kanssa, Chongqing High -tech -vyöhyke tarttui aktiivisesti digitaalisen koulutuksen uuden radan, innovatiivisesti rakensi uuden älykkään koulutuksen ”1345” -älykkyysjärjestelmän ja ” Viiden dimensionaalinen yhteisrakentaminen ”ja” suljettu silmukan sukupolvi ”. Edistetään koulutuskonseptien, systemaattisen jälleenrakennuksen ja prosessien jälleenrakennuksen uudistamista,” lännen erityisopetusvyöhykkeen ”luomista ja pyrkivät johtamaan ihmisten tyydyttävää koulutusta .

Uusi viisaus All -Hirson -moraalinen koulutus kuulostaa ”kokoontumisnumerolta”

Korkea -tech -vyöhyke keskittyy ”tiede- ja koulutuskaupunkien” integrointiin ja kehittämiseen, ja se ottaa ”1356” uuden henkilön moraalisen koulutusjärjestelmän uuden viisauden rakentamisen lähtökohtana koko digitaalisen koulutusprosessin edistämiseksi koko prosessin ajan.

Koko henkilön uusi viisaus perustuu puolueiden rakennuksen ”yhteen ydinjohtajaan”, edistää osastojen, osastojen ja kouluyhdistysten ”kolmea juanin yhteistyötä”, rakentaa moraalisen koulutuksen käsitteen koko henkilölle, harjoitti Koko henkilön moraaliset koulutustoimet, viljellään koko henkilön moraalista koulutusryhmää ja käyttivät koko henkilöä koko henkilöä. Kurssit, kulttuuri, toiminta, käytäntö, hallinta, johtaminen ja yhteistyöhön perustuva ”kuusi suurta polkua”, kaikki koulut on perustettu. Moraalisen koulutuksen yhdistelmä koko henkilölle.

High -TECH -alue on menestyksekkäästi perustanut 26 piirikoulua ympäri maata.

”S2C” Action Assembly Digital Change ”Kiihdytin”

High -tech -vyöhyke käyttää ”S2C: tä” (eli ”opiskelijasta kurssille) digitaalimuutos ja vaikutusmahdollisuudet läpimurtona. .

High -tech -vyöhyke on perustanut Internetin oikean nimen ja Internetin yhtenäisen viennin.Suorita alueelliset ja koulunväliset digitaaliset opetukset ja tutkimukset, digitaaliset keskustelut ja käytä kilpailujen käyttöä, käytä kilpailua rakentaakseen digitaalisten opettajien ryhmää.

High -tech -vyöhyke kunnostetaan tällä hetkellä ”10D -koulu” -kuitulla 40 koulussa, ja lentäjä ”5G: n kouluhakemukseen” pilotoidaan Campus -langattoman verkon täydellisen kattavuuden saavuttamiseksi.Yli 450 informaatiomuutosprojektin toteuttaminen digitaalisen kampuksen ”kovien kohtausten” kokonaisten standardien saavuttamiseksi.11 koulua arvioitiin Chongqing Smart Campus Constructionin demonstraatiokouluna.Korkea -tech -vyöhyke tutkii koulun laadun arviointia ja koko prosessin digitaalisen hallintamallin arviointia muodostaen suljetun silmukan koulun kehittämisen arvioinnista.Koulutuksen arviointiuudistus voitti Chongqingin erikoispalkinnon.

”Five Studies -luokka” Lisää digitaalinen muutos ”uusi moottori”

High -tech -vyöhyke tutkii ”One Aihe+kahden arvioinnin” uuden älykkään koulutuksen ”viiden tutkimuksen luokkahuoneiden” rakentamista.”Yksi aihe” on ”viiden koulun luokkahuoneen” keskeinen aihe.”Kaksi arviointia” viittaa ”viisi Declar -arviointia” ja ”viisi arviointiin”. henkilökohtainen oppiminen.

Tällä hetkellä High -tech -vyöhyke on luonut 37 ”viisi tutkimuksen luokkahuonetta” -ryhmää, yli 3000 osaa kiillotusesittelykursseja ja tuottaen yli 4000 ”viiden tutkimuksen mikroluokan” tapausta.Vuonna 2023 alueella oli 77 luokkaa, jotka valittiin nimellä ”Municipal Boutique -kurssi”, ja 59. osa työnnettiin ”ministeriön -tason boutique -kurssille”.

”334” arviointi ajaa digitaalisen muutoksen ”katalyytti”

High -tech -vyöhyke rakentaa ”334” digitaalista valvonta- ja arviointijärjestelmää. ”Ihmisen älykkyys, tekninen älykkyys ja ekologinen yhteistyö” ”kolmitieyhteistyö” tiedonkeruualustan, älykkään analyysialustan, älykkyyden ja ekologisen yhteistyön ”toteuttamisen avulla älykkyys ja korjauspalautealusta ”Kolme kolme” suurta alustaa ”, edistävät kattavasti koulutuksen valvonnan kattavaa digitaalista muutosta.

”Opetus-, oppimisen, hallinto- ja arvioinnin” neljän -yksi digitaalinen valvonta, koulun koulunkäynnin laatu- ja hallintokyky parani huomattavasti, ja alueellinen koulutuksen tyytyväisyys saavutti 99,27%.

Opettajan muotokuva stimuloi ”virtalähteen” kehitystä

High -tech -vyöhykkeen tavoitteena on viljellä ”älykkäitä opettajia” tavoitteena. Seurata opettajien moniulotteinen kehitys tietojen kehittämiseen, opettajien kasvukuvan, toteuttamaan sarjan toimenpiteitä, toteuttavat opettajien itsevallasta ja opettajien itsevallasta ja itse edistää opettajien kattavaa kehitystä.

Korkean ’ Ammatilliset nimikkeet kattava arviointijärjestelmä opettajille.

High -tech -vyöhyke toteuttaa ”piirin hallintakoulun vuokrauksen” uudistuksen, vahvistaa piirin opettajien koordinointia ja esitteli kanavat ylennykseen; Osallistuminen opettajan arviointijärjestelmään.

Korkea -tech -vyöhyke suoritti innovatiivisesti ”5+N” -opetuksen ja tutkimuksen opettajien lukutaidon parantamiseksi kattavasti.Viime vuosina 374 ihmistä on voittanut palkinnot korkean luokan kilpailuissa ja perustaitokilpailuissa.

(Zhou Wenyang)